Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- چگونه تالار وحدت که باید محلی برای برگزاری برنامه‌های ممتاز و فاخر موسیقی باشد به محل رونمایی از یک خودروی لوکس خارجی تبدیل می‌شود و روزی دیگر محل برگزاری همایش یک فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی.

تاسف بارتر آن که بنیاد فرهنگی هنری رودکی در واکنش به انتقادها از این رویداد غیرهنری در هنری‌ترین محل کشور، آن را با نام کمک به اقتصاد فرهنگ توجیه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سلاخی کردن هنر نیست که با قرار دادن یک خودرو روی صحنه و یا با برگزاری همایش فروشگاهی فعال در حوزه لوازم آرایشی و بهداشتی صحنه‌ای تاسف‌بار از یک محل ممتاز هنری با صندلی های خالی به تصویر بکشیم؟ آیا معنای اقتصاد هنر این است؟
آیا نباید نه تنها از این تالار که از همه تالارهای صاحب شناسنامه این شهر که باید محل ارائه هنر این سرزمین کهن باشد، صیانت هنری کرد؟ آیا می‌توان با توجیه «پتانسیل بالای تالار» و اینکه «این موضوع نیاز مجموعه‌های مختلف را در خصوص ارائه برنامه در یک تالار فاخر را بر طرف می‌کرد»، برنامه‌های نامرتبط با هنر را در این مکان برگزار کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، بنیاد فرهنگی هنری رودکی روز یکشنبه در مورد اجرای رویدادی توسط یک مجموعه فروشگاهی لوازم آرایشی و بهداشتی در تالار وحدت توضیحاتی ارائه کرده و گفته است: در مورد اختصاص امکانات تالار وحدت به مجموعه برگزار کننده این همایش، دقت و مطالعه لازم صورت نگرفته و بخش مسئول این حوزه در بنیاد رودکی کوتاهی کرده است.

**لازم بود دقت و مطالعه بیشتری شود
بر پایه این اطلاعیه، بنیاد رودکی معتقد است علی رغم تمام تلاش‌هایی که در چند ماه اخیر توسط این بنیاد انجام شده و بخشی از توان بنیاد را به خود مشغول کرده است، اما لازم بود درخصوص اجرای همایش فوق دقت و مطالعه بیشتری شود؛ و بنیاد رودکی از این جهت به صورت رسمی از تمامی دلسوزان و علاقه مندان تالار وحدت عذرخواهی کرده است.
در ادامه این توضیحات آمده است: گرچه اولویت اصلی اجرای رویدادها در تالار وحدت، برنامه‎های فرهنگی فاخر است اما با توجه به لغو برنامه موسیقی توسط برگزار کنندگان به دلیل همزمانی با جام جهانی و پتانسیل بالای این تالار، مجموعه فوق در زمان‌هایی که تراکم برنامه‌های فرهنگی کم دارد، از دیرباز در اختیار فعالان بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی در جهت برگزاری همایش‌ها قرار می‌گیرد.
بنیاد رودکی در ادامه توجیهات خود افزوده است: این موضوع از یک طرف نیاز مجموعه‌های مختلف را در خصوص ارائه برنامه در یک تالار فاخر بر طرف می‌کرد و از سوی دیگر کمک‌رسانی به اقتصاد فرهنگ بود و موجب می‌شد با تقویت توان مالی بنیاد رودکی به شکل غیر مستقیم تسهیلاتی در اختیار مجموعه‌های هنری قرار بگیرد و دست بنیاد رودکی در ارائه تسهیلات به گروه‌های هنری بازتر باشد.
در سال 95 نیز رونمایی از یک خودروی لوکس خارجی در تالار وحدت به عنوان یکی از فرهنگی‌ترین مراکز هنری کشور، رسانه‌ها را به واکنش و انتقادهای بسیار واداشت. اما انتقادها زمانی شدت گرفت که تصویری از این رونمایی منتشر شد. در این عکس که تالار وحدت را با صندلی های خالی نشان می‌داد، روی صحنه یک خودرو قرار گرفته بود.

گزارش از: زهرا امیری
فراهنگ**9012** 9053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي تالار وحدت اقتصاد هنر لوازم آرايشي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۶۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌غربی، در سفر یکروزه خود به شهرستان سلماس با حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبایی، امام جمعه این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

امام جمعه شهرستان سلماس، در این دیدار گفت: متاسفانه فعالیت های ما در مساجد قابل قبول نیست و بیشتر فعالیت های برای رفع تکلیف است.

حجت‌الاسلام سید ابراهیم طباطبایی،  بر لزوم توجه به نیازهای جوانان در برنامه‌های فرهنگی کانون‌ها تاکید کرد و گفت: باید با برنامه‌ریزی‌های مناسب و جذاب، جوانان را به حضور در مساجد و فعالیت‌های مذهبی ترغیب کنیم.

وی با بیان اینکه برای جذب جوانان باید هزینه و تبلیغات کرد، ادامه داد: برنامه کانون های فرهنگی و هنری مساجد نباید مختص به زمان خاصی باشد و در طول سال باید برنامه جذاب برای نوجوانان و جوانان داشته باشیم.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، در این دیدار با اشاره به اهمیت فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در ترویج معارف دینی و اسلامی، اظهار داشت: کانون‌ها می‌توانند با استفاده از ظرفیت‌های موجود، نقش موثری در جذب جوانان به مساجد و فعالیت‌های مذهبی داشته باشند.

محسن رضایی افزود: متاسفانه در سال های اخیر به دلیل شیوع بیماری کرونا و مسائل اقتصادی فعالیت های مسجد راکد شد و در ستاد کانون های مساجد استان شروع به سامان دهی و سطح بندی کانون ها کردیم.

وی بیان کرد: در شهرستان سلماس ۴۰ کانون فعال هستند که امسال در حال بروزرسانی هستیم.

رضایی ادامه داد: طبق فرموده امامین انقلاب رکن اصلی و محور اصلی مسجد، امام جماعت است و تمام ارکان مسجد باید حول این محور عمل کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان آذربایجان غربی افزود: در مسجد باید ذائقه دهه های مختلف شناسایی شود و با بهانه های مختلف نوجوانان و جوانان راجذب مسجد کرد.

وی گفت: مسجد در مکتب اهل بیت (ع) نقش برجسته‌ای برای تربیت بر عهده دارد و اساساً پایگاه تربیت، توحید، ذکر و انسان سازی مسجد است و در این راستا باید اهتمام ویژه ای داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • وحدت نظر در تدوین سازوکارهای مشارکت مردم در عرصه اقتصاد ضروری است
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
  • مدیر یک شرکت لوازم آرایشی در برج بیست طبقه‌اش به قتل رسید
  • قتل مدیر شرکت‌ لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو در برج ۲۰ طبقه‌اش
  • مدیر یک شرکت‌ لوازم آرایشی در برج بیست طبقه‌اش به قتل رسید
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • از دیجی‌کالا لوازم آرایشی و بهداشتی بخرید 
  • از توجه ویژه وزارت فرهنگ به هنرمندان اصیل موسیقی تا حضور دیگر کشورها در نمایشگاه کتاب
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی برای امیدافزایی در کردستان
  • ۲ هزار و ۵٠٠ برنامه فرهنگی طی کنگره ملی شهدای استان اجرا می شود