Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول امور بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: بیماری تالاسمی و هموفیلی نوعی بیماری ژنتیکی است اما عوامل بیماری‌ام اس و دیالیز، علاوه بر ژنتیک به شرایط محیطی و سبک زندگی بازمی‌گردد که با اصلاح تغذیه و ورزش می‌توان از ابتلا به این بیماری‌ها پیشگیری کرد.

زهرا رجبی مسئول امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد:  بیماران دیالیزی، هموفیلی، تالاسمی، ام اس و پیوندی از جمله مبتلایان به  بیماری‌های خاص هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در استان قزوین حدود 450 بیمار دیالیزی، 110 بیمار تالاسمی، 70 بیمار هموفیلی و حدود 1000 بیمار مبتلا به ام اس خدمات و داروی رایگان دریافت می‌کنند.

مسئول امور بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی قزوین تصریح کرد: عوامل بیماری تالاسمی و هموفیلی ژنتیکی است و عوامل بیماری‌ام اس و دیالیز نیز علاوه بر ژنتیک به شرایط محیطی و سبک زندگی بازمی‌گردد.

وی با اشاره به اینکه سبک زندگی در ابتلا به بیماری‌های کلیوی بسیار مهم است، توضیح داد: مواد غذایی فرآوری شده و دارای نمک در سبد مصرفی خانوار قرار گرفته که این امر زمینه‌ساز بیماری‌های کلیوی است، همچنین بازی‌های کامپیوتری و پشت‌میزنشینی و در حقیقت تغذیه نامناسب و کم‌تحرکی می‌تواند افرادی که پایه وراثتی بیماری‌های کلیوی دارند را به‌سوی بیماری کلیه سوق دهد.

رجبی اضافه کرد: تغذیه سالم، ورزش و تحرک کافی، مراقبت از بیماری‌های عفونی می‌تواند از ابتلا به بیماری کلیوی پیشگیری کند.

مسئول امور بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پایان گفت: رسانه‌ها بیشتر می‌توانند سبک زندگی سالم را ترویج داده و افراد را به‌سوی تحرک و ورزش سوق دهند تا با پیشگیری، افراد کمتری به بیماری‌های خاص مبتلا شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بیماری خاص منطقه قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند