Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: کارگاه آموزشی طرح توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی، امروز (۲ تیر) در سالن جلسات دانشگاه فرهنگیان گلستان برگزار شد.

شمس الملوک هروی، کارشناس مسئول امور خانواده استانداری گلستان در حاشیه برگزاری این کارگاه آموزشی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: طرح توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی یک طرح ملی است که از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به استان ها ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: این طرح در دو مرحله آموزش برای تسهیلگران (نمایندگان تشکل های غیردولتی) و جوامع محلی در مناطق حاشیه ای اجرا می شود.

 

هروی تصریح کرد: کارگاه آموزشی طرح توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی، امروز (2 تیر) با حضور 20 نفر از 12 تشکل غیردولتی استان در سالن جلسات دانشگاه فرهنگیان گلستان برگزار شده است.

 

وی، مبحث تاب آوری، استرس و اثرات آن بر سیستم، ویژگی های سیستم های شبکه ای و نقشه راه برای ارتقای تاب آوری را از از سرفص هلی این کارگاه آموزشی برشمرد.

 

کارشناس مسئول امور خانواده استانداری گلستان خاطرنشان کرد: این طرح امسال در مناطق آسیب پذیر شهرهای گرگان، گنبد، آق قلا، علی آباد، کردکوی، بندرترکمن و رامیان برگزار می شود.

 

وی ادامه داد: سال گذشته این طرح با حضور 19 تشکل غیردولتی در 14 شهرستان برگزار شد و امسال هم به خاطر استقبال مخاطبین از سوی معاونت امور زنان و خانواده ابلاغ شده است

 

 

پایان پیام/83

منبع: شبستان

کلیدواژه: دولت مجلس فوتبال ایرانشهر جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه مساجد روسیه اوقات فراغت کانون های مساجد قوه قضائیه گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۹۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ مدرسه مختلط استان نیازمند سرویس بهداشتی مجهز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، در نشست با دبیر اجرایی قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی کشور افزود: کمبود فضای فیزیکی، تجهیزات آزمایشگاهی و آموزشی، کمبود اعتبار و نداشتن سرویس بهداشتی کافی به خصوص در مدارس مختلط استان از مشکلات پیش روی آموزش و پرورش استان است.

وی ادامه داد: همچنین دو هزار رایانه در هنرستان‌های استان نیاز به تعمیر دارند و برای تعمیر و نوسازی این تعداد رایانه نیازمند کمک و همراهی قرارگاه عدالت تربیتی کشور با کمک سایر گروه‌های جهادی و خیران هستیم.

جمالی آرند اضافه کرد: کیفیت بخشی به نظام آموزشی استان، یکی از اولویت‌های کاری مجموعه آموزش و پرورش بوده و در راستای ارتقای کیفیت آموزشی و کیفیت بخشی به نظام‌ تعلیم و تربیت این استان کلاس‌های فوق برنامه درسی برای دانش آموزان، کارگاه توانمندسازی ویژه مدیران و معاونان آموزشی مدارس و کارگاه‌های آموزشی توانمندسازی سازی ویژه دبیران متوسطه استان برگزار می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • ۹۹ درصد خانواده‌های اخراج شده از پاکستان غذای کافی برای خوردن ندارند
  • بررسی مسائل و مشکلات کوی امام علی(ع) اراک
  • توانمندسازی زنان روستایی، نقش مهمی در توسعه جوامع روستایی دارد
  • حضور مربی بام ایران در در دوره آموزشی سرمربیان پایه کشتی کشور
  • حضور مربی کشتی آزاد چهارمحال و بختیاری در دوره آموزشی سرمربیان پایه کشتی کشور
  • جشنواره بازی های بومی محلی در مدارس پارس‌آباد
  • کارگاه آموزشی مبانی محیط زیست درمدارس رشت
  • ارتقای سرانه‌های آموزشی در آذربایجان غربی
  • اتحاد ملی و انسجام اسلامی هم افزایی یا تعارض؟
  • ۵۰۰ مدرسه مختلط استان نیازمند سرویس بهداشتی مجهز