Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، سید محمد بطحایی در جلسه هیئت امنای سازمان دانش آموزی گفت: مهمترین مشکلی که آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت را از نگاه سند تحول بنیادین زمین گیر کرده است، فردگرایی و غفلت از آموزش‌های جمعی و گروهی در دانش آموزان است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: این اتفاق به طور ناخواسته در نظام تعلیم و تربیت کشور رخ داده است؛ یعنی فضای اجتماعی و جریان‌های حاکم بر کشور به تدریج آموزش و پرورش را به سمتی برده است که یاددهی و یادگیری دانش آموزان غالبا به صورت فردی در آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه آثار این رویکرد در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و... جامعه مشاهده می‌شود، در سال‌های اخیر و با توسعه فضای مجازی، آثار منفی این رویکرد در جامعه گسترش پیدا کرده است.

بطحایی گفت: فعالیت‌های جمعی و با گروه کار کردن، با گروه موفق شدن و شکست خوردن، مسئولیت گروهی برای قبول شکست و خوشحال و ناراحت شدن در کنار گروه، از آثار تربیتی است که رویکرد فردگرایی را تغییر می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آن چیزی که می‌تواند آموزش و پرورش را از این رویکرد مخرب نجات دهد، وجود تشکل‌های دانش آموزی است، افزود: خوشبختانه ما از این جهت زیرساخت‌های بسیار خوبی از حیث ساختاری و تجربه کار تشکیلاتی داریم، اما متاسفانه با وجود همه این دستاورد‌ها و تجارب، خط کشی‌های موجود بین تشکل‌های دانش‌آموزی آموزش و پرورش را از ثمرات این زیرساخت‌ها محروم کرده است.

وی گفت: سازمان دانش‌آموزی تشکلی است که در ساختار و سازمان آموزش و پرورش ریشه دارد و ما می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم، اما متاسفانه این خط‌کشی‌ها بهره ما را از آن کم کرده است.

بطحایی هدف اصلی تشکل دانش آموزی را آموزش کارگروهی و ترغیب دانش آموزان برای رسیدن به هدف مشترک دانست و افزود: رمز موفقیت آموزش و پرورش این است که این خط کشی‌ها را از بین ببرد و آن را کم رنگ کند.

وی ادامه داد: ما اکنون بیش از هرچیزی به شورای هماهنگی و سیاست گذاری‌های مشترک بین تشکل‌های دانش‌اموزی نیازمندیم؛ این خط کشی‌ها تشکل‌های موجود را به ضد یکدیگر تبدیل می‌کند.

علیرضا کاظمی، رئیس سازمان دانش آموزی نیز در این جلسه از تشکیل شورای هماهنگی تشکل‌های دانش‌آموزی خبر داد و گفت: آیین‌نامه و اساس‌نامه این شورا تدوین شده است.

وی در ادامه برنامه‌های راهبردی و عملیاتی سازمان دانش‌آموزی را تشریح و سرفصل اقدامات این سازمان در سال گذشته را به اختصار بیان کرد.

جلسه هیات امنای سازمان دانش آموزی ظهر امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان دانش آموزی، محمد روشنی قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی، جمعی از معاونان وزارت آموزش و پرورش و سازمان دانش‌آموزی و نمایندگان تشکل‌های دانش‌آموزی در ساختمان شهید رجایی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: تشکل دانش آموزی آموزش کار گروهی دانش آموزان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۴۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود منطقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران در خاتمه نشست با مدیران آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان از سوی بهزیستی استان پیگیری می‌شود، تاکید کرد: توجه به آسیب‌های اجتماعی حوزه دانش‌آموزی محور طرح است.

وی خواستار پیگیری دقیق طرح جامع مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان شد و افزود: ساختارمندی مناسب و یکپارچگی مطلوب در حوزه آموزش و پرورش مزیت استان سمنان در اجرای این طرح است.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان با اشاره به اینکه نکته اساسی که در راستای اجرای طرح نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان وجود دارد، این است که غربالگری‌ها به‌خوبی انجام شود، گفت: در قالب این طرح گروه‌های در معرض خطر، پرخطر و کسانی‌که نیاز به خدمات فوریتی دارند، به بخش‌های مربوطه ارجاع داده شوند.

منطقی افزود: در سال گذشته، تعدادی ارجاعی از آموزش و پرورش داشتیم که مداخلات لازم در راستای رفع مشکل از سوی بهزیستی این استان انجام شد و از ابتدای سال جاری هم تعدادی از دانش‌آموزان که باید در کارگروه فوریت‌های روانی اجتماعی مورد بررسی و رفع مشکل قرار می‌گرفتند، زیر پوشش قرار گرفتند.

به گزارش مهر، نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان در واقع مجموعه‌ای نظام‌یافته از خدمات و برنامه‌ها شامل غربالگری، آموزش، توانمندسازی و حمایت‌های روانی اجتماعی به‌منظور مراقبت از دانش‌آموزان در برابر رفتارهای پرخطر، آسیب‌های اجتماعی و جرایم از طریق مداخله به‌موقع و مؤثر است.

کد خبر 6088400

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • حضور بیش از ۳۳ هزار دانش آموز البرزی در اردوی عملی آمادگی دفاعی
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند