Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-03-29@08:43:08 GMT

پاسخ «چه کنیم با اقتصاد امروز» از زبان احمد توکلی

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۲۷۷۰۴

پاسخ «چه کنیم با اقتصاد امروز» از زبان احمد توکلی

احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی یکشنبه سوم تیرماه میهمان برنامه «زنده‌باد زندگی» می‌شود.

خبرگزاری تسنیم: برنامه «زنده‌باد زندگی» یکشنبه میزبان احمد توکلی؛ رئیس سازمان دیده‌بان شفافیت و عدالت و استادیار گروه علوم اقتصادی دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی و عطاالله ابطحی دکترای مدیریت رسانه و عضو هیأت علمی دانشگاه خواهد بود تا با آنان درباره وضعیت اقتصاد کنونی جامعه به بحث و گفتگو بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«زنده‌باد زندگی» در فصل هفتم خود بر موضوع اقتصادمقاومتی، توانمندسازی اقتصادی، معیشتی و مهارتی جامعه ایرانی متمرکز شده و راهبرد آن بررسی شرایط اقتصادی و افزایش توانمندسازی مهارتی و معیشتی همه گروه‌های جامعه و افزایش آگاهی مردم نسبت به توانمندی‌هایشان خواهد بود.

برپایه این گزارش، برنامه «زنده‌باد زندگی» کاریست از گروه دانش و اقتصاد به تهیه‌کنندگی محمدجعفر خسروی که شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۰:۳۰ روانه آنتن می‌شود و بازپخش آن همان روز ساعت ۳۰ دقیقه بامداد خواهد بود.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003V6j

منبع: فردا

کلیدواژه: احمد توکلی زنده باد زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۷۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تولید برای مردم هموار شود/ مخاطب شعار سال قشر خاصی از جامعه نیست

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در اقتصاد نباید فقط سراغ سرمایه‌دارها و افراد تحصیل کرده و..برویم، بیان کرد: هر کسی که ایرانی است می‌تواند در تولید نقش آفرین باشد و از این جهت مخاطب شعار سال قشر خاصی از جامعه نیستند.

مرتضی ذاکریان، امروز ۷‌ فروردین به رسانه‌ها اظهار کرد: شعار سال از سه قسمت و واژه جهش، تولید و مردم تشکیل شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با بیان اینکه بخش اول شعار یعنی جهش نیازمند یک اقدام فوق‌العاده در کوتاه مدت برای رسیدن به هدف است، گفت: مخاطب شعار سال همه مردم هستند ولی به طور طبیعی مدیران مسئولیت بیشتری در این زمینه دارند.

تسهیل تولید با مقررات زدایی

وی با تأکید بر اینکه تولید را نیز نباید فقط در تولید کالا ببینیم، گفت: تولید الزاماتی دارد که شامل عوامل زمین، نیروی کار، سرمایه و بنگاه اقتصادی است که اخیرا دو عامل اطلاعات و زمان را نیز به الزامات تولید افزوده‌اند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با بیان اینکه ما با مقررات‌زدایی می‌توانیم مسیر تولید را برای مردم هموار کنیم، بیان کرد: نیاز است مقررات دست و پا گیر را از جلوی مردم برداریم تا در مسیر جهش تولید قدم گذاشته باشیم.

ذاکریان یادآور شد: دولت سیزدهم با راه اندازی درگاه ملی مجوزها نقش مهمی در تسهیل أخذ مجوز برای فعالیت‌های تولیدی برداشت.

وی با تأکید بر اینکه شفافیت در عرصه اقتصاد از دیگر عواملی است که منجر به مشارکت مردم در امر تولید می‌شود، اظهار کرد: اقتصاد باید در فضای شیشه‌ای باشد که همه بتوانند آن را ببینند که شامل شفافیت اقدامات فعلی و شفافیت برای اقدامات آتی می‌شود.

اقتصاد باید قابل پیش بینی باشد

وی بیان‌کرد: فعال اقتصادی نمی‌تواند صبح از خواب بیدار شود و خود را با قوانین و آیین‌نامه‌های خلق الساعه هماهنگ کند و در واقع اقتصاد برای فعال اقتصادی باید قابل پیش‌بینی باشد.

ذاکریان افزود: برای اینکه بتوانیم تولید را پایدار و سودمند و ارزشمند کنیم باید با فساد مقابله کنیم و اگر ارفاق ویژه‌ای داده می‌شود به صورت قانونی بوده و همگان از آن مطلع باشند.

وی با بیان اینکه ما از تورم ۶۰ درصدی به حدود ۳۰ درصدی رسیده و تورم نقطه به نقطه ما کاهش چشم‌گیری پیدا کرد، ادامه داد: رشد اقتصادی بیش از ۶ درصد تنها یک عدد نیست بلکه حاصل تلاش و سیاستگزاری درست است که این موفقیت‌ها را نباید نادیده انگاشت.

نرخ بیکاری تک رقمی در خراسان جنوبی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: نرخ بیکاری تک رقمی برای ۲۰ استان کشور و از جمله خراسان جنوبی بی‌سابقه است.

ذاکریان با اشاره به اینکه نرح بیکاری در خراسان جنوبی ۵.۵ درصد است، اظهار کرد: این آمار یکی از کمترین نرخ‌های بیکاری در بین استان‌های کشور است.

وی با بیان اینکه بهره‌وری یکی از فاکتورهایی است که در کشور ما متأسفانه نادیده انگاشته می‌شود، ادامه داد: اگر بهره‌وری را در انرژی و آب و برق مد نظر قرار دهیم به سمت تولید پایدار قدم برداشته‌ایم چرا که نیاز نخواهد بود در زمستان گاز و در تابستان برق صنایع قطع شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی یادآور شد: اگر می‌خواهیم به جهش تولید برسیم نیاید تجربه‌های آزموده شده و شکست خورده خودمان و دنیا در عرصه اقتصاد را دوباره استفاده کنیم، بلکه باید از روش‌های روز دنیا مدد بجوییم.

کاهش انتظارات تورمی در جامعه

ذاکریان با تأکید بر اینکه «انتظارات تورمی» اثر تخریبی در اقتصاد دارد، افزود: البته آمارها نشان می‌دهد انتظارات تورمی مردم روند نزولی دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: در بحث جهش تولید البته باید قدرت خرید مردم نیز افزایش پیدا کند تا بتوانند کالاهای تولید شده را خریداری کنند که این امر با کاهش انتظارات تورمی، تلاش دولت برای مهار تورم و.. میسر می‌شود.

ذاکریان با اذعان به اینکه استفاده از دانش و تکنولوژی روز از دیگر مسیرها برای رسیدن به جهش تولید است، گفت: در استان تنها 2.2 درصد تولیدات صنایع با فناوری بالا است و عملا از تکنولوژی های قدیمی استفاده می‌کنیم که این روند نیاز به اصلاح دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی تاکید کرد: باید الگوهای دانش بنیان کاربردی را در اقتصاد تکثیر کنیم و ارتباط بین دانشگاه و صنعت را تقویت کنیم.

ذاکریان یادآور شد: برای تولید در خراسان جنوبی به واسطه اقیلم استان صنعت و معدن جواب می‌دهد که در این بخش باید کار بیشتری انجام دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (10 فروردین)
  • سوال روز هفدهم طرح زندگی با آیه‌ها در البرز
  • احمد علم الهدی: اگر تامین اقتصادی اصل قرار گیرد، مردم یکدیگر را پاره پاره می‌کنند
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 فروردین)
  • بانک‌ها در رسیدگی به مشکلات نیازمندان استان بوشهر مشارکت کنند
  • زبان فارسی میراث مشترک ایران و افغانستان
  • بانک‌ها در توسعه امور زیربنایی جامعه مشارکت کنند
  • رایزن فرهنگی ایران: زبان فارسی میراث مشترک با افغانستان است
  • اقتصاد عید؛ چگونه «عید» را در زندگی تولید و تکثیر کنیم؟
  • مسیر تولید برای مردم هموار شود/ مخاطب شعار سال قشر خاصی از جامعه نیست