Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-18@13:12:21 GMT

پرسه در بانک‌ها

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۳۶۷۴۳

پرسه در بانک‌ها

به گزارش جهان نيوز، تعداد زیاد شعب بانک‌ها و توزیع آنها در سطح شهر موضوع جدیدی نیست و بارها مورد نقد قرار گرفته است، چرا که با وجود این‌که حدود ۳۵ بانک و موسسه اعتباری در حال فعالیت هستند، تعداد شعب آنها به حدود ۲۰ هزار مورد می‌رسد و در برخی شهرها از جمله تهران مشاهده می‌شود که در یک خیابان و در فاصله کوتاه، شعب فراوان بانک‌ها و حتی از یک بانک دو شعبه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حال حاضر بر اساس آخرین آمار تعداد کل شعب بانک‌ها در داخل کشور به ۲۰ هزار و ۷۲۳ مورد می‌رسد که از این تعداد ۳۱.۴ درصد برای بانک‌های خصوصی شده، ۲۶.۳ درصد برای بانک‌های خصوصی و موسسات اعتباری و ۴۲.۳ درصد برای بانک‌های دولتی است.

چندی پیش رئیس جمهور نیز در رابطه با وفور شعب بانک‌ها انتقاداتی مطرح  کرد و در ادامه فرشاد حیدری- معاون نظارت بانک مرکزی- گرچه این موضوع را پذیرفت ولی تاکید داشت بیش از این‌که تعداد بالا باشد توزیع مناسبی انجام نشده و باید در این مورد بازنگری شود.

در شرایطی که بانکداری الکترونیک در سطح نسبتا مناسبی در مقایسه با گذشته رشد داشته و عمدتا مشتریان بانک‌ها امور خود را غیرحضوری انجام می‌دهند، اما به هر صورت برخی خدمات نیاز به مراجعه مستقیم به شعب دارند.

ه شعب مراجعه می‌کنند با وجود این‌که فضای زیادی را یک شعبه اشغال کرده و حداقل شش تا هفت باجه در آن وجود دارد، اما با باجه‌های خاموش مواجه می‌شوند به طوری که فقط یک یا دو متصدی امور بانکی حاضر به پاسخگویی بوده و امور را انجام می‌دهند و مابقی افراد و کارمندان بانک اغلب به امور دیگری مشغول بوده و پاسخگوی نیاز مشتریان نیستند و در این حالت افراد باید مدت‌ها در صف باقی مانده تا بتوانند امور خود را انجام دهند.

این در حالی است که مطرح کردن موضوع با برخی مسئولان شعب که چرا باجه‌ها فعال نبوده و کارمندان آنها اغلب بیکار در شعبه در حال گردش هستند با پاسخ و واکنش مناسبی همراه نیست.  به هرحال مشتریان بانک‌ها با توجه به سرمایه‌گذاری که در آنها داشته و از عوامل اصلی فعالیت بانک به شمار می‌رود، این انتظار را دارند که خدمات‌رسانی به آنها در حداقل زمان ممکن از سوی شعب انجام شده و با برخورد مناسبی از آنها مواجه باشند.

منبع:ایسنا

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۶۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ۱۳۱ واحد متخلف تهیه و توزیع در سطح استان یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی (۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۵ فروردین سال جاری) تعداد ۱۳۱ واحد متخلف تهیه و توزیع در سطح استان پلمب شده است.   محسن میرزائی افزود: همچنین تعداد ۴۸ هزار و ۵۴مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع، اماکن عمومی و سامانه‌های آبرسانی صورت گرفته است.   وی اظهار داشت: این بازید‌ها از مجموع ۱۲ هزار و ۵۶۱ مورد مراکز تهیه و توزیع، اماکن عمومی حساس، اماکن بین راهی و سامانه‌های آبرسانی انجام شده است.   دکتر میرزائی تصریح کرد: تعداد ۷۲۴ مورد هم به علت تخلف از قوانین و مقررات بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شدند.   معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطر نشان کرد: همچنین جهت کنترل کیفی آب آشامیدنی استان، تعداد ۱۵ هزار و ۷۸۶ مورد کلرسنجی انجام و تعداد۹۶۰ نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی و استخر شنا برداشته شده است.   میرزائی ادامه داد: جهت نظارت وکنترل بر مواد غذایی عرضه شده، تعداد ۹۶۰ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شده، هزار و ۵۱۰ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل صورت گرفته و مقدار ۶۷ هزار و ۵۷۹ کیلوگرم مواد غذایی به علت غیر بهداشتی بودن از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.   برنامه سلامت نوروزی با اولویت نظارت بر مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی حساس و نظارت بر سامانه‌های آبرسانی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه، مسافران نوروزی، ایمنی آب و موادغذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماری‌های مرتبط با آب و موادغذایی از ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲ لغایت ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط بازرسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیراداری و روز‌های تعطیل در سراسر کشور اجرا و در سطح استان یزد با حضور فعال ۱۵۰ نفر از کارکنان فعال بهداشت محیط انجام شد.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • تغییر رویکرد بانک‌های استان بوشهر به توسعه محوری
  • ثبت بیش از ۹۳ هزار مأموریت توسط اورژانس استان مرکزی
  • بیش از ۲ هزار عملیات سازمان آتش‌نشانی شهرداری بوشهر انجام شد
  • جذب ۷۷۷ معلم جدید در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری کمیته انتصابات اداره امور شعب شرق تهران با حضور قائم مقام مدیر عامل
  • آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در انتظار جذب تعداد ۷۷۷ فرهنگی جدید
  • پلمب واحد‌های متخلف تهیه و توزیع در استان یزد
  • پلمب ۱۳۱ واحد متخلف تهیه و توزیع در سطح استان یزد
  • اتخاذ ۴۳۷ مصوبه کمیسیون ماده پنج و کارگروه امور زیربنایی در سال ۱۴۰۲