Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سازمان بسیج اساتید استان اصفهان گفت: بسیج اساتید استان اصفهان آمادگی دارد برای حل معضلات اصفهان با دستگاه‌های اجرایی و صنعت با رویکرد علمی و پژوهشی همکاری کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد باقری، مسئول سازمان بسیج اساتید استان اصفهان گفت: مسئول سازمان بسیج اساتید استان اصفهان گفت: بسیج اساتید استان اصفهان آمادگی دارد برای حل معضلات اصفهان با دستگاه‌های اجرایی و صنعت با رویکرد علمی و پژوهشی همکاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی افزود: در استان اصفهان، حدود ۴ هزار استاد بسیجی در ۹۳ دانشگاه و آموزش عالی استان اصفهان فعال هستند که در یک سال گذشته بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه تخصصی برگزار کرده‌اند. توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب بر توسعه هر چه بیشتر بسیج اساتید و نقش دانشگاه به عنوان مرکز مهم تقویت قوه عاقله کشور، نقش اساتید را در این میان حائز اهمیت کرده و در این راستا، سازمان بسیج اساتید سعی داشته تا مشکلات جامعه را مشکل خود بداند و در راستای حل آن‌ها حرکت کند.   مسئول سازمان بسیج اساتید استان اصفهان ادامه داد: در استان اصفهان در حوزه‌های فکری و علمی، اندیشکده‌های علمی و کارگروه‌های تخصصی در ۵ موضوع تشکیل شده و با انجام اولویت‌بندی‌های لازم، در دستور کار اساتید بسیجی قرار گرفته است.   وی تصریح کرد: نخستین اندیشکده با عنوان شهر اسلامی فردا در سالروز شهادت دکتر چمران رونمایی شد و این اندیشکده برای نخستین بار به صورت رسمی از جنبه‌های مختلف به شهر اسلامی می‌پردازد. البته کارگروه‌های تخصصی دیگری در اقتصاد، آسیب‌های اجتماعی، آب، نوآوری علمی، تمدن‌پژوهی، پیوست نگاری فرهنگی امسال در بحث حمایت از کالا‌های ایرانی، تعریف شده تا در آینده به اندیشکده‌ها بپیوندند.   باقری گفت: تحقق منویات امام و رهبری، بسط فرهنگ و روحیه بسیجی، جهاد علمی، افزایش آگاهی، وحدت حوزه و دانشگاه، مشارکت در طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی استان از جمله اهداف دنبال‌شده بسیج اساتید است و هدف فعالیت‌های این سازمان، مسأله‌یابی و حل مسأله با دو رویکرد تحول و اثربخشی فعالیت‌هاست.   وی با بیان اینکه، شورای بسیج دانشگاه برای وحدت سه رکن بسیج دانشجویی، کارکنان و اساتید شکل گرفته تا با هم‌افزایی اقدامات اثرگذارتری را انجام دهند، عنوان کرد: اردو‌های راهیان نور، کرسی‌های نقد و نظر، اردو‌های جهادی، درگیر کردن خانواده‌های اساتید بسیجی برای ارتقای بصیرت سیاسی در قالب هیئت‌های مذهبی از جمله اقدامات سازمان بسیج اساتید در دانشگاه‌هاست.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج اساتید مشکلات کشور دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی بزرگ تاریخ علم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، گردهمایی بزرگ تاریخ علم در دوشنبه ۱۰ اردیبهشت به کوشش انجمن علمی ژرفا برگزار می‌شود. هدف این گردهمایی شنیدن داستان تاریخ علم از زبان دو پژوهشگر سرشناس برای دستیابی به نگاهی صحیح‌تر به تاریخ علم است.

موضوعات گردهمایی
موضوع سخنرانی دکتر شانت باغرام عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، از انقلاب علمی تا علم مدرن است.
 دکتر امیرمحمد گمینی، عضو هیئت علمی پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران درباره انقلاب علمی و ورود علوم جدید به ایران سخنرانی خواهد کرد.
معرفی مهمانان
امیرمحمد گمینی، عضو هیئت‌علمی پژوهشکده‌ تاریخ علم دانشگاه تهران، فارغ‌التحصیل رشته‌ تاریخ و فلسفه‌ علم از مؤسسه‌ پژوهشی حکمت و فلسفه‌ ایران است.
از او آثاری چون کتاب «دایره‌های مینایی: پژوهشی در تاریخ کیهان‌شناسی در تمدن اسلامی» و کتاب «مواجهه با داروین» منتشر شده است. فعالیت پژوهشی او در زمینه‌ تاریخ نجوم در ایران و جوامع اسلامی است.
همچنین پژوهش‌هایی در زمینه‌ی تاریخ ورود علوم جدید، از جمله درباره‌‌ نظریه‌ تکامل و نجوم کپرنیکی، به ایران در مجلات پژوهشی داخلی و بین‌المللی منتشر کرده است.

شانت باغرام، کیهان­‌شناس و عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف است. وی محقق پسا­دکتری در دانشگاه واترلو، موسسه فیزیک نظری پریمیتر در کانادا و همچنین پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بوده است.
باغرام برندۀ جایزه ابوریحان بیرونی فرهنگستانِ علوم ایران و جایزۀ مرکز فیزیک نظری عبدالسلام در تریسته ایتالیا شده است. او از سال ۱۳۹۳ در دانشگاه صنعتی شریف مشغول بآموزش و پژوهش است.
زمینه پژوهشی دکتر باغرام کیهان شناسی و مطالعه ساختارهای بزرگ مقیاس کیهانی برای فهم ماده تاریک و انرژی تاریک است.

این برنامه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰ در دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فیزیک، طبقه منفی ۱، تالار جناب برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان تا یکشنبه ۹ اردیبهشت فرصت دارند با تکمیل فرم زیر، در این برنامه عمومی و رایگان شرکت کنند.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0KHj9EGfrJu-et6NDmgs4v8-prvhjnuJF7uVYXKCYbJrIWA/viewform?usp=sf_link

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • تجمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در حمایت از دانشجویان آزادیخواه
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • تجمع جامعه دانشگاهی مشهد در محکومیت برخورد با حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا