Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: اگر روابط دوستي بين ايران و گرجستان به همکاري‌هاي اقتصادي وسيع منتهي شود، سطح روابط و دوستي دو جانبه پايدارتر مي‌شود.

به گزارش روز شنبه ايرنا، شالوا کيکنا وليدزه رييس گروه دوستي پارلماني گرجستان – ايران امروز (شنبه) با علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي ديدار و گفت وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رييس مجلس شوراي اسلامي در اين ديدار با اشاره به روابط تاريخي بين ايران و گرجستان گفت: از ديرباز روابط تاريخي دو کشور شکل گرفته است. ايران در زمينه روابط اقتصادي مايل به همکاري بيشتر با گرجستان است؛ بنابراين بايد از اين ظرفيت در راستاي گسترش همکاري‌هاي اقتصادي‌ مشترک استفاده شود.
لاريجاني افزود: همکاري‌ها بين ايران و گرجستان خوب است و اگر روابط دوستي بين دو کشور به همکاري‌هاي اقتصادي وسيع منتهي شود دوستي بين دو کشور پايدارتر مي‌شود. در زمينه تجهيزات پزشکي و دارو، ايران از پيشرفت هاي خوبي برخوردار بوده و مي تواند در اين بخش ها همکاري با گرجستان داشته باشد.
شالوا کيکنا وليدزه رييس گروه دوستي پارلماني گرجستان - ايران در اين نشست با ابراز خرسندي از دعوت جمهوري اسلامي ايران گفت: بنده در ايران احساس غربت ندارم چرا در ايران دوستان زيادي دارم و از اين که ديدار متقابل گروه‌هاي دوستي پارلماني انجام مي‌شود، خرسندم چرا که روابط پارلمان‌ها را ارتقاء مي‌دهد.
رييس گروه دوستي پارلماني گرجستان - ايران ادامه داد: ديدارهاي سال‌هاي اخير باعث افزايش سطح همکاري‌ها بين مجلس و دولت ايران و گرجستان شده و کارشناسان دو کشور مشغول به همکاري در زمينه‌هاي مختلف هستند.
شالوا کيکنا وليدزه تصريح کرد: همکاري‌ها بين ايران و گرجستان از پيشرفت چشمگيري برخوردار بوده است همچنين هفت شرکت هواپيمايي ايراني و دو شرکت گرجي در زمينه خط پروازي بين دو کشور فعاليت دارند.
وي با اشاره به اين که در زمينه انرژي مذاکرات بين دو کشور انجام شده است، افزود: طرح‌ها در زمينه انرژي بين کشورهاي ايران، ارمنستان، گرجستان و روسيه در حال انجام است و در زمينه فرآورده‌هاي نفتي نيز همکاري‌ها وجود دارد.
رييس گروه دوستي پارلماني گرجستان - ايران افزود: علاوه بر همکاري‌ها در زمينه صنعت گاز در بخش حمل و نقل نيز همکاري بين دو کشور وجود دارد و بحث خط ريلي بين خليج فارس تا درياي سياه نيز مورد توجه گرجستان است و در اين زمينه با ايران، آذربايجان، ارمنستان و بلغارستان مذاکرات انجام شده است.
به گزارش خانه ملت، شالوا کيکنا وليدزه با اشاره به ديدار مقامات ايراني از گرجستان گفت: گرجستان اين آمادگي را دارد که شعبه بانک ايراني در اين کشور تاسيس شود. در زمينه هاي اقتصادي و توريسم نيز گرجستان آماده همکاري هاي بيشتر است و شرکت هاي ايراني مي توانند به بازارهاي گسترده اروپا از طريق گرجستان دسترسي داشته باشند.
سيام**1751**1553
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد

رئیس‌جمهوری با اشاره به هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی میان ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار در سال، گفت: زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد.

به گزارش شانا به‌ نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت) در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران - اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تأکید کرد.

وی با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تأمین‌کننده همه این اهداف دانست و افزود: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فی‌مابین را متحول کرد، از این رو در گام نخست برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیس‌جمهوری با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تأمین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به‌ویژه دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رئیسی بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تأکید و تصریح کرد: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات موثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه‌تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود سبب ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان نیز در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فی‌مابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف کرد و افزود: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان سبب پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

وی با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تأکید کرد.

نخست‌وزیر پاکستان با تأکید بر هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فی‌مابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال گفت: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تأکید و بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدهای خود در زمینه انرژی تسریع کند.

دیگر خبرها

  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • تقویت همکاری قوای مسلح ایران و می‌توان صلح و ثبات را برای منطقه به ارمغان آورد/ عاصم منیر: مرزهای دو کشور صلح و دوستی است
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد