Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرید اینترنتی در کشور با سرعت چشمگیری در حال افزایش است و کاربران این حق را به طور قطع دارند که قبل از خرید بتوانند محصول مورد نظر خود را از تمامی زوایا مشاهده کنند و خرید آگاهانه تری داشته باشند.

ایتنا: شاید برای شما هم پیش آمده باشد پس از انتخاب محصول مورد نظرتان و خرید اینترنتی آن محصول(با این که تصاویر آن را مشاهده کرده بودید)، محصول دریافتی با چیزی که تصور می کردید منطبق نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنین اتفاقاتی دیدن تصاویر 3بعدی از محصول قبل از خرید اینترنتی را ضروری می کند. زیرا ممکن بود در صورت مشاهده تصویر 360 درجه محصول، کالا را دقیق تر بررسی می کردید یا کالای دیگری را جایگزین می کردید و یا حتی از خرید آن منصرف می شدید.

خرید اینترنتی در کشور با سرعت چشمگیری در حال افزایش است و کاربران این حق را به طور قطع دارند که قبل از خرید بتوانند محصول مورد نظر خود را از تمامی زوایا مشاهده کنند و خرید آگاهانه تری داشته باشند.
فروشگاه اینترنتی 19کالا اولین وبسایت فارسی زبان جهان است که با امکان مشاهده تصاویر 360درجه محصولات دیجیتال و به خصوص دستبه بندی گوشی موبایل این نیاز مهم را برای کاربران ایرانی برطرف کند و تجربه ی کاربری (UX) بی نظیری را برای مشتریان خود ایجاد کند.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003V9k

منبع: فردا

کلیدواژه: موبایل سه بعدی خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟

در گزارشی از آزاد شدن واردات جت شخصی به کشور به‌شدت انتقاد شده است.

به گزارش اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش آمده است:

وقتی از «جت شخصی» صحبت می‌کنیم؛ مشخص است که درباره چه چیزی حرف می‌زنیم. یک هواپیما با گنجایش ۷ تا ۱۰ نفر که فقط عده‌ای خاص قدرت اجاره یا خرید آن را دارند؛ بنابراین کسی مخالف دسته‌بندی این کالا در رده لاکچری‌ها نیست. اما کاربران شبکه‌های اجتماعی سؤال می‌کنند که چرا در شرایط تنگنای ارزی موجود که بسیاری از کالا‌ها در رده «لوکس» دسته‌بندی شده و واردات آن ممنوع است؛ برای قشر خاصی که قدرت خرید همه‌چیز را دارند، خرید و فروش جت شخصی آزاد شده تا به زندگی لوکس خود چهره تازه‌ای بدهند و از یکنواختی در بیایند؟ این دسته از کاربران، به شرایط واردات آیفون ۱۴ که سال‌هاست واردات آن ممنوع است اشاره می‌کنند.

یا به واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار که به عنوان کالای لوکس، انجام این کار منوط به صادرات کالای دیگری شده. یا واردات خودرو که دو سال است به دلایل مختلف انجام نمی‌شود یا فرایند کندی دارد. یا واردات لوازم خانگی که به بهانه حمایت از تولید داخلی ممنوع شده است. این دسته‌بندی تا چندین مورد دیگر ادامه دارد و افکار عمومی می‌پرسد چرا این دوگانگی رفتاری در واردات و خرید و فروش کالا دیده می‌شود؟ و چرا رانت خاصی برای قشر پولدار جامعه فراهم شده است؟

مثلا چطور می‌شود که آیفون ۱۴ به دلیل لوکس بودن رجیستر نمی‌شود، اما به از «ما بهتران» اجازه رجیستر جت شخصی می‌دهند؟ چرا مردم اجازه رانندگی با خودرو با حجم موتور ۲۰۰۰ سی‌سی به بالا را ندارند (چون اصولا آنقدر گران و نایاب است که دسترسی عموم به آن راحت نیست)، اما ثروتمندان مجوز خرید جت شخصی را پیدا می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا
  • برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه
  • آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟
  • عرضه هزار و ۵۰۰ کیلو زعفران فردا در بورس کالا
  • چگونه ایرپاد های فیک را از اصل تشخیص دهیم؟
  • خرید تضمینی بیش از ۱۱ هزار تن گندم در هرمزگان