Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛ علیرضا معرفت سرپرست قائم‌مقام مدیرعامل بانک سامان در گفت‌وگو با «سامان رسانه» با اعلام این خبر گفت: این تسهیلات به‌عنوان سرمایه در گردش و سرمایه صادراتی، برای اجرای طرح‌ها و فعالیت‌های دارای توجیه در بخش‌های خصوصی، تعاونی و بنگاه های اقتصادی متعلق به موسسات عمومی غیردولتی پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
معرفت تصریح کرد: پرداخت تسهیلات به طرح‌ها و پروژه‌ها در استان‌های ایلام، آذربایجان غربی، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه و لرستان مشمول اعمال نرخ ترجیحی است.
 
سرپرست قائم‌مقام مدیرعامل بانک سامان درباره بخشهای اقتصادی واجدشرایط دریافت این تسهیلات اظهارداشت: این تسهیلات به طرح‌ها و فعالیت‌های نفت، گاز، پتروشیمی و پالایشگاه، طرح‌ها و فعالیت‌هایی که بتوانند از محل ارزآوری ناشی از صادرات تولیدات خود نسبت به بازپرداخت اصل و سود تسهیلات دریافتی به صورت ارزی اقدام کنند، صنایع نیروگاهی و آب‌شیرین‌کن‌ها و حمل‌ونقل ریلی با  رعاتی ضوابط و مقررات در قالب عقود اسلامی اعطا خواهد شد.
 
معرفت با اشاره به مزیت‌های این تسهیلات اظهار داشت: سقف تسهیلات برای اشخاص حقیقی در خصوص سرمایه در گردش یک میلیون دلار و برای طرح‌های سرمایه‌گذاری (ایجادی یا توسعه‌ای) 3 میلیون دلار است. البته طرح‌ها و فعالیت‌های بالادستی نفت و گاز از این سقف مستثنی هستند.
 
برخورداری از این تسهیلات برای طرح‌هایی که پیشتر از آن استفاده کرده‌اند، مشروط به تسویه بدهی پیشین امکان‌پذیر است.
 
گفتنی است، فعالان اقتصادی برای بهره‌مندی از این تسهیلات یا کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانند به شعب بانک سامان در سراسر کشور یا واحدهای بانکداری شرکتی مراجعه کنند یا با مدیریت بانکداری شرکتی با شماره تلفن 23095681-021 تماس بگیرند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست بانک سامان صندوق توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۵۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد

امتداد - رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون از ارتقای سطح فعالیت ارزی بانک همگام با برنامه های تحولی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون در جلسه شورای سیاست گذاری ارزی بانک اظهار داشت: برنامه های تحولی بانک گام به گام در حال اجرا است، ضرورت دارد بانک در همه ابعاد و جوانب تحول را ایجاد نماید. ارز از حوزه های راهبردی و مهم بخش پولی و بانکی کشور و از موضوعات اصلی اقتصاد کلان است. فعالیت ارزی علاوه بر این که یکی از حوزه های مهم عملیات بانکی است در سطح کلان نیز از مولفه های مهم اقتصاد محسوب می شود.
وی افزود: دولت در حوزه ارزی برنامه های منسجمی را به اجرا می گذارد. بانک توسعه تعاون به عنوان نهاد مالی بخش تعاون نیز برای توسعه فعالیت های ارزی، برنامه ها و تدابیر متنوعی ترتیب داده است. تعداد شعب و واحدهای ارزی در حال افزایش است. بانک توسعه تعاون بعد از یک دوره فعالیت حجیم در حوزه ارز، نیاز داشت تا انسجام و انضباط بیشتری در این حوزه ایجاد نماید، لذا در این دوره گسترش فعالیت ارزی با تحکیم زیرساخت های مورد نیاز و آموزش های جامع و کامل کارکنان حوزه ارزی در حال انجام است.
فتاحی تاکید کرد: بانک توسعه تعاون در تلاش است تا نقش راهبردی خود را در سطح بین الملل و حوزه ارز ایفا نماید. طی دوره اخیر تقویت فعالیت پیام رسان های مالی و تقویت اتاق تسویه از مهمترین مباحث ایران با کشورهای همسایه برای تسهیل مبادلات مالی بوده است.
رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: دو دوره آموزش ارزی همکاران برای سال جاری پیشنهاد شده است که دوره غیر حضوری در خرداد ماه و دوره حضوری در مهر ماه برگزار می شود.
وی ادامه داد: بانک توسعه تعاون موظف است تا پرداخت اقساط و تسویه بهنگام تسهیلات مرتبط با عاملیت خود در قراردادهای صندوق توسعه ملی را پیگیری کند. لذا امکان تسویه ریالی برای شرکت های فاقد ارز حاصل از صادرات در حال فراهم سازی بوده است.
مصیب کرمی مدیر امور بین الملل برنامه های پیشنهادی سال جاری را ارائه داد. در این جلسه محمد سلمانی معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی ، حسن شریفی معاون مدیرعامل در امور عملیات بانکی ، نادر حسن پور مشاور مدیرعامل در امور بین الملل، ، سهیل رحیمی مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت صرافی توسعه تعاون، عباس شریفی رئیس اداره کل عملیات ارزی ، مهران جورابلو رئیس اداره کل خارجه ، حامد دانشجو رئیس اداره کل دعاوی، مهدیه ابراهیمی رئیس اداره کل تطبیق، مهسا محمود وند رئیس اداره مدیریت ریسک و تعدادی از همکاران حضور داشتند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است