Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-24@00:38:34 GMT

لبنیات سنتی بخوریم یا کارخانه ای؟

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۲۳۰۷۴

حسین ایمانی  در ارتباط با مصرف مواد غذایی مناسب در فصل تابستان، اظهار داشت: بهتر است در این فصل از خوراکی‌هایی استفاده شود که حجم آب بیشتری داشته باشد و هم سرشار از آنتی‌اکسیدان و املاح باشد که میوه و سبزیجات از این دسته خوراکی‌ها به شمار می‌روند.

وی با اشاره به اینکه گوشت، لبنیات، نان و غلات، میوه و سبزیجات از دسته‌های اصلی گروه‌های غذایی است، افزود: در فصل تابستان بهتر است مصرف لبنیات و میوه و سبزیجات جهت حفظ سلامتی افزایش یابند همچنین مصرف یک لیوان شیر خنک روزانه یا هنگام غروب تابستان مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از هندوانه، طالبی، خربزه، کاهو و خیار در این فصل بسیار مناسب بوده چرا که علاوه بر تأمین آب بدن ویتامین و املاح ما را نیز به همراه دارند ولی مصرف گوشت به ویژه گوشت قرمز کمتر استفاده شود و این مسئله در افرادی که قند خون و اسیداوریک دارند بیشتر باید مدنظر قرار گیرد. همچنین گروه غذایی نان و گوشت حس تشنگی را افزایش می‌دهد.

ایمانی اضافه کرد: مصرف مواد پر ادویه علاوه بر تشدید حس تشنگی فشار بر روی کلیه‌ها را به همراه داشته بنابر این مصرف کمتر این مواد توصیه می‌شود.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: شیرهای سنتی که در بسیاری از مغازه‌ها ارائه می‌شود سنتی نبوده و امکان آلودگی‌ آنها با توجه به اینکه در فصل تابستان قرار داریم بیشتر است بنابر این بهتر بوده لبنیات را از شرکت‌های کارخانه‌ای تهیه کرده و اگر این لبنیات غنی از ویتامین D باشد که فواید آن نیز مضاعف خواهد شد.

ایمانی با تأکید بر اینکه  شیرسنتی بهتر است مصرف نشود، خاطرنشان کرد: 70 تا 80 درصد مواردی که به صورت سنتی تبلیغ می‌شوند تنها ادعا بوده و به دروغ لبنیات سنتی اعلام می‌شوند. از طرفی احتمال اینکه حمل و نقل این لبنیات به صورت استاندارد صورت نگیرد و خودروی مناسب با سیستم گرمایشی درستی برای این مسئله نباشد احتمال فساد شیر و سایر لبنیات بیشتر خواهد شد.

وی گفت: بنابر این مصرف لبنیات کارخانه‌ای نسبت به سنتی ارجح بوده چرا که علاوه بر اینکه احتمال سنتی نبودن آن زیاد است در مواردی نیز تقلب در آن صورت گرفته و افزودنی‌های غیرمجاز و یا چربی به آن اضافه می‌شود تا لبنیات را با طعمی متفاوت به مردم ارائه کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مواد غذایی سبزیجات لبنیات شیر دانشگاه علوم پزشکی ویتامین گوشت گوشت قرمز قند تغذیه حمل و نقل استاندارد تغذیه سبزیجات لبنیات مواد غذایی ویتامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۳۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟

مجتبی نوروزی، رئیس سازمان دامپزشکی کشور،‌ در نشست خبری اظهار کرد:« مردم از دست زدن به دام و کنه‌ها خودداری کنند زیرا در فصل گرما طبق روال هر ساله شاهد طغیان این بیماری در کشور هستیم.»

براساس گزارش تسنیم، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه گفت:« تا به امروز ۳ مورد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو مواجه بودیم که به منجر به فوت یک نفر نیز شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت:« استان‌های جنوبی کشور از جمله سیستان و بلوچستان با این پدیده مواجه هستند اما با اطلاع‌رسانی مناسب به مردم در مقایسه با سال قبل شاهد کاهش ۴۰ درصدی موارد ابتلا بوده‌ایم.»

نوروزی تصریح کرد:« بارش‌های مناطق جنوبی کشور امکان تکثیر و ازدیاد ویروس‌ها را فراهم می‌کند. همچنین تعداد کنه‌ها نیز افزایش خواهد یافت.»

سرانه ۷ کیلوگرمی گوشت قرمز در سال

وی در ارتباط با سرانه محصولات گوشت قرمز در کشور گفت:«سرانه مصرف گوشت قرمز در سال گذشته برای هر نفر ۷ کیلوگرم در سال بود که در مقایسه با سال قبل خود کاهش یافته است اما این رقم با مصرف گوشت سفید جبران شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به سوالی درباره قاچاق یا صادرات دام از کشور گفت: «هیچ مجوزی برای صادرات دام صادر نشده زیرا کشور نیازمند گوشت قرمز است اما در ۴۵ روز گذشته هزار تن گوشت سفید به کشورهای همسایه صادر شده که عمده آن به عراق بوده است.»

امکان افزایش صادرات مرغ

وی گفت:« نیاز کشورهای همسایه به گوشت قرمز در سال ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن است که می‌توانیم ۳۰۰ هزار تن آن را تامین کنیم.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد:«دوره‌های پرورش مرغ ۳.۶ در سال است که در صورتی که این رقم به ۴ دوره افزایش یابد ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه در کشور تولید می‌شود که باید مازاد آن را صادر کنیم.»

نوروزی افزود: «اگر بتوانیم با تولید مرغ سایز در ۶ دوره در سال جوجه‌ریزی داشته باشیم و وزن مرغ‌ها را به صورت نیمچه به کشتارگاه ارسال کنیم حتی این قابلیت وجود دارد که بتوانیم در سال یک میلیون تن تولید مازاد خود را صادرات کنیم.»

وی تصریح کرد: «مرغ نیمچه ۳۷ تا حداکثر ۴۰ روزه روانه کشتارگاه می‌شود که طعم بهتری نیز در مقایسه با مرغ‌های بزرگ دارد و در نهایت میزان تولید در کشور افزایش می‌یابد.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشوردر پاسخ به سوال گفت: وضعیت تولید تخم مرغ نیز در کشور منطقی است به طوریکه در سال قبل ۱۳۶ هزار ۵۰۰ تن تولید مازاد صادر شده است.

نوروزی در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با اینکه با توجه به یارانه‌ای بودن تولید مرغ در کشور آیا برنامه‌ای برای افزایش صادرات این محصول وجود دارد، اظهار کرد:« وظیفه تصمیم‌گیری درباره صادرات یا افزایش صادرات مرغ و تخم‌مرغ با وزارت جهاد کشاورزی است و ما تنها درخصوص امکان و ظرفیت‌های تولید در کشور اظهار نظر می‌کنیم.»

وی افزود:« با این وجود نظر شخصی من آن است که تولید در کشور باید با هدف صادرات انجام شود.»

شرایط واردات گوشت قرمز و دام از ۷ کشور فراهم شد

وی در خصوص واردات دام نیز گفت:« کشورهای روسیه، گرجستان، قزاقستان، اروگوئه، استرالیا، نیوزلند، از جمله کشورهایی هستند که واردات دام و گوشت قرمز از آنها مشکلی ندارد. همچنین اجازه واردات برخی از کشتارگاه‌های هند و پاکستان نیز صادر شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به سوال دیگری افزود:« در حال حاضر واردات دام از هند و پاکستان نیز انجام می‌شود اما در استان سیستان و بلوچستان قرنطینه و در همانجا سمپاشی شناسنامه‌دار انجام می‌شود و بعد از آنجا همانجا ذبح یا پرورش داده می‌شوند.»

وی افزود:« درصورتی که برزیل نیز مستندات لازم را ارائه دهد شرایط واردات از این کشور نیز فراهم می شود اما در حال حاضر تجار تمایل کمتری به واردات دام زنده دارند.»

tags # گوشت قرمز ، گوشت مرغ سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • فرآیند جالب و دیدنی سوسیس گوشت در کارخانه مشهور کره‌ای (فیلم)
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • کاهش وزن سریع چه بلایی سرتان می‌آورد
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • زالو درمانی؛ خوب یا بد؟
  • بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع
  • انتقال ایدز و هپاتیت با زالو درمانی | پزشک اجازه تهیه و مصرف زالو برای بیمار را ندارد
  • فریب تبلیغاتی دمنوش‌های لاغری
  • بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع و دمنوش‌های لاغری