Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حبیب الله بهرامی با بیان اینکه هیچ مشکلی در تامین هزینه ساخت و بهره برداری آن نداریم.  اظهار داشت:  بندر خشک یک طرح بزرگ برای اصفهان است که هفت شرکت بزرگ سهامدار آن هستند و این گونه نیست که پس از دادن مجوز به خاطر هزینه ها ساخت و بهره برداری آن به طول بیانجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۰۰ میلیون تومان برای این طرح هزینه شده است، بیان داشت:  مرحله اول آن تنها در حد مشخص شدن یک مکان برای بندر خشک اجرایی شده است.

رئیس اتاق تعاون اصفهان تصریح کرد: بندر خشک در سه مرحله اجرا می شود که برای ساخت و بهره برداری از هر مرحله نیاز به ۲۰۰ میلیارد تومان دارد.

وی در پاسخ به این سوال که با وجود گمرک آیا نیاز به راه اندازی بندر خشک است، گفت: بندر خشک به منظور تسهیل در امر صادرات و واردات ساخته می شود و به جای اینکه کالاها از بندرعباس به اصفهان و از اینجا به سایر نقاط کشور برود، راه اندازی بندر خشک سبب می شود که کالاها مستقیم وارد اصفهان شود که هم در  بعد مسافت، زمان و هزینه ها صرفه جویی می شود.

بهرامی با بیان اینکه گمرک نیز در دل بندرخشک جای دارد، اضافه کرد: با راه اندازی بندر خشک ۲۰۰ شغل غیر مستقیم برای یک هزار خانوار ایجاد می شود.

وی گفت: همچنین نزدیک به یک هزار مغازه و هتل در این بندر احداث می شود.

مدیر عامل بندر خشک اصفهان در پاسخ به این سوال که ضرورت راه اندازی بندر خشک چیست و تا چه اندازه می تواندو کمک رسان به بخش صادرات و واردات کالای اصفهان، باشد، اعلام کرد: با راه اندازی بندر خشک به طور قطع بار ترافیکی را که هم اکنون در گمرک شاهدیم ، دیگر نخواهیم داشت و چون شهر اصفهان بعد از تهران یک کلانشهر کشور و یک شهر صنعتی است که سالانه بیش از ۱۰ میلیون تن فولاد کشور و بیش از چند میلیون تن محصولات پتروشیمی و غیره را انتقال می دهد می تواند با بندر خشک راه انتقالی برای این کالاهای اساسی را تسهیل کند.

وی گفت: بندر خشک به وسعت ۸۳۰ هکتار در شرق اصفهان و در حوالی سجزی تعبیه شده است و می تواند محل دپوی کالاها باشد و این در حالی است که هم اکنون دپو کردن کالاها در بندر ساحلی باعث شده به خاطر رطوبت بالا و شرجی بودن هوا کالاها از بین برود و به همین دلیل تخلیه در بنادر ساحلی، زودهنگام انجام می شود اما در بندر خشک امکان دپو کالا تا مدت های مدید وجود دارد.

بهرامی با بیان اینکه ما بدنبال مجوز کشوری این بندر هستیم، گفت: در حال حاضر مجوز استانی آن را در اختیار داریم، همانطور که یزد با در دست داشتن مجوز استانی اقدام به راه اندازی بندر خشک کرده است اما چون مجوز کشوری ندارد قسمت هایی از بندر خشک تبدیل به انبار میوه، صیفی جات و پارکینگ خودرو و باراندازی شده است.

وی بیان داشت: در حال حاضر استاندار و معاون اقتصادی استاندار به این موضوع ورود کرده اند و وعده گرفتن مجوز را داده اند همانطور که با ورود استاندار قبلی توانستیم مکان بندر خشک را مشخص کنیم و امیدواریم با ورود جدی استاندار و دریافت مجوز کشوری با سرمایه گذاری هفت نهاد به زودی بندر خشک را در اصفهان راه اندازی کنیم.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۵۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور

به گزارش خبرنگار مهر، احمد همت آبادی عصر پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: متأسفانه عقب ماندگی نیشابور بسیار زیاد است و مهم‌ترین مصوبه شورای شهر نیشابور قرارداد طرح تفصیلی نیشابور بوده است چراکه طرح تفصیلی از سال ۹۶ تغییری نکرده بود و تاکنون عکس برداری‌های هوایی در منطقه یک شهرداری نیشابور انجام شده و منطقه دو شهری نیز در حال انجام است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور افزود: مطالعات و توافقات زباله گاه جدید نیشابور انجام شده است و امیدواریم تا سال آینده شاهد بهره برداری آن باشیم و ۱۴۰ تن زباله در نیشابور تولید می‌شود که در طرح تفکیک از زباله از مبدا حدود ۶ درصد از زباله تولیدی شهر تفکیک می‌شود.

وی با اشاره به انتقال میدان میوه و تره از سطح شهر به خارج از شهر و حل مشکل ترافیکی شهر بیان کرد: در انتقال میدان میوه و تره بار نیشابور علیرغم تمام تلاش صورت گرفته متأسفانه اقدام مثبتی نداشتیم که البته مالکیت زمین جدید در حال انجام است.

همت آبادی با بیان اقدامات مؤثر در حوزه ورزش و جوانان ابراز کرد: بهره برداری از زورخانه شهرداری نیشابور و ورزشگاه دکتر مشایخان از اقدامات مهم ششمین دوره شورای اسلامی شهر نیشابور بوده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور با انتقاد از عملکرد اداره ورزش و جوانان شهرستان نیشابور ادامه داد: متأسفانه اداره ورزش و جوانان تمام اماکن ورزشی خود را به مزایده گذاشته است و از این رو فعالیت ورزشی در نیشابور گران شده است.

وی در رابطه با آخرین وضعیت معبر عمارت امین اسلامی نیشابور خاطرنشان کرد: ایجاد معبر در باغ و عمارت از سوی شورای تأمین صورت گرفته است و براساس شکایت صورت گرفته دیوان عدالت اداری توقف موقت عملیات عمرانی صادر کرده است.

همت آبادی اظهار کرد: قرارداد قبلی شهربازی نیشابور خاتمه پیدا کرد و براساس مصوبه شورای شهر، شهربازی برای کودکان در مقیاس ۳ هزار متری در پارک ارغوان احداث خواهد شد و همچنین یک سرمایه گذار نیز اعلام آمادگی خود را برای ساخت مدرن ترین شهربازی استان در تریا پارک شهر اعلام کرده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور با اشاره به اعتراضات مردمی مبنی بر آسفالت و لکه گیری در سطح مناطق مختلف شهری افزود: براساس لایحه‌ای شورای شهر معابری که در زمره معابر عمومی محسوب نمی‌شوند این معابر با مشارکت مردم آسفالت خواهد شد و معبری که یک بار آسفالت شده، شهرداری مکلف است آن معبر را مجدداً اقدام به لکه گیری و آسفالت کنند.

وی در رابطه با اعتراضات مردمی منطقه شهید بهشتی نسبت به پروژه اصلاح هندسی بی بی شطیطه بیان کرد: بلوار شهید بهشتی در حد فاصل میدان بی بی شطیطه از محل ردیف اصلاح هندسی صورت گرفته است که مورد اعتراض اعضای شورای شهر نیز بوده است اما براساس مصوبه شورای ترافیک به ریاست فرماندار انجام شده است.

همت آبادی بیان کرد: در بحث بازسازی و ترمیم میدان حافظ حدود ۳ میلیارد تومان هزینه شده است که بدون مصوبه شورای اسلامی شهر صورت گرفته است و این مهم یک نوع تخلف است و براساس خارج از بودجه مصوب این اقدام از سوی شهرداری صورت گرفته است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور تصریح کرد: سازمان‌های شهرداری نیشابور خیلی موفق نتوانستند عمل کنند و متأسفانه سند فرهنگی مشخصی برای امور فرهنگی شهر نیز برای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تدوین نشده است.

وی با اشاره به تذکرات اعضای شورای شهر به عملکرد شهردار نیشابور خاطرنشان کرد: ۴ تا ۵ عضو شورای شهر نیشابور نسبت به عملکرد شهردار نیشابور اعتراض دارند و از این رو در سال گذشته نیز استیضاحی صورت گرفت اما اکثریت آرا را کسب نکرد و ۴ عضو شورا همچنان نسبت به عملکرد شهردار نیشابور اعتراض دارند اما نظام شورایی براساس اکثریت است.

کد خبر 6095295

دیگر خبرها

  • فوتسال نیاز به بازی با تیم‌های بزرگ دارد/ نگران جام جهانی هستیم
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • راه‌اندازی صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان 
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است