Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستگاه دیپلماسی ایران تازه ترین گزارش خود را از وضعیت شهروندان ایرانی که در کشورهای دیگر زندانی شده اند منتشر کرد. معاون امور مجلس و ایرانیان وزارت خارجه گفت: در حال حاضر 2 هزار و 916 ایرانی در خارج از کشور در زندانند که بیشتر آنها در ترکیه و عمده جرائم آنها قاچاق انسان، اقامت غیرقانونی و مواد مخدر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین / حسین پناهی‌آذر ، در حاشیه مراسم استقبال 17 ملوان زندانی ایرانی در سومالی که بتازگی آزاد شده‌اند در جمع خبرنگاران افزود: در سه ماهه نخست امسال، 392 ایرانی زندانی در خارج از کشور آزاد و یا برای گذراندن دوران محکومیت‌شان به داخل کشور منتقل شدند.

پناهی آذر ادامه داد: این زندانیان از کشورهای کویت، ارمنستان، آلمان، ترکمنستان، امارات، پاکستان و... به کشور منتقل شدند.
به گفته وی، سال گذشته 143 نفر از زندانیان به کشور منتقل شدند.
وی گفت: اکنون نزدیک به پنج هزار و 800 زندانی خارجی در زندان‌های ایران به سر می‌برند که عمده آنها از اتباع افغانستانند؛ جرم بیشتر آنها قاچاق مواد مخدر و تردد غیرمجاز است.
‌معاون امور مجلس و ایرانیان وزارت خارجه یادآرشد: در ایام نوروز تعدادی از ایرانیان به دلیل روادید جعلی بازداشت شدند که با تلاش‌های انجام شده در روزهای آغازین سال، از طریق وزارت خارجه و سرکنسولگری‌های ایران در عراق آزاد و به کشور بازگشتند.
وی در مورد ملوانانی که امروز به کشور بازگشتند نیز گفت: این افراد از آخرین گروه زندانیانی هستند که در سه ماه اخیر آزاد می‌شوند؛ یکی از وظایف وزارت خارجه پیگیری وضعیت زندانیان ایرانی است که در خارج از کشور با مشکل مواجه می‌شوند.
وی افزود: اکنون با 10 کشور موافقتنامه تبادل زندانیان داریم که با همکاری قوه قضائیه این تبادلات انجام می‌شود؛ با برخی کشورها به صورت دوجانبه توافق تا زندانیان آزاد می‌شود.
‌معاون امور مجلس و ایرانیان وزارت خارجه ادامه داد: این 17 نفر حدود یک سال پیش به دلیل ورود به آب های ساحلی منطقه «پونتلند» در سومالی زندان و محکوم شده بودند که با تلاش سفارت ایران در نایروبی و همکاران ما در تهران این افراد آزاد و امروز به کشور بازگشتند.
پناهی آذر افزود: این ملوانان در پی تماس سفارت ما با دولت محلی پونتلند و بدون هیچ قید و شرطی آزاد شدند؛ باید از مقام های محلی پونتلند در این زمینه قدردانی کنیم.
وی گفت‌:‌ چندی پیش تعدادی از زندانیان سومالیایی در ایران که به دلیل ورود غیرمجاز زندان به سر می‌بردند آزاد شدند.
وی افزود: سازمان شیلات و صاحبان لنج‌ها باید به ناخداها تأکید کنند که از ورود به منطقه خطر در محدوده آبهای سومالی بویژه مناطق صید ممنوع، خودداری کنند.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی از ملوانانی که در سال 1394 در محدوده آب های سومالی بازداشت و زندانی شدند؛ فوت کردند و شرایط سختی برای سایرین ایجاد ‌شد؛ لازم است تذکرات و راهنمایی‌های لازم شیلات و صاحبان لنج‌ها به ناخداها تذکرات لازم را بدهند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۹۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان‌غربی تا پایان اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی در مراسم تجلیل از خیرین جشن گلریزان میاندوآب گفت: با کمکهای خیرین بزرگوار که با نگاهی دقیق و درست به یک موضوع اجتماعی به نام زندان ورود کردند در سه سال گذشته کمکهای خیرین به جشنهای گلریزان رشد ۵۵ برابری داشته که نشان از اعتماد مردم به مجموعه دستگاه قضایی استان است.

ناصر عتباتی افزود: از محل کمکهای مردمی جمع آوری شده در سال گذشته ۷۷۵ محکوم مالی و جرایم غیر عمد از زندانهای استان آزاد شدند و امید است با کمکهای مردمی به ستاد دیه در جشنهای گلریزان امسال در مرحله نخست ۲۵۰ نفر از ۶۰۰ زندانی جرایم غیر عمد و مالی استان تا پایان اردیبهشت ماه از زندان آزاد و به کانون گرم خانواده بازگردند.

عتباتی، با اشاره به اینکه شهرستان میاندوآب در سازش پرونده ها بویژه در پرونده های قصاص نفس دارای رتبه های برتر استان است، گفت: این امر نشان از بزرگواری و قلب های بخشنده و مهربانی است که خدا نصیب مردم این خطه از استان نموده، لذا از خیرین انتظار داریم به مانند همیشه نگاه ویژه ای به این فرهنگ حسنه داشته باشند.

وی، در پایان از انجمن حمایت از زندانیان نیز خواست تا اقدامات خود را در راستای حرکت به سمت درآمدزایی مستمر و پایدار برای خانواده های زندانیان نیازمند سوق دهند.

در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام گل حسینی، رئیس دادگستری شهرستان میاندوآب از خیرین این شهرستان قدردانی کرد.

دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان هم در این مراسم با ارائه گزارشی از عملکرد ستاد دیه و انجمن حمایت از زندانیان میاندوآب گفت: ۳۲۰ خانواده زندانی نیازمند تحت پوشش انجمن هستند و خدماتی همچون بسته های معیشتی، خدمات پزشکی، دارویی و روانپزشکی از سوی خیرین و پزشکان خیر به خانواده های زندانیان نیازمند ارائه می شود.

مسعودی افزود: در جشن گلریزان امسال خیرین بزرگوار میاندوآب مبلغ هفت میلیارد و 280 میلیون تومان به صورت نقد به حساب ستاد دیه واریز نمودند و شاکیان نیک سیرت هم به میزان سه میلیارد و 840 میلیون تومان در ماه مبارک رمضان از حق خود گذشت کردند.

فتحی، مدیرکل زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان هم در این مراسم از حضور فعال خیرین در جشنهای گلریزان قدردانی کرد.

در پایان این مراسم از خیرین نیک سیرت با اهدای لوح تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • هفت زندانی جرائم غیرعمد استان هرمزگان با مشارکت کارکنان و مشتریان خیر بانک مسکن آزاد شدند
  • محکومیت تکرار تقاضای غیرقانونی قضات آرژانتینی درباره اتباع کشورمان
  • واکنش ایران به درخواست آرژانتین از سایر کشورها برای بازداشت وزیر کشور
  • ۲۵۰ زندانی در آذربایجان‌غربی آزاد می‌شوند
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان‌غربی تا پایان اردیبهشت
  • آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان غربی تا آخر اردیبهشت
  • شاد شدن ۶۲ خانواده با رهایی زندانیان
  • افزایش دو و نیم برابری کمک خیران برای آزادی زندانیان
  • کدام کشور بیشترین هزینه نظامی را ثبت کرد؟