Web Analytics Made Easy - Statcounter



رحمانی فضلی گفت: همه کسانی که می‌خواستند وارد فعالیت سیاسی شوند و یا سمتی به عهده بگیرند بر این نکته تاکید داشتند که در حوزه اقتصاد باید به استقلال برسیم. ولی متاسفانه ما نتوانستیم در این حوزه همطراز انقلاب حرکت کنیم.

به گزارش ایلنا ؛وزیر کشور در همایش روز ملی اصناف با اشاره به نقش مهم اصناف در طول انقلاب اسلامی گفت: ما در هیچ برهه تاریخی بعد از انقلاب نمی‌توانیم نقش اصناف و بازاریان را نادیده بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی فضلی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب کشور مقطع بسیار سختی را پشت سر گذاشت و آن زمانی بود که بازار دچار آشفتگی شد و تامین و توزیع کالا تبدیل به اصلی‌ترین مشکل کشور شده بود ولی در این بین هیچ وقت مردم احساس نکردند که بازاریان و اصناف قصد منفعت‌طلبی و ثروت‌اندوزی را دارند.

وی ادامه داد: در سال‌های ابتدای انقلاب بازار نقش مهمی داشت و ما نمی‌توانیم هیچ وقت چهره امام را بدون حمایت معتمدان و بازاریان تصور کنیم. هیچ راهپیمایی بدون حضور اصناف اصلا معنا نداشت.

وزیر کشور با اشاره به اقتصاد مقاومتی و اعمال تحریم‌ها از سوی دشمنان کشور و انقلاب گفت: بدنه دولت و فعالان اقتصادی در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی کوتاهی کردند. البته این کوتاهی از همان روزی که ما انقلاب کردیم شروع شد ما باید از همان زمان به مقاوم کردن پایه‌های اقتصاد خود اقدام می‌کردیم.

وی ادامه داد:‌ همه کسانی که می‌خواستند وارد فعالیت سیاسی شوند و یا سمتی به عهده بگیرند بر این نکته تاکید داشتند که در حوزه اقتصاد باید به استقلال برسیم. ولی متاسفانه ما نتوانستیم در این حوزه همطراز انقلاب حرکت کنیم.

وزیر کشور تصریح کرد: این استقلال به این معنا بود که در هر مقطعی که خواستند شیر نفت را در اختیار بگیرند و یا بازار نفت ما را کنترل کنند کشور ما در حوزه‌های اقتصادی دچار تنش و تلاطم نشود. این معنای اقتصاد مقاومتی است که بر پایه تولید ملی و خودکفایی بنا شده است.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۴۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی امروز در آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: امروز آئین واگذاری دو باشگاه بزرگ فوتبال ایران یعنی استقلال و پرسپولیس پیرو تلاش‌های صورت گرفته طی ۲ دهه است.

وی افزود: امروز به طور رسمی واگذاری دو باشگاه فوتبال از دولت به بخش خصوصی اعلام می‌شود و امیدوار هستیم که ۵ اردیبهشت سرآغاز دوره شکوفایی و پیشرفت در ورزش ایران باشد.

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: در این مرحله از برگزاری مزایده که به صورت شفاف در فرابورس برگزار شد، در یک عرضه عمومی و با تأمل و نظارت سهام دو تیم واگذار شد. در این دوره از واگذاری بعد از برگزاری ۸ بار مزایده بالاخره وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی با نمایندگی از مجموعه دولت در امر این واگذاری در تعامل نزدیک با وزارت ورزش و در یک نگاه همگام و همه جانبه در یک بازه زمانی ۲ ماهه، به ثمر رساند.

وی یادآور شد: در گام اول پذیرش این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران ۱۰ درصد از سهام این باشگاه‌ها به مردم واگذار شده بود. اگر این اتفاق نمی‌افتاد شاید به این زودی توان واگذاری این دو تیم را نداشتیم.

بازیان افزود: در سال جهش تولید با مشارکت مردم و تأکیدات رهبری بر زمینه سازی مشارکت همه جانبه مردم در اقتصاد، سازمان خصوصی سازی توانست در طلیعه سال ۱۴۰۳ این امر مهم و مورد تاکید ریاست جمهور، هیأت دولت و وزارت ورزش و اقتصاد در عرضه سهام دو تیم فوتبال تهرانی را به سرانجام برساند. در واقع واگذاری سهام عمده دولت که اعلان اراده حداکثری دولت در واگذاری تصدی گری های دولت در اول سال است.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: سوم اردیبهشت ماه مزایده در بازار فرابورس برگزار و دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی تشکیل شد؛ در نهایت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس داوطلبی خود را برای خرید باشگاه استقلال اعلام کرد و در حال حاضر ۸۵ درصد سهام این باشگاه متعلق به این هلدینگ است.

وی گفت: کنسرسیوم دوم هم کنسرسیوم بانکی با حضور بانک شهر، بانک تجارت، بانک ملت، بانک رفاه و بانک اقتصاد نوین برگزار شد.

بازیان اظهار کرد: در نهایت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را به دو کنسرسیوم بانکی و پتروشیمی واگذار کردیم.

کد خبر 6087419 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • قرار داد واگذاری شركت های استقلال و پرسپولیس امضا شد
  • اراده جدی دولت برای مشارکت مردم و بخش غیردولتی در اقتصاد
  • وزیر اقتصاد: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • وعده بزرگ وزیر اقتصاد به پرسپولیس و استقلال
  • خبر خوش وزیر برای سرخابی ها | دستور پرداخت حق پخش رسید
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • وزیر اقتصاد: سرخابی‌ها قسطی فروش رفتند
  • دولت پرسپولیس و استقلال را قسطی فروخت!
  • عجیب، اما واقعی؛ پرسپولیس و استقلال قسطی فروخته شد