Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرری - ایرنا ـ رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان ری با اشاره به برخی شایعات فضای مجازی در خصوص مفقود شدن سنگ قبرهای واجد ارزش صحن اصلی امامزاده عبدالله (ع) ری گفت: مفقود شدن سنگ قبرهای این امامزاده صحت ندارد.

حجت الاسلام سعید اوتارخانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سنگ قبرهای قدیمی و واجد ارزش ضلع جنوبی و شمالی صحن اصلی امامزاده عبدالله (ع) که بر اثر بهسازی از محل اصلی خود کنده شده اند بر اساس نظر کارشناسان اداره میراث به خوبی نگهداری می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: هم اکنون عملیات عمرانی ضلع جنوبی صحن اصلی امامزاده بر اساس برنامه ریزی های موجود به اتمام رسیده است و تمامی قبور صحن اصلی با دوربین های دقیق مهندسی محافظت می شوند.
وی اضافه کرد: پس از اتمام عملیات همسطح سازی بخش جنوبی صحن، 400 سنگ قبر حجاری و نصب شده است.
اوتارخانی ادامه داد: امامزاده عبدالله (ع) با مساحت 10 هکتار است که عملیات عمرانی همسطح سازی صحن اصلی امامزاده با یک هکتار از بهمن ماه سال گذشته با اعتبار 17 میلیارد ریال آغاز شده و قرار است در مدت یک سال به اتمام برسد.
وی با بیان اینکه درشب های قدر مردم استقبال خوبی از برنامه های فرهنگی این امامزاده داشتند عنوان کرد: شرکت کنندگان در مراسم های معنوی شب قدر و صاحبان قبور نیز از اجرای طرح بهسازی و همسطح سازی ضلع جنوبی صحن اصلی آستان رضایت کامل داشتند.
به گزارش ایرنا، امامزاده عبدالله (ع) از گورستان‌های معروف تهران است که تعداد زیادی از مشاهیر علمی، ادبی و سیاسی در آنجا مدفون هستند. گمان می‌رود بقعهٔ داخلی آن مربوط به دورهٔ صفوی باشد.
آرامگاه‌های خانوادگی واقع در محوطهٔ این امامزاده به سبک معماری دورهٔ قاجار، پهلوی اول و دوم ساخته شده‌اند و دفن مردگان مگر در گورهای از پیش خریداری شده در آنجا از دههٔ 50 متوقف شده‌ است.
مجموعه گورستان امامزاده عبدالله در 14 اردیبهشت ماه ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد.
3218/6003

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي امامزاده عبدالله شهرري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۴۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکیه تاریخی سادات اخوی بازسازی می‌شود

تکیه تاریخی سادات اخوی در محله امامزاده یحیی احیا و بازسازی می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در نشست مشترک شهردار منطقه 12 با رئیس نوسازی شهر تهران، معتمدین محله امام زاده یحیی و جمعی از معاونان و مدیران منطقه، احیا و بازسازی حسینیه تاریخی سادات اخوی در دستور کار قرار گرفت.

وحیدرضا انارکی محمدی؛ شهردار منطقه 12 با اشاره به اینکه این حسینیه قدمتی بیش از 200 سال دارد ومتعلق به دوران قاجار است،گفت: طرح بازسازی این حسینیه توسط سازمان نوسازی تصویب شده بود و مقررشد تا در ده روز آتی با برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار، بازسازی این حسینیه در سه مرحله انجام شود.

شهردار منطقه 12 با اشاره به اینکه این حسینیه جزو آثار ثبت ملی کشور است، افزود: این حسینیه توسط حاج سید ابراهیم تقوی معروف به «اخوی» در زمان فتحعلی شاه قاجار در محله عودلاجان تهران احداث شد که به مرور زمان به تکیه "سادات اخوی" معروف شده است و وارثان این حسینیه طی چند نسل متوالی تلاش کرده‌اند که میراث نیاکان به همان شکل و شمایل با سنت‌های باقیمانده بدون کم و کاست برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه این  تکیه تاریخی که علاوه بر ظرفیت مذهبی جزوی از تاریخ کشور نیز محسوب می‌شود، گفت: در این نشست مقرر شد بازسازی این حسینیه در سه فاز، اجرای کانال زه کش، مقاوم‌سازی ایوان شرقی و مرمت‌های جزئی و تاسیاساتی توسط سازمان نوسازی شهر تهران اجرایی شود.

درب ورودی تکیه دولت به کاخ گلستان بازگشایی شد

محله امامزاده یحیی با آغاز به کار مجدد دفتر نوسازی ، جانی دوباره خواهد گرفت

 انارکی محمدی از انعقاد تفاهم نامه‌ای میان منطقه با سازمان نوسازی شهر تهران در راستای کف سازی چند معبر محله امامزاده یحیی به طور پایلوت خبر داد و افزود: 85 درصد از محله امامزاده یحیی را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد  که براساس آمار و ارقامی که وجود دارد جمعیت ساکن در این محله رو به کاهش است به طوری که براساس سرشماری سال 90، جمعیت امامزاده 14 هزار نفر بوده و در ادامه بر اساس سرشماری سال 95 جمعیت در این محله به 11 هزار نفر کاهش پیدا کرده است و به همین اندازه اتباع در این محله سکونت داشته‌اند.

وی به روند کند نوسازی بافت فرسوده محله امامزاده یحیی اشاره کرد و گفت: از 2359 پارسل محله 269 پارسل نوسازی شده است. افزایش ارتفاع و تراکم بهترین راهکار برای حل مشکلات محله امامزاده یحیی محسوب می‌شود.

شهردار منطقه 12 از اقدامات مطلوب منطقه در این محله به احداث یک مجموعه ورزشی توپی و‌ آبی در محله امامزاده یحیی اشاره و بیان کرد: ان‌شاءالله تا اواخر سال جاری این مجموعه به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احداث مجموعه ورزشی امامزاده یحیی
  • بررسی مشکلات بخش امامزاده حسن شهرستان فلارد
  • امامزاده‌ای که زیارتش مانند زیارت سیدالشهدا (ع) است
  • ۱۶ کشته و ۲۸ مفقود درپی واژگونی قایق پناهجویان
  • تکیه تاریخی سادات اخوی بازسازی می‌شود
  • حل مشکل جمع آوری و حمل زباله از منطقه گردشگری امامزاده شیخان علی آباد کتول
  • ۴ کشته و ۱۰ مفقود در طوفان گوانگدونگ چین
  • پاکسازی مسیر امامزاده عبدالله تا تپه نورالشهدای یاسوج
  • تشییع مادر شهید محمدحسین عبدالله نژاد در قائنات 
  • جزئیات هولناک از جنایات اشغالگران در گورهای دسته‌جمعی غزه