Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری آذربایجان، از کشورهای عضو و غیر عضو اوپک دعوت کرد اجلاس آتی خود را در باکو برگزار کنند.

به گزارش خبرگزاری رسمی » آذرتاج «، «پرویز شاهبازاف» وزیر انرژی جمهوری آذربایجان در چهارمین اجلاس وزیران کشورهای عضو و غیر عضو اوپک در وین، دعوت علی اف برای برگزاری اجلاس آتی این نهاد بین المللی در باکو را به حاضران ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر انرژی جمهوری آذربایجان افزود: حضور در اجلاس آتی باکو، برای همه حاضران فرصت بسیار مناسبی برای دیدن جاذبه های باکو بعنوان مکان تاریخی صنعت نفت جهان خواهد بود .

شاهباز اف طی سخنانی در این اجلاس اعلام کرد که جمهوری آذربایجان بعنوان یکی از کشورهای غیر عضو به تعهدات خود در برابر سازمان کشورهای صادر کننده نقت - اوپک - پایبند است .

 

اهدا عکس قدیمی ترین دکل نفت جهان به اوپک

 

وی با اشاره به سابقه استخراج نفت در جمهوری آذربایجان اظهار داشت : استخراج نفت با روش های صنعتی برای نخستین بار در جهان، در سال ۱۸۴۶ میلادی در باکو انجام گرفته است و از آن روز مرحله جدید صنعت نفت آغاز شده و در حال حاضر نیز با موفقیت ادامه دارد .

هیات جمهوری آذربایجان در این اجلاس همچنین تابلویی از عکس دکل نفتی منطقه »بی بی هیبت» باکو که گفته می شود قدیمی ترین دکل نفتی جهان است را رو نمایی و به اوپک اهدا کرد .

کشورهای عضو اوپک ۳۰ نوامبر سال ۲۰۱۶ میلادی در خصوص کاهش روزانه ۱.۲ میلیون بشکه حجم استخراج نفت و تعیین سقف مجموع استخراج ۳۲.۵ میلیون بشکه در روز به توافق رسیدند .

دهم دسامبر همان سال میان کشورهای عضو اوپک و ۱۱ کشورغیر عضو از جمله جمهوری آذربایجان توافقنامه کاهش ۵۵۸ هزار بشکه مجموع استخراج روزانه نفت امضا شد .

در جلسه ۲۵ ماه می سال ۲۰۱۷ میلادی شورای وزیران اوپک توافق در باره تمدید مدت توافقنامه میان کشور های عضو این سازمان و کشورهای غیر عضو در باره کاهش حجم تولید روزانه نفت تا اول سه ماه سال ۲۰۱۸ میلادی ، حاصل شد .

توافق حاصله در این زمینه اخیرا تا اواخر سال جاری میلادی تمدید شده است .

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۶۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیات همراه دقایقی قبل با استقبال رسمی‌ سید عباس موسوی سفیر‌ ایران در آذربایجان و به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها وارد باکو پایتخت آذربایجان شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر گفت: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت ها که محور گفت و گو های امسال است، استفاده خواهد کرد‌.

وی افزود: با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: به این اجلاس به عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و انشالله سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ گفت: نکته بعدی گفت و گوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود.

وی افزود: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات فی مابین توسط دولت دنبال می شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت و گوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: دوستانم برنامه هایی را پیش بینی کرده اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

گفتی است، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • علی اف: تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان