Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ابزارهای مدرن مانند فتوشاپ که توسط شرکت "ادوبی"(Adobe) توسعه یافته، به ویرایشگران اجازه می‌دهد عکس‌ها را به تکامل برسانند.

همه می‌دانیم عکس‌هایی مانند شنای کوسه در خیابان‌ها پس از وقوع طوفان، یا انسان‌های معلق و در حال پرواز جعلی است، اما گاهی دستکاری هوشمندانه تصاویر می‌تواند رسانه‌های خبری و کاربران شبکه‌های اجتماعی را فریب دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا زمانی که متوجه نشویم که آنها جعلی هستند، این تصاویر به صورت ویروسی پخش می‌شوند و تقریبا غیرممکن می‌شود که همه بفهمند تصویری که به اشتراک گذاشته، جعلی بوده است.

"ادوبی" از استعداد فتوشاپ در توسعه اخبار جعلی آگاه است و در حال کار بر روی یک سیستم هوش مصنوعی است که بتواند این تصاویر را شناسایی کند.

به عبارت دیگر، سازنده فتوشاپ در حال استفاده از فناوری یادگیری ماشین است تا معلوم شود که یک تصویر، فتوشاپ شده است یا خیر.

این شرکت می‌گوید: استفاده از هوش مصنوعی برای پیدا کردن تصاویر جعلی راهی برای کمک به افزایش اعتماد و صحت اخبار در رسانه‌های دیجیتال است.

این برنامه به فیسبوک و گوگل که در حال تلاش برای مبارزه با اخبار جعلی هستند، کمک خواهد کرد.

زمانی که یک شخص یک تصویر را تغییر دهد، تا وقتی با دقت پیکسل به پیکسل کار نکند، همیشه ردپا به جا می‌گذارد.

مشخصات و علامت‌ها می‌توانند به تشخیص یک تصویر اصلی کمک کنند و برنامه‌های کنونی می‌توانند عواملی مانند روشنایی، توزیع نویز و لبه‌ها را در سطح پیکسل، برای یافتن تناقضات بررسی کنند.

برای مثال، اگر یک رنگ کمی کمرنگ باشد، برنامه‌های شناسایی می‌توانند آن را تشخیص دهند. اما "ادوبی" ادعا می‌کند که می‌تواند سیستم هوش مصنوعی ابداع کند که علایم دستکاری را سریع‌تر و به شکل قابل اطمینان‌تر پیدا کند.

این سیستم هوش مصنوعی به دنبال سه نوع دستکاری می‌گردد: کپی پوشش، ترکیب و حذف.

کپی پوشش(کپی-حرکت) زمانی است که اشیا در یک تصویر کپی می‌شوند، مانند کپی کردن یک جمعیت برای اینکه جمعیت حاضر در تصویر، بیشتر به نظر برسد.

ترکیب این است که در آن، شخص دو عامل از دو تصویر متفاوت را در یک تصویر در کنار هم قرار می‌دهد، مانند کوسه‌های فوق‌الذکر در خیابان که از یک عکس دیگر برداشته شده‌ و در عکس خیابان قرار داده شده است.

روش حذف هم که از نامش پیداست چه کاری در آن انجام می‌شود.

تیم "ادوبی" همراه با محققان دانشگاه مریلند، با استفاده از روش یادگیری ماشین، دهها هزار تصویر جعلی را برای آموزش هوش مصنوعی به آن تحویل دادند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

نرم افزار تشخیص فتوشاپ بودن عکس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۱۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این تصویر رسانه اسرائیلی از اصفهان جعلی از آب درآمد +جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آنگونه که انتخاب روایت کرده، تصویر جعلی رسانه اورشلیم پست از اصفهان، مربوط به دو سال قبل و غزه است.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896928

دیگر خبرها

  • تصویر جعلی رسانه اسرائیلی از انفجار در اصفهان + عکس
  • افشای تصویر جعلی رسانه اسرائیلی با خبر کذب انفجار در اصفهان | عکس
  • عکس | تصویر جعلی رسانه صهیونیستی با خبر کذب انفجار در اصفهان
  • این تصویر رسانه اسرائیلی از اصفهان جعلی از آب درآمد +جزئیات
  • (عکس) واکنش احسان علیخانی به تصویری فیک؛ نه بابا من نیستم، ادیت شده‌ام
  • واکنش احسان علیخانی به تصویری فیک ؛ نه بابا من نیستم، ادیت شده‌ام (عکس)
  • واکنش احسان علیخانی به تصویری فیک که از او منتشر شد ؛ نه بابا من نیستم (عکس)
  • برخی گوشی‌های سری گلکسی S۲۱ سامسونگ با مشکل نمایشگر مواجه شده‌اند
  • سیستم بهداشتی و پزشکی آماده ورود هوش مصنوعی مولد نیست!
  • هوش مصنوعی چقدر در پزشکی قابل اعتماد است؟