Web Analytics Made Easy - Statcounter

فناوری اطلاعات > سخت افزار - این روزها همگام با پیشرفت تکنولوژی و غوطه ور شدن در دنیای دیجیتال، اپلیکیشن های مختلفی برای ارائه جنبه‌های مختلفی از یک ماشین تایپ در بازار ارائه شده است . این اپلیکیشین ها بیشتر روی جنبه‌های نوستالژیک ماشین‌های تایپ قدیمی و بازسازی صدا و حس تایپ کردن متمرکز شده اند. استفاده از این اپلیکیشن بسیار جالب توجه است، بطوریکه بدون اینکه تایپ کردن را سخت کند، حس زیبای نوشتن با ماشین تایپ را به کاربران القا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخچه ماشین تایپ در ایران به شرکت مادیران بر میگردد. این شرکت  که در سال 1343 توسط محمود امیری تاسیس شده یکی از معدود شرکت های ایرانی است که  با قدمتی بیش از نیم قرن، همگام با تکنولوژی روز قدم برداشته است بطوریکه در سال 13۵۴ که این شرکت در اوج قدرتش در بازار ماشین‌های اداری است. بخش سرویس و خدمات شرکت به سرعت رشد می‌کند و آنها نه‌تنها برای اولین بار ماشین فتوکپی حرارتی شارپ را می‌آورند بلکه قدم بعدی برایشان ماشین‌های تحریر مشهور هرمس سوئیسی است.

برای غلبه بر رقبای موجود در بازار ماشین‌های تحریر دست به حرکتی انقلابی می‌زند و پس از سال ۱۹۳۸ که اولین خط استاندارد عربی- فارسی طراحی شده است، به سراغ طراحی دوباره آن می‌رود. یک خطاط صاحب قریحه پیدا می‌کند و پس از یک تلاش ناکام برای نوشتن حروف در ایران، به همراه وی راهی سوئیس می‌شوند؛ یک ماه تمام بازنویسی طول می‌کشد و در بازار موفقیتی جدید برای مادیران خلق می‌کند. چند ماه بعد آی‌بی‌ام اجازه می‌گیرد از همان خط برای تایپ توپی‌اش استفاده کند و به فونت آی‌بی‌ام مشهور می‌شود.

عبور از ماشین تایپ و رسیدن به سیستم های صوتی تصویری و دیجیتال امروزی از قبیل تلویزیون های4k و هوشمند و تبلت  برندهای  ایکس ویژن (Xvision) و تی سی ال(TCL)  شرکت مادیران در  گذر امواج تحولات اقتصادی و سیاسی در ایران  نشان از ثبات قدم و حس میهن دوستی محمود امیری  موسس این شرکت دارد.
2121

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۰۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه ماموریت اصلی این دانشگاه کمک به اشتغال است، گفت: در این راستا از سال گذشته طرح " آباد" یا آموزش برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در استان کردستان آغاز شده است.

دکتر شاهین فکور افزود: در قالب این طرح دوره‌های مکمل تخصصی برای دانشجویان دانشگاه‌های مختلف و با هدف رفع خلاء‌های مهارتی دانشگاهی و با محوریت نیاز‌های بازار برگزار می‌شود.

وی گفت: هم اکنون در قالب این طرح تفاهمنامه‌ای با دانشگاه کردستان منعقد شده و شرکت کنندگان در پایان ضمن دریافت گواهینامه به بازار کار نزدیکتر می‌شوند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره به راه اندازی مرکز کاریابی تخصصی با مجوز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز توسط این دانشگاه گفت: مجوز اولین مرکز کاریابی تخصصی با هدف آشنایی دانش آموختگان دانشگاهی با بازار کار در شهرستان بیجار اخذ شده و در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

دکتر شاهین فکور خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این دانشگاه برای کمک به اشتغال پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با سود چهار درصد و تنفس باز پرداخت یکساله است که در سال گذشته ۲۲۰ میلیارد ریال در استان کردستان به دانشجویان، دانش آموختگان و متقاضیان پرداخت شده است و تلاش می‌کنیم این آمار در سال جاری افزایش یابد.

وی به افزایش ۲۳ درصدی پذیرش دانشجو در سال گذشته در دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: هزار و ۷۹۰ نفردر سال گذشته در این دانشگاه پذیرش شدند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره تاسیس رشته‌های جدید تحصیلی در این دانشگاه متناسب با نیاز بازار کار گفت: در سال گذشته ۳۶ رشته جدید به این دانشگاه اضافه شد.

هم اکنون سه هزار و ۳۵۰ نفر در ۹ واحد دانشگاهی علمی و کاربردی در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است
  • قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • قیمت سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان بازگشت
  •  چرا دلار سقوط کرد؟
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • قیمت سکه در سراشیبی سقوط