Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@11:38:35 GMT

استاندار همدان دستور تعطیلی ۲ معدن را صادر کرد

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۲۱۶۸۵

استاندار همدان دستور تعطیلی ۲ معدن را صادر کرد

استاندار همدان ضمن صدور دستور تعطیلی دو معدن مشرف به روستاهای ابرو و ورکانه همدان، گفت: این دو روستا روستاهای هدف گردشگری هستند که وجود این معادن در این مسیرها گردشگری این روستاها را به خطر می‌اندازد. ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۱ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمد ناصر نیکبخت ظهر امروز در برنامه‌های آموزشی و مهارت محور اشتغال فراگیر"کارآموزی در محیط کار واقعی، کارورزی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و آموزش مهارت به روستاییان"، اظهار داشت: هدف از اجرای طرح‌های کارآموزی و کارورزی مهارت‌آموزی به جوانان و کمک اساسی به رفع بیکاری در استان و کشور است که واحدهای تولیدی می‌توانند پس از دوره تعیین شده نسبت به جذب کارورزان اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طرح مهارت‌آموزی یا طرح"استاد شاگردی" طرحی مؤثر و در اولویت است، افزود: قرار بر این است که در این طرح افراد دارای 15 سال به بالا به واحدهای صنفی و کارگاه‌های تولیدی استان برای مهارت‌آموزی معرفی شوند.

نیکبخت با بیان اینکه در سطح استان 36 هزار کارگاه تولیدی و صنف فعال است، عنوان کرد: از این تعداد 23 هزار کارگاه فعال تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی و 13 هزار کارگاه خویش‌فرمایی است.

استاندار همدان با تأکید بر اینکه طرح مهارت‌آموزی فرصت خوبی است که کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی می‌توانند از آن به خوبی استفاده کنند، تصریح کرد: اجرای این طرح و جذب مهارت آموزان ضمن تسهیل نیاز واحدهای تولیدی در رابطه با اشتغال اولیه نیز مؤثر است.

نیکبخت با اشاره به اینکه در طرح مهارت‌آموزی در طول یک سال واحدهای تولیدی و کارگاه‌های هیچ هزینه‌ای را بابت آموزش نمی‌کنند و مهارت آموزان نیز مطالبه‌ای از واحدهای تولیدی ندارند، گفت: در این طرح تأمین اجتماعی نیز حق ورود برای بیمه این افراد ندارد و تنها در این یک سال دولت بیمه حوادث این افراد را پرداخت می‌کند.

وی با بیان اینکه پس از گذشت یک سال از فعالیت مهارت آموزان در صورتی که واحدهای تولیدی و یا کارگاه‌ها علاقه‌مند باشند می‌توانند نسبت به جذب این افراد اقدام کنند، بیان کرد: پس از گذشت یک سال کارفرمایان اگر نخواهند مهارت آموزان را جذب کنند پایان کار مهارت آموز را اعلام می‌کنند.

استاندار همدان با تأکید بر اینکه انتظار داریم که اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استانداری و فنی و اداره کل فنی و حرفه‌ای استان به جدیت در رابطه با طرح‌های کارورزی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و مهارت‌آموزی ورود کنند، افزود: دستگاه‌های مرتبط با واحدهای تولیدی نظیر صنعت، معدن و تجارت، سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و سازمان جهاد کشاورزی به اطلاع‌رسانی این طرح‌ها بپردازند.

نیکبخت با اعلام خبر جلوگیری از فعالیت دو معدن در همدان و تأکید کرد: دو روز پیش دستور دادم که دو معدن مشرف به روستای ابرو و ورکانه که دو مسیر نمونه گردشگری است تعطیل شود چرا که اگر روستای ورکانه و ابرو به عنوان روستاهای هدف گردشگری معرفی شده‌اند وجود معدن، گرد و خاک، عبور مرور کامیون‌های باری و غیره آسیبی برای این مسیرها است.

وی با اشاره به اینکه در سال 96 توانستیم نسبت به جذب 100 درصدی سهمیه تعیین شده برای استان در طرح مهارت‌آموزی اقدام کنیم، اظهار داشت: امسال باید بیش از سهمیه سال گذشته مهارت آموز جذب شود.

استاندار همدان عنوان کرد: نسبت به اطلاع‌رسانی طرح‌های کارورزی و مهارت‌آموزی به واحدهای تولید به جدیت اقدام شود چرا که این دو طرح فرصت‌های خوبی برای واحدهای تولیدی، صنعتی، کشاورزی، گردشگری، صنایع‌دستی، صنوف و غیره است.

انتهای پیام/م

R41405/P1486/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۱۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند گفت: سال گذشته یک‌هزار و ۴۹۳ بانوی بیرجندی در ۱۹ گروه هدف آموزشی یک مهارت جدید فرا گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ریحانه طالبی در بازدید مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی از مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند اظهار داشت: سال گذشته در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند 116 دوره آموزشی برگزار شد که در مجموع برای متقاضیان مهارت آموزی 192 هزار و 146 نفر ساعت آموزش اجرا شد. 

وی گفت: در این مرکز 5 کارگاه آموزشی در حرفه‌های صنایع چوب، صنایع چرم، گوهرتراشی، هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی دایر است که در مجموع بیش از 30 حرفه آموزشی بنا به تقاضای مهارت آموزان اجرا می‌شود.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند بیان کرد: سال گذشته به ترتیب دانش آموزان، متقاضیان مهارت آموزی و زنان خانه‌دار بیشترین شرکت کننده در بین گروه‌های هدف مهارت آموزی بوده‌ند.

طالبی از راه‌اندازی فروشگاه و نمایشگاه دائمی مهرتاش در سال گذشته در این مرکز خبر داد و گفت: در این نمایشگاه محصولات تولید شده کارگاه‌های آموزشی و همچنین محصولات کارآموزان مرکز که در خانه مشغول به تولید هستند عرضه می‌شود. در این مکان علاوه بر فروش محصولات، سه غرفه در اختیار کارآموزان توانمند دوره‌های آموزشی قرار داده شده تا در تولید سفارشات تبصره 75 این مرکز را همراهی کنند.

حسن کامرانی‌فرد نیز گفت: سال گذشته 4 هزار نفر از اقشار آسیب‌دیده اجتماعی در قالب طرح‌های مختلف کشوری و استانی به صورت رایگان با یک مهارت جدید آشنا شدند.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت مهارت‌آموزی در رفع آسیب‌های اجتماعی و کاهش دغدغه‌های ناشی از آن برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی در سطوح مختلف با حرفه‌های متنوع در دستور کار این اداره کل است. در این راستا در سال گذشته 175 دوره آموزشی ویژه اقشار آسیب‌دیده اجتماعی شامل معتادین بهبودیافته،کودکان کار و خیابان، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانواده‌های آنان، زندانیان و ساکنین سکونت‌گاه‌های غیررسمی برگزار شده است. از متقاضیان این گروه هدف 2 هزار و 467 نفر مرد و یک‌هزار و 486 نفر زنان بوده که در طی سال در مجموع 613 هزار و 037 نفر ساعت آموزش را گذرانده‌اند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی گفت: سال گذشته 411 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در استان به  12 هزار و 236 نفر آموزش‌های مهارتی ارائه دادند که از این تعداد هشت هزار و 514 نفر زن، سه هزار و 722 نفر مرد هستند.

کامرانی‌فرد با اشاره به راه‌اندازی و فعالیت 60 آموزشگاه جدید در سال گذشته اظهار داشت: اکنون 411 آموزشگاه فعال فنی و حرفه‌ای در استان داریم که 259 مجوز مربوط به آموزش‌های ویژه بانوان و 12 مجوز مربوط به آموزش‌های آقایان است و از مجموع آموزشگاه‌های ذکر شده 140 آموزشگاه نیز مجوز دومنظوره آموزش به زنان و مردان را دارا هستند.

انتهای پیام/257

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارت آموزی نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است