Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@12:52:50 GMT

کم تحرکی چه خطراتی برای افراد به وجود می‌آورد

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۲۸۷۰۶

کم تحرکی چه خطراتی برای افراد به وجود می‌آورد

   کم تحرکی و عدم فعالیت بدنی یکی از جدی‌ترین مشکلاتیه که امروزه سلامتی افراد را به خطر انداخته. نشستن‌های طولانی مدت، شیفت‌های کاری طولانی و بدون فعالیت جدی بدنی، ورزش نکردن و از طرف دیگه تغییر سبک زندگی و تغذیه نادرست دست به دست هم میدن تا دروازه‌ای به روی بیماری‌ها باز کنیم. از آنجایی که داشتن تحرک و فعالیت بدنی در زندگی ماشینی امروز فوق العاده اهمیت داره و از طرف دیگه کم تحرکی نقش بسیاری در بروز مشکلات جبران ناپذیر برای سلامت فرد داره در این مطلب قصد دارم تا شما رو با چند مورد از جدی‌ترین خطرت کم تحرکی آشنا کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هشدار‌های جهانی کم تحرکی برای افراد
آمار‌های جهانی نشون میدن که هرساله به علت فقدان فعالیت بدنی منظم هزاران مرگ و میر رخ میده. علاوه بر این اهمیت فعالیت بدنی زمانی بیشتر میشه که بدانیم این مشکل نقش اولیه و بنیادی در بیماری‌های جدی و با نرخ بالای مرگ و میر مثل سکته قلبی و مغزی، دیابت، فشارخون، چاقی و اضافه وزن که بیشترین خطر را برای سلامت افراد داره، بازی میکنه. مشکل زمانی حادتر میشه که کم تحرکی با افزایش سن بیشتر میشه و زنان آسیب پذیرترین گروه مبتلا به کم تحرکی و خطرات ناشی از آن هستند.

خطرات کم تحرکی برای سلامت فرد
با توجه به مطالب گفته شده میتونیم بگیم که کم تحرکی و نداشتن فعالیت بدنی زمینه ساز اصلی مرگ و میر و کاهش نرخ امید به زندگی خواهد بود. در ادامه چند تا از جدی‌ترین خطرات کم تحرکی برای سلامتی را ذکر میکنم:

کم تحرکی عامل مهم ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی است.
افرادی که فعالیت بدنی کمتری دارند بیشتر به فشارخون مبتلا می‌شوند.
کم تحرکی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را بیشتر می‌کند.
عدم فعالیت بدنی فرد را با احساس اضطراب و افسردگی بیشتری روبرو میکنه.
افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های خاص.
سوخت و ساز کمتر در نتیجه چاقی و اضافه وزن و در نهایت افزایش سطح چربی و قند خون.
صعف عضلات و استخوان‌ها و درنتیجه بروز مشکلات جدی با افزایش سن و سالخوردگی.

زندگی سالم‌تر با داشتن فعالیت منظم بدنی
داشتن یک برنامه منظم از فعالیت‌های بدنی بهترین پاداش و خدمتیه که هر کسی میتونه نسبت به جسم و روحش انجام بده. با توجه به مشکلات و دردسر‌های زندگی امروز، فعالیت بدنی یکی از ملزومات زندگی سالم‌تر خواهد بود. با این کار علاوه بر اینکه بدن را از ابتلا به بیماری‌های مختلف و از پا افتادگی دوران سالخوردگی در امان نگه میداریم بلکه روش خوبی برای تقویت روحیه و سلامت روحی و روانی خواهد بود. زیرا مغز و قلب دو اندامی هستند که بیشترین تأثیر را در این شرایط خواهند پذیرفت؛ بنابراین افزایش طول عمر و نرخ امید به زندگی را در پی دارد.

منبع: ۲ نفره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کم تحرکی خطرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۸۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند

مدیر گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی اختیاری ادرار را تجربه می کنند، گفت: بیماری های کلیه و مجاری ادراری و سرطان پروستات از بیماریهای شایع اورولوژی هستند و یک‌سوم افراد جامعه در طول زندگی شواهدی از بی اختیاری ادرار را تجربه می کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، «محمدرضا نوروزی» در حاشیه برگزاری بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی در دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه سرطان دستگاه ادراری و تناسلی جز کشنده ترین سرطان ها است و جمعیت زیادی را تحت پوشش قرار می دهد، افزود: علل مختلفی باعث بروز چنین عارضه‌ای می‌شود که علل فیزیولوژیک ناشی از سن یکی از عوامل مهم است، زیرا با افزایش سن، عضلات انسان ضعیف می‌شود

وی همچنین از زایمان‌های مکرر به عنوان یکی دیگر از عوامل ایجادکننده بی‌اختیاری ادرار در زنان نام برد و گفت: برای مدیریت بی‌اختیاری ادرار باید به افراد آموزش دهیم تا زندگی خوبی را سپری کنند.

نوروزی ادامه‌داد: زنان بعد از یائسگی بیشتر دچار بی اختیاری ادرار می شوند، زیرا با افزایش سن کنترل عضلات و توانایی در کنترل ادرار ضعیف تر می شود و اگر ورزش های لازم را در بعد از زایمان انجام ندهند بیشتر دچار بی‌اختیاری ادرار می شوند.

وی تصریح کرد: برای درمان این بیماری بر اساس تشخیص پزشک، گفتار درمانی، فیزیوتراپی و تقویت عضلات لگن، جراحی و ابزار های مختلف انجام می شود.

رئیس بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی درباره اهمیت بی‌اختیاری ادرار از طریق همکاری با جامعه پزشکی برای استفاده از پوشینه تا درمان قطعی بیماری، گفت: اورولوژی رشته‌ای است که مردم در بیماری‌های آن گرفتار هستند و باید نسبت به اشتراک گذاری دانش میان متخصصان و آگاهی بخشی به بیماران به طرق مختلف اقدام شود.

وی از سرطان پروستات به عنوان یکی از شایع ترین بیماری‌های مردان یاد کرد و گفت: این بیماری دومین سرطان شایع در مردان است و بیماران هزینه زیادی را در طول درمان پرداخت می کنند.

نوروزی تاکید کرد: نگاه درمانی به‌منظور ایجاد امنیت خاطر برای کسانی که دچار بیماری شده اند بسیار ضروری است، زیرا بیماری های سرطان نیاز به درمان های پیچیده دارد و بیمار را از نظر جسمی و هزینه های درمانی ناتوان خواهد کرد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: اکنون همه جوامع نگاه پیشگیرانه به سلامت را در برنامه های کلان بهداشتی خود لحاظ کرده اند و ما نیز در این کنگره در این زمینه برنامه های پیشگیرانه ای را ارائه خواهیم داد.

در این مراسم، «طلا سپهرنیا» از مدیران یک شرکت تولیدی نیز گفت: در حال حاضر سن بی اختیاری ادراری به ۴۹ سال رسیده و با توجه به رسیدن بیماران به درمان قطعی، استفاده از پوشینه می تواند مشکلات آنها را در جامعه برطرف کند.

وی اظهار داشت: پوشینه در واقع لباس زیر بهداشتی یک‌بار مصرف بوده و می تواند به شرم زدایی بیمار دچار بی اختیاری ادرار در جامعه کمک کند.

«محمد علی زرگر» رییس انجمن اورولوژی ایران نیز گفت: این کنگره با هدف ارتقای دانش پزشکان و ارائه تازه های علمی رشته اورولوژی ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت برگزار و محورهای مورد نظر شامل ناباروری و اختلالات جنسی، اورولوژی اطفال، زنان لاپاراسکوپی و غیره است.

وی بیان‌داشت: این کنگره برای اورولوژیست ها دارای ۲۰ امتیاز بازآموزی بوده و نمایشگاه تجهیزات پزشکی و دارویی نیز در حاشیه کنگره برگزار است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مثانه بیش فعال دارید ؟ روش‌های سریع برای درمان را بدانید چرا همیشه احساس می کنم نیاز به دفع ادرار دارم؟ سرطان سومین عامل مرگ ایرانی ها

دیگر خبرها

  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد
  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند