Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@11:41:10 GMT

این افراد از بهشت محروم خواهند شد

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۳۴۲۲۳

به گزارش جهان نيوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی کارشناس علوم قرآنی درباره تمسخر و استهزاء گفت: دین اسلام برای همه افراد در همه سطوح مجموعه‌ای از دستورات اخلاقی را داده است که اگر این دستورات انجام شود جامعه‌ای اسلامی و ارزشمند خواهیم داشت.

وی در همین راستا افزود: متاسفانه در جوامع امروز برخی از دستورات اخلاقی رعایت نمی‌شود و برخی از رفتارهای نادرست باعث ناراحتی و دلخوری افراد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کارشناس علوم قرآنی درباره احترام به مومنان در دین اسلام اظهار کرد: افراد باید به برادر مومن خود احترام بگذارند و او را مورد استهزاء و تمسخر قرار ندهند زیرا این عمل در اسلام مذموم است و روایات زیادی وجود دارد که فرد خاطی صرف نظر از مجازات اخروی، در دنیا نیز به عقوباتی گرفتار خواهد شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی ادامه داد: متاسفانه تمسخر در جامعه امروز ما شیوع پیدا کرده و بعضی از اوقات دو نفر که در حال صحبت هستند درباره شخص دیگری صحبت کرده و او را مورد خنده و نیشخند قرار می‌دهند که این عمل در اسلام بسیار ناپسند شمرده شده است.

وی با اشاره به این که شخصیت هر فرد دارای ارزش است و باید حفظ شود افزود: تمسخر و تحقیر افراد که هر یک دارای شخصیتی هستند نادرست است. این که افراد یکدیگر را مسخره نکرده و مورد استهزا قرار ندهند بستگی به میزان آگاهی و فهم آنان دارد. همچنین شنونده تمسخر و استهزاء نیز در دایره عقوبت فردی قرار می گیرد که اقدام به تمسخر می‌کند.

این کارشناس علوم قرآنی درباره غفلت افراد در عدم استهزای دیگر اشخاص، توضیح داد: دلیل این که برخی افراد در جامعه یکدیگر را به سخره گرفته و استهزا می کنند این است که سطح اخلاقیات در جامعه پایین آمده است. هر فرد از نظر ظاهری، فکری، مالی و جسمی دارای شخصیت است و نباید افراد را مورد تمسخر قرار داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی خاطرنشان کرد: اگر افراد براساس دستورات اسلامی اخلاقیات را در جامعه رعایت کنند مشکلی پیش نخواهد آمد. در روایات آمده است کسی که برادر مومن خود را تحقیر و تخریب به ویژه در جمع کند بوی بهشت را متوجه نمی‌شود. امیدواریم که براساس دستورات اسلامی در جامعه عمل کنیم تا جزو گناهکاران نباشیم. 

منبع:میزان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • بازداشت شهردار مرند با اتهامات مالی
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • مد خوب، مد بد!
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت