Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@22:37:05 GMT

درمان عفونت گوشِ نوزاد بدون آنتی‌بیوتیک

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۱۷۴۹۰

درمان عفونت گوشِ نوزاد بدون آنتی‌بیوتیک

عفونت گوش در نوزادان مشکل شایعی است که معمولا نگران کننده نیست.

به گزارش ایسنا، در بسیاری از موارد برای درمان عفونت گوش در نوزادان نیازی به مصرف آنتی بیوتیک نیست و با درمان‌های خانگی از قبیل مصرف استامینوفن، نوشیدن مایعات و کمپرس گرم قابل درمان است.

درمان عفونت گوش در نوزادان به نوع و شدت آن بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پزشک ممکن است برای برخی عفونت‌ها همچون عفونت‌ حاد گوش خارجی استفاده از قطره گوش را توصیه کند اما در بسیاری از موارد سیستم ایمنی نوزاد قادر به مقابله با این عفونت است.

مصرف آنتی بیوتیک‌ها با عوارض جانبی همراه است. حدود ۱۵ درصد کودکان دچار اسهال و استفراغ می‌شوند و در بیش از پنج درصد کودکان مصرف آنتی بیوتیک‌ها با واکنش‌های حساسیت زا همراه است.

حدود ۶۰ درصد کودکان تقریبا پس از ۲۴ ساعت از زمان ابتلا به عفونت گوش احساس بهتری دارند. این آمار در مدت چند روز به ۸۰ تا ۹۰ درصد افزایش پیدا می‌کند. هر چند در صورتیکه پس از در این مدت عفونت گوش وضعیت بهتری پیدا نکرد پزشک مصرف آنتی بیوتیک‌ها را توصیه می‌کند.

پزشکان معمولا به والدین توصیه می‌کنند مدت دو تا سه روز از کودک مراقبت‌های لازم را داشته باشند تا سیستم ایمنی بدون نیاز به دریافت آنتی بیوتیک با عفونت گوش مقابله کند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، این اقدامات درمانی شامل موارد زیر است:

- توصیه به مصرف استامینوفن‌ برای تسکین درد و تب

- استفاده از کمپرس گرم

- نوشیدن مقدار کافی مایعات

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام عفونت گوش نوزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۷۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد

به گزارش جماران به نقل از آناتولی، با هوش مصنوعی فرآیندهای تشخیص بیماری‌ها و در آینده نزدیک امکان درمان آنها بدون مراجعه به بیمارستان فراهم خواهد شد.

با استفاده گسترده از کاربردهای هوش مصنوعی در بخش سلامت، فرآیندهای تشخیص سرعت می‌گیرد و در آینده نزدیک امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود.

پیشرفت‌های فن‌آوری مانند هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها مزایای بزرگی را در زمینه‌هایی مانند تشخیص زودهنگام بیماری‌ها، برنامه‌ریزی درمان و ارائه مؤثرتر خدمات بهداشتی فراهم می‌کنند.

در حالی که سیستم‌های تشخیصی با پشتیبانی از هوش مصنوعی به پزشکان در شناسایی بیماری‌ها و تعیین روش‌های درمانی کمک می‌کنند، این سیستم‌ها با تجزیه و تحلیل سریع مجموعه داده‌های بزرگ، روند تشخیص را سرعت می‌بخشند و نتایج دقیق‌تری ارائه می‌دهند.

پرفسور ودات گورال، متخصص گاستروانترولوژی در بیمارستان مدیپول ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگار آنادولو با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت رو به افزایش است، گفت: از این سیستم‌ها در تشخیص و شناسایی ضایعات سرطانی نیز استفاده می‌شود.

او اظهار داشت: هوش مصنوعی یک کاربرد بسیار قابل اعتماد در تشخیص زودهنگام سرطان، غربالگری سرطان، اثربخشی دارو و پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه این نمونه‌ها نشان می‌دهد که استفاده از هوش مصنوعی در سلامت منجر به دستاوردهای اقتصادی نیز می‌شود، ادامه داد: با افزایش استفاده از هوش مصنوعی، امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود و به این ترتیب به نوعی بیمارستان‌ها به لطف هوش مصنوعی به سراغ بیماران خواهد رفت.


 

دیگر خبرها

  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!