Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- رئیس هیئت «تحقیق و تفحص از سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری» در مجلس گفت: در یک قلم ۱۰۰۰ هکتار به ایران خودرو در منطقه قزوین واگذاری شده است. این جای سوال دارد که این واگذاری روی چه حساب و کتابی انجام شده است؟ در قالب چه امری بوده است؟

شمس‌الله شریعت‌نژاد با اشاره به لزوم «تحقیق و تفحص از سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری» در مجلس گفت: سازمان جنگل‌ها و مراتع تحت مدیریت وزارت جهاد کشاورزی است و از طرف دیگر وظیفه حراست از گستره وسیعی از خاک کشور را برعهده می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه سازمان جنگل‌ها و مراتع ارگان حاکمیتی است افزود: وظیفه اول این سازمان حفظ جنگل‌ها و مراتع و اراضی است که پوشش گیاهی بر روی آن مستقر است.


این نماینده مجلس تأکید کرد: در سال‌های اخیر شاهد ریزش شدید نیروی انسانی در این سازمان بوده‌ایم. این سازمان از وظیفه حاکمیتی خود دور شده است و با ریزش نیروی انسانی که دارد عملا در امر نظارت و حفاظت با مشکلاتی مواجه است و نمی‌تواند به موضوعات رسیدگی کند.


رئیس «هیئت تحقیق و تفحص از سازمان جنگل‌ها و مراتع آبخیزداری» در مجلس با بیان اینکه تمامی طرح‌هایی که باید در سازمان جنگل‌ها و مراتع اجرا شود اعم از جنگلداری، مرتع‌داری، ممیزی مراتع، تعادل دام در مرتع، ساماندهی و خروج دام در پی حفاظت از منابع طبیعی در نظر گرفته شده است تصریح کرد: اگر مسئولین چنانچه در حفظ منابع طبیعی ناکارآمد باشند مابقی امور زیر سوال می‌رود لذا طرح برشمرده شده در حال حاضر درسازمان جنگل‌ها تقریبا تعطیل شده است و هیچ ارزیابی از به وجود آمدن طرح‌ها و تعطیل شدن آن‌ها وجود ندارد.


وی با بیان اینکه درست است که باید حفظ جنگل‌ها و مراتع برای ما یک اصل باشد، اما این جنگل‌ها و مراتع واحد‌های اقتصادی و تولیدی هستند بیان داشت: این واحد‌های اقتصادی، تولید دارند و طبق شرایط کشور ما باید از تمامی منابع در جهت اشتغال و تولید کشور استفاده کنیم اما بسیاری از موارد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.


شریعت‌نژاد با اشاره به مسئله واگذاری‌های اراضی در سازمان جنگل‌ها و مراتع گفت: به عنوان مثال در یک قلم ۱۰۰۰ هکتار به ایران خودرو در منطقه قزوین واگذاری شده است. این جای سوال دارد که این واگذاری روی چه حساب و کتابی انجام شده است؟ در قالب چه امری بوده است؟

رئیس هیئت «تحقیق و تفحص از سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری» در مجلس اظهارداشت: معمولا این واگذاری‌ها باید در قالب یک طرح مشخصی باشد و مرجع قانونی باید این واگذاری را تصویب کنند و بعد از یک مدت مشخص محل به این افراد اجاره داده شود و اگر چنانچه این افراد به تعهدات خود عمل کنند واگذاری قطعی شود. اما ما شاهد این سلسله اقدمات نبوده‌ایم.

میزان

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۹۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی

به گزارش خبرگزاری مهر، در گفت‌وگوی تلفنی امروز (پنجشنبه) مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای بحث و تبادل نظر شد.

طرفین در این گفت‌وگو با اشاره به وجود فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین، تاکید کرد: عمق فاجعه نسل کشی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسرائیل در غزه تلاش کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی، اظهار داشت: کشتی توقیف شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضائی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی‌ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.

مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران‌های منطقه‌ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ در غزه شد.

وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف شده قدردانی کرد.

کد خبر 6095271

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین‌های شهرک صنعتی فجر قشم
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی فجر قشم