Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - پس از حمله سایبری به اکانت‌های تلگرام، جیمیل، فیسبوک و لینکدین تعدادی از اعضای جمعیت امام علی وزیر ارتباطات، پس از بررسی‌های صورت گرفته، نتیجه را اعلام کرد.

وزیر ارتباطات، دسترسی غیرمجاز به پیامک‌های فعالسازی از طریق اپراتورهای موبایل را تایید نکرد و گفت: دسترسی غیرمجاز «هاب‌های بین المللی» از طریق شورایعالی امنیت ملی پیگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی از مهر، به دنبال حمله سایبری صورت گرفته به اکانت‌های تلگرام، جیمیل، فیسبوک و لینکدین تعداد زیادی از اعضای جمعیت امام علی (در اردیبهشت ماه)، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پس از بررسی های صورت گرفته، نتیجه را اعلام کرد.

وی در توئیتر نوشت: بررسی‌ها تاکنون، دسترسی غیرمجاز به پیامک‌های فعال‌سازی از طریق اپراتورهای موبایل را ثابت نکرده است.
جهرمی افزود: درخصوص ابعاد دسترسی مجاز به پیامک‌ها توسط برخی هاب‌های بین المللی که واسط تبادل پیامک‌های بین المللی هستند نیز، بررسی در حال انجام بوده و ابعاد موضوع و مراتب از دبیرخانه شعام (شورای عالی امنیت ملی) درخواست شده است.

اردیبهشت ماه امسال در پی حمله سایبری به اکانت‌های تلگرام، جیمیل، فیسبوک و لینکدین تعداد زیادی از اعضای جمعیت امام علی، شماره تلفنها و ایمیلهای این افراد هک شد. به این صورت که پیامک‌های متعدد تایید ورود به تلگرام (verification code) به گوشی‌های شخصی هر یک از این افراد ارسال شد و بلافاصله هکر توانست از طریق دزدیدن یا شنود این پیامک‌ها، به اکانت‌های شخصی اعضا دست پیدا کند. لوکیشن همه این موارد از کبک کانادا بود اما ساعت ورود با ساعت ایران همخوانی داشت. در مرحله بعد این هکر اقدام به تغییر پسورد two-step کرد.

درهمین حال اکانت جیمیل بعضی از اعضا نیز به همین صورت و از طریق کد فراموشی در همین ساعت هک شد. به این معنی که یک کد به گوشی شخصی اعضا ارسال شده و هکر از طریق دزدیدن این کد، توانست وارد جی‌میل شده و پسورد جیمیل را عوض کند. با این اقدام هکر توانست پسورد two-step را برای تلگرام، از ایمیل پشتیبان، تغییر دهد.

در این زمینه وزیر ارتباطات پیش از این گفته بود که برای پیگیری و بررسی این موضوع، درخواست تشکیل کمیته ای با مسئولیت حراست وزارت ارتباطات را داده تا نتیجه بررسی‌ها را منتشر کند.
پیش از این مسئولان جمعیت امام علی در پیامی توئیتری به وزیر ارتباطات گفته بودند که به اذعان پلیس فتا، منشا هک از داخل بوده و مطابق با اعلام دادسرا به دلیل استفاده از vpn این موضوع قابل پیگیری نیست.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: وزیر ارتباطات آذری جهرمی حمله سایبری هکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد وحیدی، وزیر کشور امروز در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها درباره آخرین اقدامات انجام شده برای ساماندهی اتباع خارجی بیان کرد: اتباع غیرمجاز باید از ایران خارج شوند، اتباع جدید را نمی‌پذیریم و اتباعی که مجاز هستند و در کشور می‌مانند براساس نیازمندی‌های اعلام شده دستگاه‌ها به نیروی کار، خواهد بود و براین ساس ساماندهی خواهند شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر اطلس شغلی توسط وزارت کار تهیه شده و استان‌های مختلف براساس نیازشان ارزیابی می‌کنند که در هر استان چقدر به نیرو‌های کار اتباع خارجی نیاز دارند؛ طبیعتاً در سطحی که مورد نیاز هست، در کشور خواهند ماند و مابقی باید به کشور‌های خودشان بازگردند.

وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که در طول یک سال گذشته چه تعداد اتباع به کشورشان بازگردانده شده اند، گفت: بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به کشور‌های خود برگشتند، اما یک اشکالی داریم و اینکه برخی از این افراد از طریق مرز‌ها دوباره وارد ایران می‌شوند لذا دستگاه‌ها مجبور می‌شوند که دوباره آنها را به کشور‌های خود برگردانند. موارد متعددی داریم که از ایران خارج شدند و پس از مدتی مجدد وارد کشورمان شدند.

وحیدی تأکید کرد: قوانین ما کفایت لازم برای برخورد با کسانی که غیر مجاز و برای بار‌ها به کشور می‌آیند را ندارد که باید از طریق مجلس شورای اسلامی قوانین مربوط به برخورد با کسانی که برای چندمین بار وارد کشور می‌شوند، اصلاح شود تا از طریق قانون بتوانیم مانع ورود آنها به کشور شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز نقره‌داغ می‌شوند
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • سودان: چاد از طریق امارات به واکنش سریع کمک می‌کند
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند