Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:56:56 GMT

احتمال خروج شرکت های چینی از پاکستان افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۳۸۱۲۵

احتمال خروج شرکت های چینی از پاکستان افزایش یافت

اسلام آباد - ایرنا - برخی رسانه های پاکستانی روز یکشنبه اعلام کردند:احتمال می رود که شرکت های چینی به دلیل مشکلات مالی دولت پاکستان سرمایه های خود را از بخش تولید انرژی این کشور خارج کنند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا 'خالد منصور' مدیر کل شرکت خصوصی 'تولید برق حبکو' با حضور در کمیته انرژی مجلس سنای پاکستان با تشریح مشکلات دولت موقت در پرداخت بدهی های خود به شرکت های چینی گفت: شرکت های چینی نسبت به پرداخت نشدن سود سرمایه های خود از سوی دولت پاکستان بسیار ناخشنودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: ما از وزارت برق پاکستان خواسته ایم تا مشکل به وجود آمده را در اسرع وقت حل کند در غیر این صورت شرکت های چینی برای خروج از توافقنامه اصرار دارند.
به گفته خالد منصور بدهی دولت پاکستان به شرکت های سرمایه گذار چینی به 547 میلیون روپیه رسیده است و چینی ها دیگر حاضر به دریافت دیرهنگام سود سرمایه خود با تاخیر نیستند.
مدیر کل شرکت خصوصی تولید برق حبکو همچنین گفت: دولت سابق مسلم لیگ نواز نتوانسته بدهی های خود را در ازای تولید برق به شرکت های خصوصی پرداخت کند.
وی با انتقاد از سیاست دولت پاکستان در استفاده از راه های هزینه بر برای تولید برق گفت:سوخت بسیاری از نیروگاه های تولید برق در پاکستان نفت کوره است که بسیار گران است به همین دلیل پاکستان تعرفه هایی که بر تولید انرژی وضع می کند، نسبت به دیگر کشورهای جهان بسیار بالاتر بوده و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست.
خالد منصور همچنین با تبیین نقش مهم شرکت های خصوصی در تولید برق گفت:سهم مردم ایالت بلوچستان نسبت به دیگر ایالتها در دریافت انرژی برق بسیار ناچیز است.
وی ضمن اشاره به مشکلات مالی دولت برای تولید برق از طریق شرکت های خصوصی گفت:اگر دولت نتواند بدهی های خود را به شرکت های خصوصی پرداخت کند ممکن است سقف تولید برق در پاکستان به شدت کاهش یابد.
به گزارش ایرنا بر اساس آمارها و اطلاعات، دولت پاکستان در نظر دارد طی ماه های آینده نیروگاه های تولید برق در مناطق مختلف این کشور از جمله در شهرهای 'فیصل آباد، مولتان و شاهدره' را به دلیل هزینه بر بودن آن تعطیل کند.
دولت پاکستان به دلیل مشکلات زیرساختی و مالی از سال 2003 تا 2013 تنها توانسته است چهار هزار مگا وات به شبکه تولید برق اضافه کند.
در حال حاضر و در گرمای طاقت فرسای پاکستان خاموشی برق در برخی شهرها و مناطق این کشور روزانه به بیش از 12 ساعت افزایش یافته است.
بحران انرژی خسارت جبران ناپذیری به اقتصاد پاکستان وارد آورده است به نحوی که به دلیل تعطیلی هزاران واحدهای تولیدی، کارگاه ها و کارخانه ها هر روز به میزان بیکاری در این کشور اضافه می شود.
آساق**6125**1663

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد انرژي چين و پاكستان خروج شركت هاي چيني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۸۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی

وزیر نفت درباره حجم سوددهی پالایشگاه آبادان و روند توسعه آن، همچنین افزایش تولیدات مجتمع‌های پتروشیمی به رئیس‌جمهوری و هیئت وزیران گزارش داد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، جواد اوجی بعدازظهر امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در نشست هیئت دولت در گزارشی از فعالیت‌های پالایشگاه آبادان، با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۴ وزیر نفت وقت با اعلام زیان‌ده بودن این پالایشگاه گفته بود، دولت حاضر است آن را رایگان واگذار کند، گفت: با اقدام‌هایی که در دولت مردمی با تکیه بر توان سازندگان، متخصصان و پیمانکاران داخلی و به بهره‌برداری رساندن فاز دوم این پالایشگاه انجام شد، پالایشگاه آبادان امروز یکی از سودده‌ترین واحدهای تولیدی است که پارسال ۱۲ همت سودآوری داشته است.

وی با اشاره به رسیدن تولید بنزین در این پالایشگاه از روزانه ۸ میلیون لیتر در ابتدای دولت سیزدهم به ۱۵ میلیون لیتر در روز، تولید گازوئیل از روزانه ۱۵ میلیون لیتر به ۱۹ میلیون لیتر و کسب رتبه نخست صادرات در بورس کالا و انرژی در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: تا ۲ ماه آینده واحد هیدروکراکر این پالایشگاه نیز به بهره‌برداری می‌رسد و مابه‌ازای ارزی تولید گازوئیل یورو ۵ آن ۳ میلیون یورو دیگر افزایش خواهد یافت.

وزیر نفت همچنین با اشاره به افزایش ۲۱۰ هزار بشکه‌ای تولیدات و تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی تبریز، شازند، بندرامام، بوعلی و رازی، افزود: در طول فعالیت دولت سیزدهم، تعداد محصولات تولیدی این پالایشگاه از ۲۱ محصول در سال ۱۴۰۰ به ۳۴ محصول رسیده و با اقدام‌های انجام‌شده تنها در سال گذشته، ۱۳۰۰ فرصت شغلی ثابت و غیرثابت در این مجتمع ایجاد شد که امسال نیز ۶۰۰ نفر به نیروهای شاغل در پالایشگاه افزوده می‌شود و حداقل هزار نفر نیز در پیمانکاری‌های توسعه فاز ۳ آن مشغول فعالیت خواهند شد.

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم