Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد در گفت و گوی خصوصی با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج  گفت: تیم واکنش سریع متشکل از ۳۴۶ تیم از استان‌های فارس، اصفهان، کهگیلویه وبویراحمد، سازمان امداد و نجات، چهارمحال وبختیاری، البرز، لرستان، آذربایجان شرقی و غربی، زنجان، اردبیل، همدان، زنجان، گلستان، مرکزی، خوزستان، کرمان، مازندران، سمنان، ایلام، خراسان رضوی؛ جنوبی؛ شمالی، کرمانشاه، قزوین و تهران در عملیات جستجوی سانحه هواپیمایی قله نول حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جهانبین افزود: افراد متخصصی که در این عملیات حضور داشتند شامل هزار و ۲۶۰ نفر نیروی عملیاتی،۶۰ نفر نیروی متخصص یخ و برف نوردی از فدراسیون کوهنوردی، نیرو‌های محلی ۲۵۸ نفر، خودروی عملیاتی ۱۶۸ دستگاه، بالگرد امداد و نجات ۴ فروند، عملیات پروازی ۳۵۲ سورتی و ۲۴۵ ساعت پرواز، جابجایی افراد توسط بالگرد هزار و ۳۸۵ نفر بود.
وی با بیان اینکه تعدادی از خانواده‌های جانباختگان حادثه هواپیما به نمایندگی از خانواده‌ها از محل وقوع حادثه بازدید کردند ادامه داد:سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از زمان وقوع حادثه تاکنون در زمینه‌های مختلف جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد را حمایت کردند و همه امکانات و تجهیزات مورد نیاز از جمله ۴ بالگرد را در اختیار ما قرار دادند.
جهانبین با اشاره به صعب العبور بودن منطقه وقوع حادثه و شرایط آب و هوایی گفت:در طول مدت سقوط هواپیما تاکنون  جابجایی افراد و اجساد از طریق بالگرد انجام می‌گرفت.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان افزود: در ایام نوروز رییس سازمان امداد و نجات از طرف رییس جمعیت هلال احمر کشوربه استان اعزام و از امداد گران و نجات گران تجلیل کردند.
وی عنوان کرد: در اردیبهشت ماه گذشته دبیر کل جمعیت هلال احمر در محل وقوع حادثه سقوط هواپیما حضور پیدا کرد و ضمن بررسی روند عملیات جستجو از امداد گران تجلیل و از خانواده‌های جانباختگان دلجویی کرد.
جهانبین افزود:سازمان امداد و نجات در زمینه برنامه ریزی و دسته بندی تیم‌ها و برنامه زمان بندی اعزام تیم‌های جستجوی استان‌ها نهایت همکاری را با جمعیت هلال احمر استان داشتند.
وی تصریح کرد: پایان عملیات از طریق ستاد مدیریت بحران اعلام خواهد شد و تا زمانی که نیاز به جستجو باشد عملیات ادامه خواهد داشت، ولی به نظر می‌رسد که کار عملیات رو به پایان باشد و به زودی پایان عملیات جستجو اعلام شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد در پایان عنوان کرد: تلخ‌ترین حادثه کهگیلویه وبویراحمد در سال ۱۳۹۶ حادثه سقوط هواپیمای تهران یاسوج بود که ۶۶ نفر از هموطنانمان را از دست دادیم و می‌توان گفت: این حادثه در نوع خود به لحاظ موقعیت جغرافیایی محل وقوع حادثه، شرایط جوی بسیار نامساعد و کوهستانی و صعب العبور بودن مناطق و همچنین بارش باران در مناطق کوهپایه‌ای و برف، وقوع رعد و برق و مه غلیظ در ارتفاعات رشته کوه دنا، وزش باد شدید و کولاک و دمای زیر منفی ۳۰ درجه و شیب‌های بسیار تند محل وقوع حادثه از نادرترین حوادث هوایی جهان بوده است.

 انتهای پیام/غ

تلخ‌ترین حادثه کهگیلویه وبویراحمد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امداد و نجات هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۳۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال بیش از ۲ هزار موکت و پتو به مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید علی طباطبائی فر اظهار داشت: به دنبال تشدید بارندگی، برخی مناطق استان سیستان و بلوچستان دچار سیلاب شده است که تیم‌های امدادی در منطقه مشغول امدادرسانی هستند.

وی افزود: هلال احمر یزد در راستای همدلی و کمک به هم‌وطنان در استان سیستان‌وبلوچستان، آماده خدمت رسانی است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان یزد تصریح کرد: بدین منظور با هماهنگی سازمان امداد و نجات، هزار و ۴۰۰ تخته موکت و ۶۵۰ تخته پتو از یزد با یک دستگاه تریلی و یک دستگاه فوسو به مناطق سیل زده سیستان وبلوچستان بارگیری و ارسال شد.

گفتنی است بیش از این ۱۰ تیم متشکل از ۴۰ نیرو امدادی هلال احمر استان یزد با ۹ خودرو امدادی به همراه تجهیزات سیلاب و موتور پمپ و ... به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان اعزام شده و همچنان در این مناطق مشغول امدادرسانی هستند.

دیگر خبرها

  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های هویر و تار
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های «تار» و «هویر»
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • وقوع سیل در کاشان/ امدادرسانی در نائین و آران و بیدگل ادامه دارد
  • رهاسازی پیکر فرد فوت شده در اثر ریزش آوار توسط امدادگران هرمزگانی
  • تصادف در گنبد ۷ مصدوم برجا گذاشت
  • آموزش امداد و نجات به ۲۶ هزار البرزی
  • ارسال بیش از ۲ هزار موکت و پتو به مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان
  • کمک‌های هلال‌احمر یزد به مردم مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان
  • ارسال ۱۴۰۰ تخته موکت و ۶۵۰ تخته پتو از هلال‌احمر یزد به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان