Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان گلستان با بیان اینکه طرح جامع نجات خلیج گرگان در دست تدوین است، گفت: ۲۲ کیلومتر از بستر رودخانه‌ها برای نجات خلیج گرگان لایروبی شد. ۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۱ استانها گلستان نظرات

‌به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان،‌ ‌علی نظری پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان به هفته صرفه‌جویی مصرف آب اشاره کرد و اظهار داشت:‌ باید مدیریت عرضه و تقاضای آب را در استان ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای شیرین‌سازی آب‌های کم‌ عمق مجوزهایی را دریافت کردیم و این مهم سبب کاهش هزینه‌ها و کاهش فشار بر منابع آبی در دهنه‌های جنوب استان می‌شود.

نظری گفت:‌ با مدیریت همگانی و درست مصرف کردن می‌توانیم مشکل کمبود آب را در استان حل کنیم و‌ امروز باید آبیاری سنتی در کشاورزی کنار گذاشته شود و از آبیاری نوین در استان استفاده کنیم.

وی به کاهش پرت انتقال آب به نقطه مصرف اشاره کرد و افرود:‌ باید اقدامی انجام دهیم تا راندمان آب را در محصولات کشاورزی افزایش دهیم و از محصولات مقاوم به خشکی استفاده کنیم.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان گلستان با بیان اینکه اجرای شبکه‌های مدرن زهکشی و آبیاری در استان گلستان دنبال می‌شود،‌ گفت:‌ تعدیل فشار آب را باید در شهرها دنبال کنیم و همچنین باید به کاهش تلفات شبکه آبرسانی توجه کنیم.

نظری گفت: نصب کنتور بر تاسیسات آبی مدنظر ما است تا بتوانیم برای حال و آینده برنامه‌ریزی داشته باشیم. ‌براساس پروانه‌های بهره‌برداری، مجوز برداشت از آب‌های زیرزمینی صادر می‌شود و با متخلفان برخورد خواهد شد.

مدیر عامل آب منطقه‌ای استان گلستان افزود: ‌با ساخت سد به دنبال جلوگیری از وجود سیلاب هستیم و از سویی آب را در پشت سد برای مصارف شرب و کشاورزی در استان ذخیره می‌کنیم.

نظری یادآور شد: مشکلی که با آن روبه‌ور هستیم استفاده بیش از حد از آب‌‌‌های زیر زمینی است و بیش از 95 درصد از این آب‌ها مصرف می‌شود.

وی گفت: ‌استفاده بیش از 60 درصد از آب‌های زیرزمینی شرایط استان را بحرانی می‌کند و مصرف بالای 80 درصد را باید به 60 درصد بازگردانیم و اگر این کار را نکنیم ذخایر آب‌های زیرزمینی را از دست می‌دهیم و با فرونشست در استان روبه‌رو می‌شویم.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان گلستان با بیان اینکه ‌اگر به مصرف بهینه روی نیاوریم با مشکلات بیابانی شدن در استان روبه‌رو می‌شویم،‌ ادامه داد: کمیته ‌سازش با کم‌آبی شکل گرفته و امید داریم راهکاری پیدا کنیم که بتوانیم در برداشت‌های بی‌رویه توقف ایجاد کنیم.

نظری با بیان اینکه 600 لیتر در ثانیه می‌توانیم در مصرف آب شهر گرگان صرفه‌جویی کنیم،‌ افزود: این میزان کاهش مصرف برابر با چاه‌های برداشت آب است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان گلستان همچنین با بیان اینکه طرح جامع نجات خلیج گرگان در دست تدوین است، گفت: 22 کیلومتر از بستر رودخانه‌ها برای نجات خلیج گرگان لایروبی شد.

انتهای پیام/ ز

R41471/P41362/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۷۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قرمز هواشناسی در جنوب کرمان بدون تلفات جانی/ سیل امسال خسارت کمتری داشته است 

محمدمهدی فداکار بعد از ظهر چهارشنبه ۲۹ فروردین در حاشیه بازدید از رودخانه شور جیرفت گفت: احداث سیل‌بند، لایروبی رودخانه‌ها، همراهی مردم و استقرار دستگاه‌ها و ادوات از جمله دلایل مدیریت بارش باران  طی امسال بوده است‌. 

وی افزود : به لطف خدا امسال شاهد بارندگی خوبی در منطقه بودیم و طبق پیش‌بینی هواشناسی، ۴ شهرستان منوجان، قلعه‌گنج، رودبار جنوب و جازموریان بارندگی قابل توجهی داشتند، علاوه براین در بالا دست‌ها نیز شاهد بارندگی خوبی بوده‌ایم. 

استاندار کرمان با بیان این مطلب که بارندگی امسال موجب حوادث کمتری شده است، بیان کرد: تعداد زیادی از مسیل‌ها و سیل‌بندها اصلاح و رودخانه‌ها لایروبی شد که به عنوان نمونه در منوجان ۴۸ کیلومتر رودخانه لایروبی و سیل بند احداث شد. 

وی مداوم نبودن بارش‌ها را یکی دیگر از دلایل پایین بودن خسارت بیان کرد و افزود: در بخش زیرساختی مشکلاتی در زمینه راه‌ و پل‌ها به دلیل شدت بارش بوجود آمد که در حال برطرف شدن است. 

فداکار با اشاره به اینکه در بخش کشاورزی آسیب زیادی بوجود نیامده است، بیان داشت:  به دلیل اطلاع‌رسانی خوبی که انجام شد،  مردم همراهی رضایت بخشی داشتند که باید از رسانه‌ها نیز تشکر کرد همچنین به لطف خدا هیچگونه حادثه جانی نداشتیم.

وی با بیان این مطلب که ۴ مفقودی در شهرستان عنبرآباد و ارزوئیه داشتیم که همگی پیدا شدند و به آغوش خانواده بازگشتند، بیان داشت: ۴۰ رأس دام نیز تلفات داشتیم و دلیل آن بی‌توجهی به تذکرات داده شده بود، همچنین مختصر قطعی برق نیز در منطقه داشتیم که اصلاح شد. 

استاندار کرمان گفت: در استان کرمان، بیش از ۵۰۰ دستگاه مستقر شده است که ۳۰۰ دستگاه آن فقط در جنوب استان کرمان استقرار پیدا کرده و آماده خدمات‌رسانی به مردم در منطقه بوده‌اند. 

وی بیان داشت: بارشی که از بالا دست وارد هلیل‌رود می‌شود و در نهایت به جازموریان منتقل می‌شود، باعث تقویت جازموریان می‌شود. 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • حمایت از مردم غزه و فلسطین؛ امروز در گرگان
  • خواب کافی و راحت یکی از پایه‌های اصلی سلامتی است
  • هشدار قرمز هواشناسی در جنوب کرمان بدون تلفات جانی/ سیل امسال خسارت کمتری داشته است 
  • انتقاد فرماندار شهرستان بستان آباد از اجرایی نشدن پایاب سد‌ها در این شهرستان
  • تخریب بند خاکی غیرمجاز در سرخس
  • توصیه به پرهیز از توقف در بستر رودخانه زاینده رود
  • ضرورت مصرف بهینه و جلوگیری از هدر رفت منابع آب موجود شفت
  • افزایش خروجی سد و رهاسازی آب در بستر زاینده رود/ از توقف در بستر رودخانه خودداری کنید
  • لایروبی انهار کشاورزی در تالش
  • اقدامات پیشگیرانه سیل در شهرستان‌های خاتم و مروست