Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: استاد دانشگاه با بیان اینکه برای حمایت از تولید داخلی به تغییر سبک زندگی نیاز داریم، افزود: تغییر تدریجی سبک زندگی و تطبیق آن با کالاهای داخلی می تواند در رونق کسب و کار و اشتغال، بهبود وضعیت زندگی خانوارها تاثیرگذار باشد.

امیرحسین ابراهیمی، جامعه شناس در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: سبک زندگی یا life style شامل ارزش ها، عادت ها، رسوم و فرهنگ آحاد جامعه است که ماهیت اجتماعی می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی درخصوص رابطه سبک زندگی با حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی، گفت: در جامعه ای که استفاده از تولید داخلی و کالای ملی به ارزش تبدیل شده باشد، شاهد رشد و شکوفایی تولید و اقتصاد خواهیم بود.

 

ابراهیمی با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی در استفاده از کالای داخلی، خاطرنشان کرد: خانواده و نظام آموزشی در فرهنگ سازی حمایت از کالای داخلی در قالب اولویت قراردادن استفاده از کالاهای ساخت داخل نقش موثری ایفا می کند.

 

استاد دانشگاه با بیان اینکه آگاهی از آثار و پیامدهای مثبت حمایت از تولید داخلی و خرید کالای ایرانی می تواند در نوع رفتار و عملکرد افراد جامعه اثرگذار باشد، گفت: اشتغال، تقویت روحیه خودباوری و امید، کارآفرینی، توسعه اقتصادی، کاهش آسیب های اجتماعی، اعتیاد و طلاق از جمله پیامدها و آثار اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی حمایت از کالای ایرانی است.

 

ابراهیمی ادامه داد: باید به فرزندانمان بیاموزیم تا در انتخاب کالای خارجی و ایرانی، اولویت خود را در استفاده از کالای داخلی قرار دهند و این رویکرد را به تدریج الگوی زندگی همه اعضای خانواده قرار دهیم.

 

استاد دانشگاه با بیان اینکه نباید از مقوله تقویت روحیه مطالبه گری در بخش کیفیت کالاهای داخلی غافل باشیم، خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان داخلی باید به موضوع کارآفرینی و تولید با دید جهاد  اقتصادی بنگرند و محصولات تولیدات خود را به سمت کیفی سازی ببرند.

 

وی با بیان اینکه برای حمایت از تولید داخلی به تغییر سبک زندگی نیاز داریم، افزود: تغییر تدریجی سبک زندگی و تطبیق آن با کالاهای داخلی می تواند در رونق کسب و کار و اشتغال، بهبود وضعیت زندگی خانوارها تاثیرگذار باشد.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: دولت کانون های مساجد جام جهانی فوتبال آمریکا فوتبال مجلس ایرانشهر مقام معظم رهبری سیاسی خبرگزاری شبستان کالای داخلی تولید ملی سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۸۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامت است، تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد.

هادی عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه عضو کبد در بدن انسان وظایف متفاوتی را بر عهده دارد، اظهار کرد: مهم‌ترین عملکرد کبد سم زدایی بدن است، ذخایر انرژی، ذخایر منابع گلیکوژن در کبد، تولید پروتئین‌ها و آمینه اسیدهای ضروری بدن، تولید ویتامین‌ها و فاکتورهای پیش انعقادی از دیگر وظایف این عضو در بدن است.

وی با بیان اینکه بیماری کبد چرب ارمغان زندگی شهرنشینی است، افزود: فعالیت بدنی کمتر و کم تحرکی در زندگی شهرنشینی امروز بیشتر است و نوع غذاها پرچرب و پرکالری بوده، بنابراین اضافه وزن و چاقی در بین افراد رواج زیادی دارد و این موارد باعث افزایش بروز بیماری‌هایی مانند کبد چرب می‌شود.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان تصریح کرد: کبد چرب بین بزرگسالان شیوع بیشتری داشت، اما در سال‌های اخیر سن شیوع این بیماری کاهش یافته و بین کودکان هم گسترش پیدا کرده است، به دلیل اینکه نوع بازی کودکان تغییر یافته و در تحرک لازم را ندارند و به سمت بازی‌های نشسته و رایانه‌ای گرایش بیشتری دارند.

وی بااشاره به پنهان بودن علائم خطر بروز این بیماری گفت: لازم است بدانیم تنها ۱۰ درصد چربی این عضو طبیعی است، داشتن چربی بیشتر و جایگزینی بافت طبیعی کبد با چربی می‌تواند علامت خطر باشد، بروز این بیماری در مراحل اولیه علامتی ندارد و بیمارانی که ریسک ابتلاء به این بیماری را دارند، باید مورد بررسی قرار گیرند.

عبداللهی خاطرنشان کرد: خطر ابتلاء به این بیماری در برخی از افراد بیشتر است، بیماران مبتلا به دیابت از مهم‌ترین افراد پرخطر برای ابتلاء به بیماری کبد چرب هستند و حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد آنها مبتلا به این عارضه می‌شوند، کبد چرب بیماری شایعی است و حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد عموم افراد جامعه به این عارضه مبتلا می‌شوند و این آمار بالایی است.

وی با بیان اینکه در برخی افراد خطر ابتلاء به این بیماری بالاتر است، ادامه داد: طبق بررسی‌ها ابتلاء به بیماری کبد چرب در افرادی که دچار فشارخون، دیابت نوع دو، چاقی شکمی و چربی خون هستند، افزایش دارد و عوارض ناشی از بروز این بیماری بیشتر است، برای مثال در بیماران دیابت نوع دو اگر به سمت بیماری کبد چرب پیش بروند، انتظار بروز فیبروز کبدی نیز وجود دارد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: افراد لاغر هم می‌توانند به کبد چرب مبتلا شوند، کسانی که زمینه ژنتیکی دارند و افرادی که چربی شکمی و زندگی کم تحرکی دارند، نیز در معرض خطر ابتلاء به این بیماری هستند و این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست.

سیروز کبدی، مرحله آخر درگیری با بیماری کبد چرب

وی در خصوص عوارض بیماری کبد چرب برای سلامتی بدن تصریح کرد: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامتی است و احتمال دارد مورد غفلت واقع شود و نگرانی از بروز این بیماری تنها ایجاد چربی کبد نیست و بیشترین نگرانی از بروز سکته و فیبروز کبدی در بیماران است و مرحله آخر درگیری با بیماری سیروز کبدی بوده و پیوند کبد تنها راه نجات این گروه از بیماران است.

عبداللهی ادامه داد: پیوند کبد درمان مؤثری برای سیروز کبد است و کشور بهترین قطب در این زمینه است، اما برای انجام این عمل باید منتظر گرفتن عضو از افراد مرگ مغزی بود و بعد از پیوند باید بیماران مراقبت‌های طولانی مدت داشته باشند و داروها را به طور مرتب مصرف کنند تا دچار عارضه نشوند.

وی درباره روند تشخیص بیماری کبد چرب عنوان کرد: برای تشخیص این بیماری در افراد پرخطر ابتدا با آزمایش خون و سونوگرافی آنزیم‌های کبد مورد بررسی قرار می‌گیرد و در این آزمایش‌ها می‌توان متوجه بروز این بیماری شد و در مراحل پیشرفته‌تر تشخیص مورد تأیید نهایی قرار می‌گیرد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان با تاکید به شیوه‌های درمانی عارضه کبد چرب گفت: تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد، در حال حاضر دارو و درمان مؤثری برای این بیماری وجود ندارد و درمان بیماران در مسیر کاهش وزن، جلوگیری از بروز چاقی، انجام فعالیت‌های ورزشی هوازی، پرهیزهای غذایی و کم کردن مصرف کربوهیدرات‌ها، مواد قندی و شکرهای تصفیه شده است.

کد خبر 745059

دیگر خبرها

  • پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم
  • تولید قزل آلا به ۱۱۰ هزارتن می‌رسد
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست