Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایرنا، نهاد زیبکچی در گفت و گو با شبکه ان.تی.وی اظهار کرد: آمریکا با اتخاذ سیاست های جدید تجاری به واقع یک جنگ اقتصادی را با سایر کشورهای جهان آغاز کرده است به طوری که شاهدیم آتش جنگ تجاری آمریکا و چین با تهدید جدید ترامپ مبنی بر وضع تعرفه 10 درصدی بر واردات کالاهای چینی، شعله ورتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: آمریکایی ها از روز بیست و سوم مارس سال جاری میلادی 25 درصد بر تعرفه مالیات گمرکی واردات آهن و فولاد و 10 درصد بر تعرفه گمرکی واردات آلومینیوم افزوده اند که البته ترکیه تقاضا کرد که جزو کشورهای معاف از این قانون شود اما آمریکایی ها نپذیرفتند.

وی اضافه کرد: ترکیه نیز در اقدامی تلافی جویانه، مبلغ 266.5 میلیون دلار تعرفه گمرکی بر واردات 1.8 میلیارد دلاری محصولات کاغذ، ذغال، گردو، بادام، خودرو، لوازم آرایشی، توتون، کاغذ، ماشین آلات و مواد شیمیایی از آمریکا وضع کرد که این تصمیم از دو روز پیش اجرایی شده است.

وی تصمیم جدید ترکیه در افزایش تعرفه گمرکی واردات کالا از آمریکا را مختص محصولات این کشور اعلام و تاکید کرد: تصمیم آنکارا منافع ملی را حفظ می کند و کمک کننده مذاکرات سازنده میان دو کشور است.وی تصریح کرد: سیاست جدید تجارت جهانی آمریکا غیر قابل قبول بوده و با واقعیات منطقی اقتصادی فاصله دارد و ترکیه نیز پیش از این بسیار تلاش کرد تا با مذاکره مشکل موجود را حل کند اما طرف آمریکایی هیچ گام مثبتی برنداشت.وی صادرات فولاد ترکیه به آمریکا را برای هر دو کشور مفید دانست و گفت: صادرات فولاد ترکیه به آمریکا موجب اشتغال بسیاری از آمریکایی ها شده بود.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا هشتم ماه مارس سال جاری تعرفه جدید گمرکی بر واردات فولاد و آلومینیوم به این کشور را امضا کرد که بر اساس آن واردات فولاد و آلومینیوم از سراسر جهان به آمریکا مشمول عوارض گمرکی معادل 25 درصد برای فولاد و 10 درصد برای آلومینیوم شد که البته بعضی از کشورها از جمله کانادا و مکزیک از این قانون معاف شدند.

آمریکا بیشتر نیازهای خود به فولاد و آلومینیوم را وارد می‌کند که بیشتر این محصولات از کانادا، برزیل، مکزیک، روسیه، ترکیه و آلمان تامین می شود.این تصمیم ترامپ واکنش منفی بسیاری از کشورهای جهان از جمله کانادا، اتحادیه اروپا و چین را برانگیخت به طوری که چینی ها نیز به اقدامی تلافی جویانه دست زدند.

در ادامه جنگ تجاری آمریکا علیه چین و در واکنش به اقدام تلافی جویانه پکن در برابر اعمال تعرفه 25 درصدی علیه برخی کالاهای چینی، دونالد ترامپ علیه برخی کالاهای چینی دیگر نیز تعرفه 10 درصدی اعمال خواهد کرد.
براساس گزارش رسانه های آمریکایی، ترامپ به مقامات تجاری آمریکا دستور داده است علیه 200 میلیون دلار دیگر از کالاهای وارداتی از چین تعرفه 10 درصدی اعمال شود.

هفته گذشته ترامپ برای 50 میلیارد دلار از کالاهای وارداتی چینی تعرفه سنگین 25 درصدی اعمال کرده بود که در واکنش به این اقدام خصمانه، دولت چین نیز مقابله به مثل کرد و از تصمیم خود برای اعمال تعرفه اضافه 25 درصدی بر 659 محصول آمریکایی به ارزش 50 میلیارد دلار خبر داد. 

وزارت بازرگانی چین اعلام کرد که تعرفه 34 میلیارد دلاری بر واردات از آمریکا شامل محصولات کشاورزی نظیر سویا که از 6 جولای اعمال خواهد شد و تعرفه 16 میلیارد دلاری دیگر نیز بر نفت خام، گاز طبیعی، زغال سنگ و برخی محصولات پالایشگاهی نیز متعاقبا اعلام می شود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۱۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه

فست فود آمریکایی کی‌اف‌سی به علت حمایت مردم مالزی از غزه و بایکوت این فست فود زنجیره‌ای، متحمل ضرر هنگفتی شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، استریتس تایمز به نقل از یک روزنامه چینی (نانیانگ سیانگ پائو) گزارش داد که فست فود زنجیره‌ای «کی اف سی» آمریکا به دلیل تحریم‌های اعمال شده از سوی مردم مالزی مجبور شد 108 شعبه خود را تعطیل کند.

این تحریم از زمان آغاز جنگ غزه اعمال شده و زیان‌های زیادی به این فست فود زنجیره‌ای وارد کرده است.

QSR Brands که مالک و اداره کننده امتیازات فست فود کی‌ اف سی در مالزی است، فعالیت 108 شعبه در سراسر کشور را به حالت تعلیق در آورده است.

مالزی کشتی‌های مرتبط با اسرائیل را تحریم کرد

QRS امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که «در پاسخ به شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی»، اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای تعطیلی موقت مراکز به منظور مدیریت هزینه‌های رو به رشد کسب‌وکار و تمرکز بر فروشگاه‌های شلوغ کی‌اف‌سی انجام داده است.

بررسی‌های استریتس تایمز در سه شعبه کوالالامپور نشانه‌هایی از تعطیلی موقت آنها داشت. جعبه‌ها داخل رستوران ها چیده شده بود. بر خلاف ادعای شرکت، کارگران فروشگاه‌های همسایه گفتند که یک هفته پیش به دلیل کمبود مشتری تعطیل شده‌اند.

به نوشته روزنامه چینی نانیانگ سیانگ پائو، در ایالت کداح مالزی، 11 فروشگاه کی‌اف‌سی بسته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • حمایت استقلال خوزستان از استقلال ملاثانی ۸ برابر فولاد + سند
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد
  • رشد 100 درصدی مخارج مسافران تور ترکیه در 2024
  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم