Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، رضا مسائلی افزود: سالانه تعدادی دستگاه همودیالیز در کشور ساخته می شود و امیدواریم این شرکت دانش بنیان تولید کننده دستگاه دیالیز با توجه به کارهای خوبی که در زمینه تجهیزات پزشکی انجام داده بتواند ظرفیت های تولید این دستگاه را ارتقا دهد و ظرفیت تولید دستگاه همودیالیز در کشور به اندازه ای افزایش یابد که نه تنها نیاز کشور را تامین کند بلکه بتوان آن را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسائلی یادآور شد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده و با همکاری دستگاه هایی مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان توسعه تجارت و وزارت بهداشت و با توجه به ظرفیت ایران، برای سال 97 صادرات 240 میلیون دلاری تجهیزات پزشکی ایرانی هدفگذاری شده است.
مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور تجهیزات پزشکی خاطرنشان کرد: ساخت دستگاه های همودیالیز داخل کشور به میزان قابل توجهی صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه خواهد داشت.
بنا به این گزارش، سبک دست، مدیر عامل شرکت دانش بنیان سازنده دستگاه دیالیز درباره دستگاه تولید شده در داخل کشور گفت: کیفیت نوع ایرانی دستگاه دیالیز برای بیماران قابل قبول است و تولید آن در کشور از ارز از کشور جلوگیری می کند.
وی افزود: بیماران کلیوی که به دیالیز نیاز دارند، سختی های زیادی را متحمل می شوند. هفته‌ای سه بار به مرکز دیالیز مراجعه می‌کند و هر بار چهار ساعت دیالیز می‌شوند تا سم زدایی از بدن آنها انجام شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد

مهدی چمران ۱۳ اردیبهشت ماه در نشست خود با اعضای جامعه بسیج مهندسین خراسان شمالی که با حضور اعضای شورای شهر و شهردار بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: اگر شهر و شهرداری بجنورد به این نتیجه برسد که ه اتوبوس‌های برنامه نیاز دارند از ظرفیت‌های موجود برای تهیه این اتوبوس‌ها و بهره‌مندی مردم بجنورد از آن‌ها استفاده می‌کنیم. وی تاکید کرد: این موضوع باید مطالعه و مورد بررسی قرار گیرد که آیا وجود اتوبوس‌های برقی در شهر بجنورد می‌تواند در موضوعات مختلف موثر واقع شود یا خیر. وی بیان کرد: اتوبوس‌های برقی نیازمند نگهداری‌های خاص است که حدوداً یک و نیم برابر هزینه نگهداری بیشتری خواهد داشت اما ز سوی دیگر هیچگونه آلودگی تولید نمی‌کند. چمران گفت: با تحقیقات انجام‌شده به این نتیجه رسیدیم که ۲ هزار دستگاه از این اتوبوس ها را برای کلانشهر تهران سفارش دادیم و حدود ۵۰۰ دستگاه نیز توسط شرکت مپنا در داخل کشور تولید و بخشی از ان‌ها امسال تحویل می شود. به گفته وی، از آنجایی که امکان ساخت این اتوبوس های برقی در کشور وجود دارد، می‌توان برای بجنورد از این ظرفیت بهره گرفت. رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حال حاضر در شهر تهران به ۹ هزار و تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۱۱ هزار اتوبوس نیاز داریم. وی به معماری شهری نیز اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم تا ممنوعیت‌هایی را برای استفاده از معماری وارداتی و همچنین نماهای آتش‌زا ایجاد کنیم که این موضوع می‌تواند در بجنورد و سایر شهرهای کشور مورد توجه قرار گیرد. / خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد