Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ نظرسنجی‌ها از بازی‌سازان داخلی و فعالان بین‌المللی نیز نشان داد TGC2017 توانسته است ضمن برقراری ارتباطات گسترده بین‌المللی برای بازی‌سازان داخلی، به اهداف علمی و تجاری خود دست یابد و رضایت فعالان این حوزه را جلب کند.
 
برگزاری موفق TGC2017 سبب شد تا دوره دوم این رویداد با رشد قابل توجهی در میزان استقبال و درخواست جهت شرکت در این رویداد روبه‌رو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۱۵۰ تقاضا برای سخنرانی در این رویداد دریافت شد و همین موضوع دست هیات مشاوران را برای انتخاب مناسب‌ترین و بهترین موضوعات و سخنران‌ها باز گذاشت. ناشران فراوانی در راه تهران هستند و شاهد رشد حضور این گروه در TGC2018 خواهیم بود. فضای نمایشگاهی نیز به طور کامل پر شده است.
 
همچنین امسال نیز همانند سال گذشته بیش از ۲۰ ناشر بین‌المللی یا خریدار محصول به دعوت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در رویداد حاضر خواهند بود تا بازی‌های ایرانی را برای انتشار در بازارهای جهانی بررسی کنند.
 
با وجود این موفقیت‌ها، گروهی با حسن نیت، از حضور ناشران خارجی در ایران ابراز نگرانی کرده و معتقدند حضور آنها ممکن است به فروش بازی‌های آن‌ها در بازار ایران منتهی شود. برای رفع این دغدغه صحیح، نکات زیر به استحضار می‌رسد:
 
1- بزرگ‌ترین هدف از برگزاری تی‌جی‌سی، برقراری ارتباط میان بازی‌سازان ایرانی و ناشران و خریداران بین‌المللی در جهت توسعه صادرات است. در همین راستا در مذاکره با ناشران خارجی، انتظارات بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از حضور آنها در ایران به صورت شفاف و کامل منتقل شده و آنها نیز می‌دانند هدف از حضورشان بررسی بازی‌های ایرانی برای انتشار این بازی‌ها در بازارهای جهانی است.
 
2- باید به این موضوع توجه کرد که تجارت، جاده‌ای یک طرفه نیست و طبیعتا یک صنعت پویا و سالم همزمان با صادرات شاهد واردات نیز خواهد بود که البته در شرایط کنونی اولویت باید حمایت از تولیدکنندگان داخلی باشد تا شرایط برای رقابت با بازی‌های خارجی در شرایط مساوی محیا شود.
 
3- در نهایت و برای رفع کامل دغدغه‌ها و نگرانی‌ها، از آنجا که طرح ساماندهی عرضه تجاری بازی‌های خارجی در حال اجرایی شدن است، براساس تصمیم بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، پروانه انتشار بازی‌های ناشران خارجی حاضر در TGC حداقل در یک بازه زمانی طولانی صادر نمی‌شود تا این فرصت به بازی‌سازان داخلی داده شود تا بتوانند جلسات خود با این ناشران را پیگیری کرده و به سرانجام برسانند.
 
با توجه به این موضوع، به ناشران داخلی حاضر در TGC اکیدا توصیه می‌شود از مذاکره با ناشران خارجی برای واردات بازی پرهیز کرده و تمرکز و زمان خود را روی صادرات بازی‌های ایرانی بگذارند. در غیر این صورت نه تنها وقت بازی‌سازان داخلی و ناشران خارجی را گرفته‌اند، بلکه به دلیل عدم صدور پروانه انتشار، جلساتی که با این هدف برگزار شود به نتیجه نخواهد رسید.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست ناشران خارجی خاورمیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۷۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ درباره جزئیات برگزاری این نمایشگاه گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویداد‌های جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاورد‌های جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

دبیر نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳ درباره حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند. همچنین حضور هیات‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجیهزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

خالقیان اشاره کرد: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشور‌های مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجیهزات الکترونیک پزشکی، تجیهزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده‌ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افرود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازار‌های صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجیهزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع شود.

وی در پایان افزود: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطاء شده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث ۱۴۰۳) ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • عکسی از ۲ چهره خارجی حاضر در صحن علنی امروز مجلس ایران
  • شکست یک جنبش بزرگ با توطئه‌های رنگارنگ داخلی و خارجی
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم