Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون اجرایی شورای شهر گفت: بانک مرکزی با وجود تمام زحماتی که کشیده است اما اگر به موقع وارد عمل می‌شد شرایط به این شکل درنمی‌آمد. با این حال در مجموع شرایط بانک شهر از بسیاری از بانک‌ها بهتر است. در مورد مدیرعامل بعدی بانک شهر نیز لیستی در حال تهیه است و در آینده در خصوص آن تصمیم خواهیم گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود میرلوحی (عضو شورای شهر تهران) ظهر امروز (سوم تیرماه) در حاشیه هفتادویکمین جلسه شورای شهر به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

معاون اجرایی شورای شهر در پاسخ به ابهامات بانک شهر و استعفای مدیرعامل سابق این بانک تصریح کرد: آقای افشانی و شهرداران باقی کلانشهرهای کشور که جزو سهامداران اصلی بانک شهر هستند، هفته گذشته در این رابطه جلسه‌ای برگزار کرده و تصمیماتی گرفتند. ما در جریان جزئیات علت استعفای مدیرعامل سابق بانک شهر نیستیم اما آنچه مسلم است رفتن ایشان از بانک شهر بوده و اینکه بانک در حال حاضر به وسیله سرپرست اداره می‌شود.

میرلوحی در پاسخ به این سوال که چرا بانک مرکزی پس از چهار سال به عدم صلاحیت مدیرعامل سابق رسیده است، گفت:‌ شاید جا دارد ما هم از بانک مرکزی گله کنیم و من در جلسه هم‌اندیشی امروز صبح با آقای افشانی، این مساله را مطرح کردم. البته از نظر من، عملکرد بانک‌های ما در سال‌های اخیر مشکل داشته است.

وی ادامه داد: من یکی از منتقدین بانک‌ها بوده و به رفتار آنها در خصوص موسسات مالی انتقاد دارم. بانک مرکزی با وجود تمام زحماتی که کشیده است اما اگر به موقع وارد عمل می‌شد شرایط به این شکل درنمی‌آمد. با این حال در مجموع شرایط بانک شهر از بسیاری از بانک‌ها بهتر است. در مورد مدیرعامل بعدی بانک شهر نیز لیستی در حال تهیه است و در آینده در خصوص آن تصمیم خواهیم گرفت.

میرلوحی در پاسخ به یکی از خبرنگاران در خصوص وجود سندسازی‌هایی در بانک شهر و ارتباطات خانوادگی در این بانک گفت: اجازه بدهید وارد این مساله نشویم. الان دیگر زمان آن گذشته است. ایشان به هر دلیلی چه عملکردی و یا مسائل سختی باشد دیگر از بانک شهر رفته‌اند و اجازه دهید من ورود پیدا نکنم.

میرلوحی در واکنش به سوال یکی دیگر از خبرنگاران که به مصاحبه او در خصوص اتلاف منابع شهرداری به خاطر اقدامات عیسی شریفی اشاره داشت، گفت: آقای نجفی از ما خواستند که وارد این بحث نشویم. یکی از این شرکت‌های کارگزار قرار بود به تعبیری آب بیاورند اما کوزه (شهرداری) را نیز به باد دادند. این شرکت‌ها قرار بود به خاطر شرایط مالی کمک دست شهرداری باشند و به عنوان واسطه و تسهیل‌گر عمل کنند. آقای نجفی (شهردار سابق) و آقای حسینعلی مکارم (معاون مالی شهردار) چندین بار از من خواستند در این خصوص تعامل کنم.

میرلوحی افزود: قرار بود قبل از عید مبلغ قابل توجهی به شهرداری بازگردانده شود و بعد این مهلت را به بعد از عید تغییر دادند اما تا امروز پول‌ها به شهرداری بازنگشته است. 

ادامه دارد....

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 محمود میرلوحی بانک شهر اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۸۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوام روند نزولی نرخ تورم

آخرین آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد رشد حجم پول به عنوان شاخص سنجش انتظارات تورمی، در زمستان ۱۴۰۲ به کمترین رقم از خرداد ۹۷ تا کنون رسیده است.

به گزارش مشرق، آمارهای بانک مرکزی از شاخص های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیارهای سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالاهای سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازارهای دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • سرگیجه با آمار تورم
  • واکنش همتی به اعلام نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین از سوی بانک مرکزی
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی