Web Analytics Made Easy - Statcounter

جام جهانی روسیه تصویر قابل احترامی از فوتبال ایران در عرصه های بین المللی نشان داد و حتی باعث شد تا درهای استادیوم آزادی بر روی خانواده ها باز شود و شهروندان تهرانی در محیطی با نشاط و اخلاقی اوقات فراغت خود را طی کند که البته امیدوارم این درها باز بمان و با حضور خانواده ها در ورزشگاه‌ها شاهد ناهنجاری ها و نقض اخلاق ورزشی توسط برخی تماشاگران نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : رئیس شورای شهر تهران حفظ شان و اقتدار ایران را خط قرمز و خواسته همه دلسوزان کشور دانست.
محسن هاشمی صبح امروز در اولین جلسه تیر ماهی شورای شهر تهران با بیان این که در ابتدا برای تیم ملی فوتبال ایران که فردا شب حساس‌ترین مسابقه خود را برابر تیم ملی پرتقال دارد آرزوی موفقیت می کنم گفت: جام جهانی روسیه تصویر قابل احترامی از فوتبال ایران در عرصه های بین المللی نشان داد و حتی باعث شد تا درهای استادیوم آزادی بر روی خانواده ها باز شود و شهروندان تهرانی در محیطی با نشاط و اخلاقی اوقات فراغت خود را طی کند که البته امیدوارم این درها باز بمان و با حضور خانواده ها در ورزشگاه‌ها شاهد ناهنجاری ها و نقض اخلاق ورزشی توسط برخی تماشاگران نباشیم.
هاشمی در ادامه با بیان اینکه در سالروز درگذشت دو چهره تاثیر گذار ایران در دوران معاصر هستیم گفت: دکتر شریعتی و دکتر چمران ، این دو شخصیت برجسته معاصر هستند که دکتر علی شریعتی را می توان جامعه شناس انقلابی دانست که موج قدرتمند و بانفوذی را در فضای دانشگاهی و روشنفکری کشور ایجاد کرد و اگر چه قبل از پیروزی انقلاب جان باخت اما گفتمان وی تاثیر غیر قابل انکاری بر روی جوانان داشته است.
وی با بیان اینکه دکتر چمران نیز الگوی مدیران مطلوب جمهوری اسلامی به شمار می آید چرا که متخصص و متعهد بود و از سویی دیگر در دینداری، تعهد و ... گوی سبقت را از مدعیان ربوده بود، گفت: مصطفی چمران انقلابی آزاداندیش بود که با وجود آنکه به لحاظ تفکرات انقلابی مورد تایید و حمایت ویژه امام خمینی و خط امام محسوب می شد، اما از اعضای ارشد نهضت آزادی ایران بود و هیچگاه بین انقلابی‌گری و مبارزه با ظلم تضادی نمی دید.
هاشمی با بیان اینکه چمران از زندگی مرفه خود در آمریکا چشم پوشید تا در کنار امام موسی صدر به یاری شیعیان برود، گفت: افکار عمومی و مردم ایران از ما مسئولان انتظار دارند که تنها به سخن گفتن و دادن شعار اکتفا نکرده و در تراز افرادی همچون چمران به خدمت بپردازیم و مسئولیت را وسیله و نردبانی برای بالا رفتن خود و کسب امتیازات مالی نکنیم و به اسم ارزشها، آزادی، حقوق مردم را نقض نکنیم.
وی با بیان اینکه در پایان باید بگویم با توجه به مطرح شدن بحث مذاکره مستقیم با آمریکا از سوی برخی از چهره های سیاسی از موضع جناب خاتمی رئیس دولت اصلاحات در رابطه با حفظ کرامت و ارزش‌های دینی و عدم نشان دادن تزلزل در برابر بیگانگان تقدیر می کنم، تاکید کرد: حفظ شان و اقتدار ایران خط قرمز و خواسته همه دلسوزان کشور است و همان‌گونه که جناب خاتمی تاکید کردند باید به گونه ای موضع بگیریم که در برابر زیاده خواهی و بد عهدی‌های دولت آمریکا و اسرایل با اقتدار جلوه کنیم، باید در برابر بیگانگان صدای واحدی از ایران به گوش برسد، صدایی که با اتحاد و وفاق همه دلسوزان، بلندتر و قوی‌تر می‌شود.
منبع: شورا‌آنلاین کد خبر: ۵۳۰۷۲۱ تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۱

منبع: آفتاب

کلیدواژه: محسن هاشمی استادیوم آزادی حضور زنان در ورزشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان نخستین دانشکده علوم خانواده ایران، دوازدهم اردیبهشت با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد. دکتر الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا (س) و دکتر فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم حضور داشتند.

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حیطه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهید بهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

دکتر عمو عابدینی، گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تأسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تأسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تأسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تأثیر، اندیشکده تأثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

دکتر یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تأثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تأثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تأسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیرش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

کد خبر 749969

دیگر خبرها

  • چهره خندان ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری + عکس
  • پیغام جدید از پیرمرد حاشیه‌ساز سپاهانی؛ خبری از دستگیری نیست!
  • حجازی: امیدوارم نام استقلال همان استقلال بماند/ به خاطر پیشنهاد سرپرستی بی درنگ به تهران آمدم+ فیلم
  • تصاویری از علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم سالگرد شهید مطهری/ محسن هاشمی هم آمد
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • (تصاویر) ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری
  • انتقاد محسن هاشمی از زاکانی
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • (ویدیو) تعریف متفاوت محسن هاشمی از فائزه، مهدی و میرحسین موسوی
  • سوال و جواب‌ کوتاه از محسن هاشمی درباره خواهرش! | فیلم