Web Analytics Made Easy - Statcounter

دنیای بورس- علیرضا توکلی: مجمع عادی سالانه بیمه تجارت‌نو با حضور 97 درصد سهامداران رسمیت یافت. در پایان مجمع، صاحبان سهام 12.8 تومان سود از سود 14.6 تومان سود محقق به ازای هر سهم تقسیم شد. هر سهم این شرکت گرچه 100 تومانی است، اما 50 درصد آن یعنی 50 تومان پرداخت شده و بقیه در تعهد سهامداران است.

گزارش هیات مدیره

محمد عباس آزادگان؛ مدیرعامل بیمه تجارت نو گزارش هیات مدیره را پیش‌روی سهامداران قرار داد:

الف) پرتفوی بیمه تجارت نو در سال 1396 به حدود 100 میلیارد تومان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که بودجه پیش بینی شده فروش  68 میلیارد تومان بود. ترکیب سبد فروش مناسب بود، 40 درصد به ثالث و درمان (که معمولا زیانده هستند) و 60 درصد بقیه به رشته‌های متوسط و کم‌ریسک مثل انرژی و آتش‌سوزی و مانند آن اختصاص یافت. ضریب خسارت بیمه تجارت نو 42 درصد بود که در صنعت به صورت میانگین 82 درصد است.

ب) ضریب دسترسی در مجموعه بیمه تجارت نو با 18 شعبه، 6 باجه، 350 نماینده عمومی و 220 نماینده فروش بیمه عمر به وضعیت مناسبی رسید و در واقع در تمام کشور حضور داریم. ترکیب سرمایه‌گذاری های ما از دید کارشناسان و ناظرین مناسب است. ذخایر مربوط به خسارت‌های پیش‌بینی نشده به صورت کامل گرفته شد تا در آینده به مشکلی نخوریم نظام حاکمیت شرکتی به صورت کامل پیاده شد.

پ) هزینه‌های بالای سری پایین بوده و سرانه فروش به ازای هر نفر از پرسنل 600 میلیون تومان است؛ میانگین صنعت بیمه 480 میلیون تومان به ازای هر نفر است. «بنو»  200 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دارد که 180 میلیارد تومان در سرمایه‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و 20 میلیارد تومان در سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت قرار دارد.

ت) مدیرعامل بر مبنای گزارش هیات مدیره برای سال 1397 برنامه‌های «بنو»‌ را اعلام کرد:

1. برنامه یادگیری برای نمایندگان و کارکنان

2. تهیه مستندات عملیاتی شرکت براساس استاندارد ISO

3. پیاده‌سازی برنامه کسب و کار برای هر زمینه عملیاتی بیمه‌ ای

4. ایجاد پویش (کمپین) در راستای افزایش فعالیت و نیز ایفای مسوولیت‌های اجتماعی

ث) بیمه تجارت نو در سه ماهه ابتدای سال جاری 32 میلیارد تومان فروش داشت که سال گذشته در مدت مشابه 8.5 میلیارد بود. پیش‌بینی 150 میلیارد فروش برای سبد بیمه‌ای در سال 1397 داشتیم که با توجه به عملکرد سه ماهه انتظار تعدیل داریم. سود هر سهم برای سال 1397حدود 30 تومان پیش‌بینی شد.

گزارش حسابرس

گزارش حسابرس «بنو» مشروط با یک بند شرط اعلام شد:

الف) بند 4 (بند شرط) 7 میلیارد تومان براساس مصوبه شورای عالی بیمه ذخایر تکمیلی گرفته شده که با استاندارد حسابرسی مغایرت دارد. در صورت عدم اخذ این ذخیره، سود انباشته منتهی به 29 اسفندماه سال 96 به مبلغ 7 میلیارد تومان افزایش می‌یابد. به گفته مدیرعامل این موضوع در تمام شرکت‌های بیمه وجود دارد و در راستای رعایت مصوبه‌های بیمه مرکزی بود که مجمع هم آن را تنفیذ کرد.

ب) بند 6 (تاکید بر مطلب خاص) مطالبات از بیمه‌گذاران و نمایندگان حدود 9.9 میلیارد تومان مانده اقساط سررسید شد که تا تاریخ گزارش نیمی از آن وصول نشد. به گفته مدیرعامل این مبلغ کمتر از 5 درصد پرتفوی بیمه‌ای ماست در حالی که در شرکت‌های دیگر این رقم حدود 10 درصد و هیچ کدام از این مطالبات سوخت نشد.

پ) بند 1-10 (بند بازرسی) طبق اساسنامه 50 درصد سرمایه ثبت شده شرکت در تعهد صاحبان سهام بوده و تا تاریخ مقرر (14 فروردین‌ماه 95) ایفا نشد. به گفته مدیرعامل سهامداران عمده با توجه به مشکلات مالی امکان تامین بقیه وجه سهم را نداشتند. تنها راهی که در حال حاضر داریم ابتدا کاهش سرمایه به نصف (125 میلیارد تومان) و سپس افزایش سرمایه به حداقل سرمایه مورد نیاز (150 میلیارد تومان) مطابق مقررات بیمه مرکزی خواهد بود. نماینده بورس هم در این خصوص می‌گوید: سال گذشته مهلتی برای پرداخت بقیه سرمایه تعیین شد که اجرا نشد. بحث کاهش سرمایه هم حساسیت‌هایی دارد و ممکن است سبب حذف برخی از سهامداران شود. شرکت باید پیش از بازگشایی نماد در این مورد شفاف‌سازی کند.

ت) بند 11 (بند بازرسی) به‌رغم افزایش قابل توجه در بیمه‌نامه‌های صادره سود خالص شرکت 17 درصد کاهش داشت. به گفته مدیرعامل 3 دلیل برای این موضوع اعلام شد: مطابق مقررات ناچاریم بخش بزرگی از منابع را در بانک سپرده کنیم و در سال گذشته سود بانکی کاهش یافت. افزایش خسارت‌ها از جمله زلزله کرمانشاه هم از سود شرکت کاست. بیمه مرکزی هم ذخایر بیمه را برای بیمه تجارت نو نسبت به سال‌های قبل افزایش قابل توجهی داد (کمتر از یک میلیارد تومان سال 1395 به 7 میلیارد تومان در سال 1396 رسید).

ث) بند 1-14 (بند بازرسی) ریسک پذیرفته شده بابت آتش‌سازی و زلزله بیش از 4.5 هزار میلیارد تومان است که برای 1.2 هزار میلیارد تومان آن پوشش اتکایی مناسب تامین نشد. به گقته مدیرعامل احتمال اینکه زلزله ای در تمام کشور رخ دهد یا بر اثر زلزله احتمالی تهران، تمام مناطق تخریب شود را با نظر مساعد بیمه مرکزی بعید دانستیم. روال شرکت‌های بیمه هم به همین شکل است.

پرسش و پاسخ

مدیران به یکی از پرسش‌های سهامداران پاسخ داد:

الف) بیمه اتکایی: مدیرعامل درباره اینکه آیا کاهش سرمایه احتمالی سبب نمی‌شود بیمه اتکایی اختیاری نتوانید بگیرید؟ گفت: در حال حاضر هم برای دریافت اتکایی شرایط لازم را نداریم و نیاز به سرمایه 250 میلیارد تومانی است.

«بنو» به روایت اعداد

سود محقق شده (EPS) به ازای هر سهم؛ 14.6 تومان، سال گذشته؛  17.6 تومان سود تقسیم شده (DPS) به ازای هر سهم؛ 12.8 تومان، سال گذشته؛ 14 تومان سود انباشته در پایان سال مالی به ازای هر سهم؛ 13.3 تومان

حاشیه‌های مجمع

- تاریخ تاسیس: بیمه تجارت نو در فروردین سال 1395 تاسیس و در مهر همان سال در بازار توافقی (پایه) فرابورس معامله شد. سهامداران عمده این شرکت بیمه‌ای بانک تجارت، نفت و گاز پارسیان و پست بانک هستند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز در مجموعه شهرداری اتفاقات بزرگی رقم خورده، که باید برای مردم بازگو شود که آثار و برکات آن در زندگی همشهریان مشهود خواهد بود، اظهار داشت: به طور مثال قطعاً هیچ کس نمی‌تواند موضوع آسفالت را منکر شود، درگذشته متوسط آسفالت ۷۰۰ هزار تن بوده اما امروز به یک میلیون و هفتصد هزار تن رسیده است و یا همچنین افتتاح پی در پی پروژه‌ها در شنبه‌های امید و افتخار و گشایش‌هایی که در پروژه‌ها اتفاق افتاده است.

فروزنده در ادامه افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، اتوبوس برقی، تاکسی برقی، تقاطع همسطح، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام یادگار، شوشتری و بعثت که اخیراً اضافه شده تمامی این موارد از جمله اقداماتی است که در حوزه شهر سازی انجام شده و حوزه مالی در همه موارد و مسائل نقش اساسی و کلیدی بر عهده داشته است.

وی به تحقق بودجه سال ۱۴۰۲ در دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ برای اولین بار ۳۰ همت متمم ارائه شده است و امسال حتماً به رقمی بالاتر از این میزان خواهیم رسید.

معاون شهردار تهران گفت: برای امسال بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که رقم ۸۰ هزار میلیارد تومان فقط به پروژه‌های عمرانی اختصاص دارد، افق ما در زمینه بسیار روشن است هر چند این امر وظیفه ما را سنگین‌تر خواهد کرد اما به لطف الهی، همدلی، همراهی و صمیمیت همکاران خدوم شهرداری به تحقق این مهم دست خواهیم یافت، زیرا هدف نهایی ما ارائه خدمت بیش از پیش به مردم می‌باشد.

کد خبر 6090568

دیگر خبرها

  • دستگیری ۲۵ نفر از داوطلبان متقلب کنکور/ سالم ترین کنکور را برگزار کردیم
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید