Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: من نمی‌گویم بازار، بازار خوبی است اما این بازار تحت تأثیر جو و شایعات قرار گرفته در حالی که هیچ کمبودی در تأمین و عرضه وجود ندارد.

به گزارش فارس، علی فاضلی امروز در حاشیه مراسم روز ملی اصناف در جمع خبرنگاران در مورد گرانی‌های اخیر گفت: حدود 2 ماهی است که بحث گرانی‌ها را در مجموعه اقتصاد کشور شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه گرانی‌ها ربطی به بنگاه‌های کوچک و متوسط ندارد، گفت: بحث گرانی‌ها از جاهای دیگری است.

رئیس اتاق اصناف ایران اظهارداشت: گران‌فروشی را نفی می‌کنم، ما در اکثریت قریب به اتفاق کالاها از جمله استراتژیک، کالاهای سبد خانوار، مواد غذایی بحثی به عنوان گران فروشی نداریم و دستمزد خدماتی که برای بنگاه‌ها در نظر گرفته‌ایم، فراتر از آن را در اقتصاد کشور شاهد نیستیم.

فاضلی اظهارداشت: گرانی ریشه‌های مختلفی دارد که از جمله آن می‌توان به بحث ارز اشاره کرد.

وی با بیان اینکه باید به بنگاه‌ها اعلام شود که ارزهایی که می‌گویند تخصیص یافته است، به چه کسانی رسیده است و این ارز به چه کالاهایی تخصیص یافته است و حجم آن چقدر بوده است؟

وی گفت: اگر قرار است بازار کنترل شود، یقیناً باید این کنترل با داده‌ها انجام شود.

رئیس اتاق اصناف ایران اظهار داشت: آنچه که در مورد بازار اتفاق افتاده، بحث بازار داغ شایعات و تروریسم اقتصادی کشور توسط دشمنان است و برخی از ما ناخواسته این عرصه را تقویت می‌کنیم.

وی گفت: من نمی‌گویم بازار بازار خوبی است، اما بازار تحت تاثیر برخی از جوها قرار گرفته، در حالی که من چیزی به عنوان کمبود در تأمین و عرضه نمی‌بینم و آنچه می‌بینم، عدم هماهنگی بین دستگاه‌هاست و یقیناً باید با نشست و تعامل فی‌مابین این مشکلات حل شود.

وی افزود: من مطمئن هستم در آینده نزدیک به این مسائل فائق می‌آییم، اما باید بپذیریم که در زمین دشمن بازی نکنیم.

وی گفت: بیش از یک میلیون دست‌فروش در کنار واحدهای صنفی فعالیت می‌کنند که این موضوع نظام بازار را با مشکل مواجه کرده است.

وی در ادامه با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین اصناف و وزارت کشور گفت: این تفاهم‌نامه در چند زمینه از جمله بحث نظام دستفروشی است که باید فضای بهبود کسب و کار حل شود همچنین تفاهم‌نامه منعقد شده در رابطه با بحث بنگاه‌های بدون پروانه، اعمال ماده 27 و 28 نظام صنفی با همکاری نیروی انتظامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، بحث تنظیم بازار و واحدهای بدون پروانه و هماهنگی اصناف و شهرداری‌ها برای گسترش همکاری‌ است.

وی گفت: دشمن با وضع تحریم‌ها و ایجاد موانع مختلف اقتصادی، اقتصاد ایران را هدف‌گذاری کرده است، اما فعالان اقتصادی سربازان خط مقدم هستند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گرانی اصناف گران فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۰۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفریقا ظرفیت جذب انواع کالاهای ایرانی را دارد

        به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و آفریقا روز یکشنبه در نشست مشترک کمیسیون های مدیریت واردات و بازرگانی داخلی» و «توسعه صادرات» اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی و اتاق مشترک بازرگانی ایران و آفریقا با عنوان «تبیین راه‌های تجارت با آفریقا» افزود: علت این مهم را می‌توان در عدم رویکرد مناسب در قبال تجارت با کشورهای آفریقایی و تحریم‌ها و موانع پیش روی تجارت در کشورمان جست‌وجو کرد.   مسعود برهمن افزود: بازار آفریقا شامل ۵۵ کشور است، این قاره ۳۰ درصد معادن دنیا را در خود جای داده و تولیدکننده مواد اولیه کشاورزی و صنعتی است، باید با مطلع کردن فعالان اقتصادی کشور از ظرفیتهای تجاری چشمگیر قاره آفریقا تلاش کنیم که حضور خود در این بازار را افزایش داده تا سهم بیشتری از آن نصیب کشورمان شود.   رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و آفریقا با اشاره به افزایش توجه فعالان اقتصادی کشور به حضور در بازار آفریقا گفت: در سال‌های گذشته فعالان بسیار کمی در این بازار حضور پیدا می‌کردند، اما امروزه با توجه به کاهش مصرف و رکود بازار داخلی، تمایل شرکتها به صادرات تولیدات خود به سایر کشورها از جمله کشورهای آفریقایی به صورت چشمگیری افزایش پیدا کرده است.   به گفته وی، برای حضور موثر در این بازار لازم است تا دخالت‌های دولتی از میان برود و دولت تنها نقش تسهیل‌گر و تأمین کننده زیرساخت‌ها را داشته باشد و تجار و فعالان بخش خصوصی بتوانند آزادانه در این بازارها فعالیت کنند.   برهمن ادامه داد: فضای کار در قاره آفریقا در همه زمینه‌ها وجود دارد، با این حال پیش‌ نیازهای حضور در این بازار، تهیه یک برنامه و نقشه راه مدون است، در این راستا ابتدا باید ظرفیت‌های نسبی و مطلق کشورمان احصاء شده و بازارهای محصولات و خدمات ارزیابی گردد.   وی گفت: برای حضور در یک بازار جدید، نیازمند آمار و اطلاعات قابل استناد و معتبر و نیروهای فنی و مشاورانی هستیم که به رصد بازارها بپردازند، یکی از برنامه‌های ما برای حضور موثرتر در بازار آفریقا این است که هریک از استان‌های کشور تمرکز خود را بر ارتباط با یکی از کشورهای این قاره بگذارند و در این خصوص، اتاق مشترک ایران و آفریقا نقش تسهیل کننده دارد.   رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و آفریقا همچنین از حضور در نمایشگاه‌ها، سفر هیات‌های تجاری و ایجاد نمایشگاه دائمی از ظرفیت‌های اقتصادی استان در این کشورها، به عنوان اقداماتی در راستای افزایش تبادلات تجاری با کشورهای این قاره نام برد.   برهمن گفت: هم‌اکنون خط‌های منظم کشتیرانی به شرق آفریقا به صورت منظم و ماهیانه وجود دارد. همچنین قرار است پروازهای مستقیم به تعدادی از کشورها ایجاد شود، اما در حال حاضر می‌توان با پروازهای واسطه به این کشورها سفر کرد، افزون بر این تاکنون ۱۰ مرکز تجاری در آفریقا ایجاد شده است و این آمادگی وجود دارد که مشاوره و کمک‌های لازم به فعالان اقتصادی از طریق این مراکز ارائه شود.

دیگر خبرها

  • تشکیل اتحادیه بین‌المللی تجار «امین» در ایران
  • تعطیل‌کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • تعطیل کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • اعلام جایزه تحویل گندم راهکاری موثر در رسیدن به خودکفایی
  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت، برای تولید موبایل تسهیلات گرفتند
  • آفریقا ظرفیت جذب انواع کالاهای ایرانی را دارد
  • حراج سکه قیمت آن را نزولی خواهد کرد؟