Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومي بانک اقتصادنوين؛ عليرضا بلگوري در پنل اصلاح ساختار نظام بانکي؛ پيشرفت‌ها و چالش‌ها در بيست و هشتمين همايش سالانه سياست‌هاي پولي و ارزي با عنوان "اصلاحات ساختاري براي ثبات مالي" افزود: معضلات اصلي نظام بانکي مشتمل بر سه محور مسائل ساختاري، موضوع دارايي‌ها و جريان نقدي در شبکه بانکي است که بايد طي سه مرحله تشخيص، درمان و پيشگيري مورد اصلاح قرار گيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بلگوري گفت گام آغازين براي اصلاح نظام بانکي شناسايي معضلات و مشکلات بانک‌ها است، چرا که بدون تشخيص درست مشکلات، رفع آنها غير ممکن است.

وي گفت: بايد شاخص‌هاي تبيين‌کننده بانک سالم با توجه به مولفه‌هاي واقعي اقتصاد و با در نظر گرفتن تفاوت‌هاي ماهيتي بانک‌ها تدوين شود و نمي‌توان با نسخه واحد نظارتي به اين مهم دست يافت. مديرعامل بانک اقتصادنوين با اشاره به شرايط خاص نظام بانکي، افزود: در چنين شرايطي تدوين دستورالعمل‌هاي متناسب با شرايط امروز مي‌تواند وضعيت بانک‌هاي کشور را بهبود بخشد.

وي با تاکيد بر لزوم هماهنگي در نهادهاي ذيصلاح خاطرنشان کرد: برخي ناهماهنگي‌ها، بانک‌ها را با چالش‌هاي جدي مواجه کرده است که براي حل اين موضوع نظام‌ها و سامانه‌هاي يکپارچه راهگشاي مشکلات خواهد بود.

مديرعامل بانک اقتصادنوين نهاد‌سازي مشتمل بر عملياتي سازي شرکت مديريت دارايي، توسعه کارکردهاي تضمين در بازار پول و ايجاد ساز و کارهاي رتبه بندي اعتباري، اصلاح ضوابط اجرايي در حوزه وصول مطالبات و مدل کسب و کار بانک‌ها و اصلاح رويه‌هاي عملياتي براي خلق سود پايدار و با کيفيت را سه پيش نياز اصلاح نظام بانکي دانست و تصريح کرد: اصلاح نظام بانکي بايد از روي کاغذ به مرحله اجرا در آيد.

گفتني است بيست و هشتمين همايش سالانه سياست‌هاي پولي و ارزي با عنوان "اصلاحات ساختاري براي ثبات مالي" با حضور رئيس کل بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران، مديران و کارشناسان شبکه بانکي طي روزهاي 29 و 30 خرداد ماه در سالن همايش‌هاي صدا و سيما برگزار شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست سیاست نظارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۵۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد مهدی احمدی مدیر کنسرسیوم بانک‌های خریدار پرسپولیس در برنامه مجله فوتبال شبکه خبر گفت: ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به ۶ بانک واگذار شد و تا ۲ سال این فرآیند را بانک شهر مدیریت خواهد کرد. باشگاه پرسپولیس نزدیک به ۱۸۰ میلیارد تومان به نظام بانکی بدهکار است.  

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی