Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@04:41:45 GMT

دلال حضور «پویول» در تلویزیون چه کسی است؟ +عکس

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۲۳۶۳۹

دلال حضور «پویول» در تلویزیون چه کسی است؟ +عکس

با مرور تصاویر صفحه شخصی این واسطه، عکس او با ساموئل اتوئو، لوئیس فیگو و... به چشم می‌آید.

 «کارلوس پویول» بازیکنی با موهای «فرفری» که حضور در قلب خط دفاع باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا برای طرفداران این تیم‌ها به منزله قوت قلب بود و خاطر هواداران را راحت می‌کرد. خبر حضورش در ویژه‌برنامه جام جهانی ۲۰۱۸، سپس عدم‌حضورش در این برنامه حاشیه‌هایی ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاشیه‌هایی که می‌توانست با رفتار حرفه‌ای‌تر عوامل آن، در شب بازی ایران و اسپانیا وجود نداشته باشد.

۵۰ هزار دلاری که تامین نشد

شاید مخاطبان فوتبال، بازی خداحافظی مهدی مهدوی‌کیا مقابل تیم میلان ایتالیا در سال ۹۲ را به خاطر بیاورند، مسابقه‌ای که بازیکنان تیم پرسپولیس مقابل این تیم حضور یافتند تا بازی خداحافظی او را رقم بزنند، اما این تمام ماجرا نبود. در خبرها شنیده شد که پائولو مالدینی کاپیتان خاطره‌انگیز و محبوب باشگاه میلان و تیم ملی ایتالیا در برنامه «نود» حضور خواهد یافت.

رسانه‌ها در توضیح علت حضور نیافتن او نوشتند: «مالدینی برای مصاحبه با برنامه ۹۰ درخواست ۵۰ هزار دلار کرده بود که فردوسی‌پور حاضر به پرداخت آن نشده بود» این نشان می‌دهد مساله بر سر هزینه بوده و آن زمان آقای مجری توانایی پرداخت چنین رقمی نداشته و به نظر می‌رسد اسپانسری هم توانایی تامین این هزینه را نداشته است. از این رو نشان می‌دهد در دعوت از چهره‌های بزرگ فوتبال بیش از هرچیز مسائل مالی تعیین‌کننده است تا جایی که حضور ستاره‌های فوتبال جهان در مصاحبه‌های مختلف و حتی مصاحبه‌های کوتاه با آنها تابع قواعد و پروتکل‌های سفت و سخت مالی و دلاری است.

نیم‌میلیارد تومان ناقابل!

در روزگاری که کشور با تحریم دست و پنجه نرم می‌کرد از لوئیس فیگو کاپیتان اسبق تیم ملی پرتغال و بازیکن تیم‌های باشگاهی بارسلونا و رئال مادرید برای حضور در ویژه‌برنامه قرعه‌کشی جام‌جهانی دعوت شد. پس از این دعوت، حاشیه‌های آن خبرساز شد که فیگو برای حضور در این برنامه رقمی حدود ۱۰۰ هزار یورو (معادل نیم میلیارد تومان) دریافت کرده تا برای دقایقی در تصویر تلویزیون نشان داده شود. حتی برخی گفتند که رقمی حدود ۳۰۰۰ یورو نیز برای هرساعت نگهداری از سگ این بازیکن پرداخت شده که در نوع خود تعجب برانگیز بود. با فرض این‌که چنین هزینه‌ای برای یک برنامه تلویزیونی از محل اسپانسر تامین شده باشد، باز هم این سوال مطرح می‌شود که چنین هزینه‌ای چه سودی برای اسپانسری که معمولا خط و ربط منابع مالی‌اش روشن نیست، دارد.

آغاز جام‌جهانی ۲۰۱۸ به دلیل حضور تیم ملی ایران در آن، به‌طور طبیعی توجه مخاطب ایرانی را نسبت به این رویداد ورزشی معطوف می‌کند. از این رو برنامه‌سازان هم تلاش می‌کردند که بتوانند برنامه‌های جذاب‌تری تولید کنند. یکی از این برنامه‌ها که از شبکه سه سیما پخش می‌شود برنامه «بیست هجده» است که با اجرای مشترک عادل فردوسی‌پور و محمدرضا احمدی پخش می‌شود.

«ساموئل اتوئو» بازیکن سیه‌چهره تیم ملی کامرون و باشگاه بارسلونا، شبی که ایران مقابل مراکش بازی می‌کرد به عنوان کارشناس خارجی در برنامه تلویزیونی «۲۰۱۸» شرکت کرد تا در کنار جواد نکونام به تحلیل بازی بپردازد. اما وقتی به سخنان این بازیکن در این برنامه مراجعه می‌کنیم به حرف و اظهارنظر خاصی برخورد نمی‌کنیم. او به تیم‌ها بابت بازی‌هایشان تبریک! می‌گوید و نظراتی کلی پیرامون بازی ارائه می‌کند. حتی نام مهاجم تیم ملی ایران را نیز نمی‌داند و تنها با عبارت «مهاجم تیم ایران» از او یاد می‌کند و موقعیتی که از دست داده بود را مورد اشاره قرار می‌دهد و اظهار می‌کند «بازیکنان باید از تک‌موقعیت‌ها در چنین بازی‌هایی استفاده کنند!» پس در شب اولی که برنامه با حضور یک بازیکن فوتبال خارجی پخش شد اتفاق چندانی نیفتاد. حتی گاهی مرعوب نام او بودن در لحن و گفتار مجری دوم برنامه مشهود بود.

او از عبارت «آقای اتوئو» برای خطاب کردن فوتبالیست کامرونی استفاده می‌کرد، در حالی که مجریان برنامه‌های ورزشی از لحنی صمیمی و با استفاده از اسامی کوچک سعی می‌کنند فضای خشک و رسمی را از بین ببرند.

خبر حضور ستاره‌های سابق فوتبال در این برنامه با توجه به حواشی ایجاد شده پس از حضور لوئیس فیگو در برنامه تلویزیونی زمزمه‌هایی مبنی بر محل تامین هزینه حضور آنها را ایجاد کرد.

زمزمه‌هایی که پس از جلوگیری از حضور کارلوس پویول جدی شد تا جایی که بی‌بی‌سی نیز پایش به موضوع باز شد و در اظهار نظری که به نقل از پویول مطرح کرد، مدل موهای او را مانع حضورش در برنامه تلویزیونی اعلام کرد. در صورتی که با مرور حضور چهره‌های ورزشی در تلویزیون چنین ادعایی بی‌پایه و اساس به نظر می‌رسد.

در نقل قولی که «بی‌بی‌سی» از پویول آورده می‌خوانیم: «به من گفتند به‌دلیل مشکلات ظاهری (موهای بلند) امکان حضور در برنامه را ندارم.» این که چه کسانی چنین حرفی را به پویول گفته‌اند و تحت چه شرایطی چنین ادعای از اساس کذبی را مطرح کرده‌اند محل سوال است.

اما شب بازی با اسپانیا و ساعاتی پیش از آغاز برنامه، خبر رسید که از حضور کارلوس پویول در این برنامه جلوگیری به‌عمل آمده و شنیده شد که عادل فردوسی‌پور نیز به همین خاطر با حالت قهرآمیز از حضور در برنامه زنده خودداری کرده است.

آقای مجری زمانی هم که در برنامه حاضر شد با گلایه از این برخورد عنوان کرد، تلاش می‌کند به خاطر مخاطب این اتفاق رقم بخورد.

دعوتی که بنا به شنیده‌ها بدون هماهنگی با مدیران رسانه ملی بوده است، ظاهرا پس از حضور جنجالی فیگو در تهران تصمیم بر این گرفته شده که از کارشناس خارجی برای چنین برنامه‌هایی استفاده نشود اما عوامل برنامه بدون هماهنگی اقدام به دعوت از پویول کرده‌اند.

هزینه حضور پویول در برنامه «۲۰۱۸» رقمی حدود ۶۰۰ میلیون تومان بوده است که حتی با وجود تقبل این مبلغ از سوی اسپانسر بازهم به‌صلاح نبوده و سازمان صدا و سیما مخالف این هزینه‌های هنگفت در شرایط فعلی اقتصادی کشور بوده است. این ماجرا را البته از زاویه دیگری نیز می‌توان بررسی کرد، حضور و نقش واسطه و دلال‌هایی که از حضور چهره‌ها و ستاره‌های فوتبال سود کلانی می‌برند. در این رابطه به‌نام فردی بر می‌خوریم که ارتباط او با چهره‌های فوتبالی کشور اسپانیا عجیب است.

در جستجوی نام او در فضای وب با موارد عجیبی روبه‌رو می‌شویم، از مصاحبه اختصاصی با «کریستیانو رونالدو» برای سایت برنامه «نود» تا ماجرای فروش فرش ایرانی با امضای «لیونل مسی»، او در روایت خود از ماجرای فروش فرش عنوان می‌کند که با پدر مسی رابطه دارد در حالی که با مرور صفحه شخصی او در اینستاگرام و عکس‌های یادگاری‌اش با فوتبالیست‌های فعال در اسپانیا این ادعا کمی دور از واقع به نظر می‌رسد.

با مرور تصاویر صفحه شخصی این واسطه عکس او با ساموئل اتوئو، لویس فیگو و... به چشم می‌آید. این در حالی است که پس از انتشار خبر واسطه‌گری او در شبکه‌های اجتماعی، او صفحه‌اش را با بیش از ۱۲ هزار نفر دنبال‌کننده، از حالت عمومی به‌صورت خصوصی درمی‌آورد. در این بین حامی مالی دعوت از چهره‌های بین‌المللی فوتبال شرکتی دولتی است. حال این پرسش هم ایجاد می‌شود که در شرایط کنونی اقتصادی کشور با چه توجیهی از محل منابع عمومی چنین هزینه‌هایی می‌کنند.

خروج ارز از کشور برای دعوت از چهره‌هایی که کمترین اطلاعاتی از فوتبال ایران دارند، آن هم از سوی برنامه‌سازان تلویزیونی و عنوان کردن این‌که این هزینه‌ها از سوی اسپانسر تامین می‌شود چه توضیحی دارد؟ آن هم اسپانسری که از محل هزینه‌های عمومی ارتزاق می‌کند.

منبع: جام جم آنلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۳۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها

روزنامه اعتماد-پس از مدت‌ها انتظار سرانجام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال از بدنه وزارت ورزش خارج شدند و سهام‌شان به دو ارگان مجزا رسید. حالا چند بانک دولتی عمده سهام سرخ‌ها را در‌اختیار دارند و آبی‌ها هم به پتروشیمی واگذار شدند؛ اتفاقی که با‌توجه به مصاحبه‌های رنگارنگ و هوادارپسند مدیران ارشد سرخابی‌ها جذاب و لذتبخش به نظر می‌آید، اما برای فوتبال و بحث فیرپلی مالی که سران ای‌اف‌سی نظارت جدی به آن دارند یک وضعیت مبهم و پیچیده را ایجاد کرده است. برای کشیدن ترمز ریخت و پاش تیم‌ها رییس فدراسیون هم بیکار ننشسته و بازهم حرف از گذاشتن سقف قرارداد زده است که البته اجرایی کردن این قانون هم خودش جای حرف و حدیث داشته و دارد.


در شرایطی که مدیران سهامدار سرخابی‌ها با ذوق‌زدگی از بستن تیمی در سطح قهرمانی در آسیا می‌کنند حتما تیم‌های صنعتی هم بیکار نخواهند نشست و به منوال قبلی پول‌های کلان به فوتبال ورشکسته ما تزریق می‌شود و ثمره آن خوشحالی بابت سود پر و پیمان چندین بازیکن و مربی معمولی و البته دلال‌های دندان تیز کرده خواهد بود.

 
سپاهان، گل‌گهر، مس، فولاد و دیگر تیم‌های صنعتی و در سمت دیگر پرسپولیس که بانکدار است و استقلال که نفتی شده برای جذب بازیکنان سر و دست می‌شکنند و احتمالا همین مساله باعث افزایش فزاینده قرارداد‌های بازیکنان خواهد بود. بازیکنانی که امروز دیگر می‌دانند پشت پیشنهاد‌های رسیده بانک و پتروشیمی حضور دارند. مگر در این لیگ برتر چند ستاره داریم؟ آیا ستاره‌های خارجی که در دیگر تیم‌های باشگاهی آسیا قرارداد دلاری دارند حاضر هستند با رقمی معقول در شرایط فعلی به کشورمان سفر کنند تا پیراهن تیم‌های لیگ برتری ما را برتن کنند؟ این مدیرانی که هر روز روی یک برنامه تلویزیونی از بستن تیمی در حد قهرمانی در آسیا می‌گویند، چطور می‌توانند بازیکنان خارجی بزرگ را به کشورمان بیاورند و آنها را برای ارتباط با خانواده‌های‌شان به استفاده از فیلترشکن مجاب کنند؟ از بحث سخت‌افزار و مسائل و محدودیت‌های این قبیل که بگذریم در بحران ارزی کشور آیا راه آسانی برای جذب ستارگان خارجی وجود دارد؟ جواب این سوال‌ها که مشخص است، اما نتیجه کار همان می‌شود که در ابتدای مطلب نوشتیم.


مانور دادن روی این مسائل حاصلی ندارد جز اینکه سطح انتظارات هواداران را بالا خواهد برد و به همان میزان میلیارد‌ها تومان اضافه هزینه بازیکنان وطنی می‌شود. بازیکنان یا مربیانی که اکثر آنها در نگاهی خوشبینانه ارزش قراردادشان به دو میلیارد هم نمی‌رسد، اما با تبلیغات و زد و بند دلال‌ها، قرارداد‌های چند ده میلیاردی و حتی بیشتر می‌بندند آن‌هم در فوتبالی که در آن راه‌های درآمدزایی قفل است و تراز مالی تقریبا تمامی باشگاه‌های‌مان در واقعیت منفی است.


با این روند و باتوجه به قوانین فیرپلی مالی شرایط فعلی می‌تواند زنگ خطری برای فوتبال ما باشد.

دیگر خبرها

  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • ببینید | اعتراف خنده‌دار مهران غفوریان در برنامه تلویزیون؛ حرکت جالب همسر آقای بازیگر علیه او
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم
  • بررسی پدیده «پولشویی» در «مدار بسته» تلویزیون
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • بازگشت بهروز افخمی کارگردان پرحاشیه ایران به آنتن تلویزیون
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها