Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس پلیس کشور بر ضرورت برخورد با بدحجابی آلودگی صوتی، هنجارشکنی، دودی کردن شیشه و مزاحمت برای نوامیس از سوی ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی تاکید کرد.

سردار حسین اشتری در اولین نشست فصلی مدیران ستادی و روسای پلیس‌های راه و راهور ناجا که پیش از ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد، اظهار کرد: هنجارشکنی در خودرو، آلودگی صوتی، مزاحمت برای نوامیس، بی حجابی، سرعت‌هایی که باعث ایجاد رعب و وحشت می‌شود و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله مواردی است که پلیس باید طبق قانون با آنها برخورد کند و در هر جایی که امکان متوقف کردن خودرو وجود ندارد باید شماره پلاک این خودروها یادداشت شده تا با آنها برخورد شود.

وی برخورد با این موارد را جزء وظایف پلیس راهنمایی و رانندگی برشمرد و گفت:‌ باید جلوی دور دور خودروها نیز گرفته شود. این کارها یعنی چه که چند ماشین در چند نقطه مدام یک مسیری را تکرار می کنند و باعث نارضایتی ساکنان و کسبه شوند. باید با این موارد برخورد شود و البته نوع وسیله نقلیه نیز برای ما فرقی ندارد و ملاک رعایت قانون و مقررات است.

فرمانده نیروی انتظامی به برخورد با شیشه‌های دودی نامتعارف نیز تاکید کرد و گفت:‌قانون یک معیار و دستورالعملی برای شیشه‌های دودی پیش بینی کرده است که بر اساس آن باید میزان تیرگی شیشه 30 درصد باشد. اگر دودی بودن شیشه بیشتر از این حد بود باید با آن برخورد شود. خودرویی که داخلش مشخص نشود برای مردم ناامن است و اتفاقاتی هم در این راستا رخ داده است.

اشتری افزود: اگر خودرویی با شیشه دودی وارد کشور می‌شود باید مسئولان ما در وزارت صنعت و گمرک‌ها این موضوع را پیگیری کنند تا قوانین ما رعایت شود و اگر در نقاطی اقدام به دودی کردن شیشه خودروها یا تعویض آن می‌کنند نیز با هماهنگی پلیس اماکن نیز باید با آنها برخورد شود. که در مسئله نصب ساب و سیستم‌های صوتی روی خودروها این مسئله با کمک اصناف حل شده و تعداد آن کاهش پیدا کرد.

وی افزود: تمام تلاش و اقدامات ما این است که مردم احساس امنیت و آرامش داشته باشند.

فرمانده ناجا در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت کاهش تصادفات و تلفات حوادث رانندگی در جاده‌های کشور تاکید کرد و گفت: ناجا به دنبال کاهش تلفات حوادث جاده‌ای و مسئول سازی دیگر دستگاه‌ها و روشن کردن فهم آنان در حوادث مختلف است و در همین راستا قرارگاه کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای نیز در نیروی انتظامی آغاز به کار کرده است.

اشتری کاهش حوادث و تلفات جاده‌ای را وظیفه‌ای مقدس برای هر مامور پلیس برشمرد و گفت: البته ایمنی وسایل نقلیه و جاده‌ها نیز امر مهمی است. سال گذشته بیش از 4900 نفر در حوادث ترافیکی طرح تابستانی جان خود را از دست دادند که البته این آمار در مقایسه با 33 میلیون وسیله نقلیه و 28 میلیون گواهینامه فعال ممکن است کم به نظر برسد؛ اما همین تعداد نیز برایمان زیاد است و ایده آل ما این است که هیچ تصادفی در جاده‌ها نداشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه ناجا بیشترین پشتیبانی را از پلیس راهور داشته و خواهد داشت، گفت: پلیس راهور همواره اولویت ما بوده، همانطور که دیدید خودروهایی را که با مجوز ستاد کل نیروهای مسلح و پشتیبانی وزارت دفاع به کشور وارد شد عمدتا در اختیار پلیس راهور قرار دادیم و ما هر تکنولوژی را که بتواند ما را در رسیدن به هدف مان یاری کند استفاده خواهیم کرد و حتما از هر طرح و ابتکاری که در این زمینه به ما ارائه شود نیز حمایت خواهیم کرد.

اجازه نمی‌دهیم خودروی ناایمن به دست مردم برسد

اشتری با تاکید بر اینکه باید سهم دستگاه‌ها نیز در حوادث رانندگی مشخص شود گفت: در زمینه خودروها نیز باید با جدیت و قاطعیت رفتار کنیم. اگر خودروهای ما ایمنی و استاندارد لازم را ندارد باید از شماره گذاری آنها جلوگیری کرده و این موضوع نیز ابلاغ شده است. خودروسازان ما باید استانداردها را در تولید خودروها رعایت کرده وگرنه ناجا مانع شماره گذاری آنها می‌شود و اجازه نمی‌دهد که خودروی ناایمن در دست مردم قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه باید به جاده‌ها و استانداردسازی جاده‌ها نیز توجه شود، گفت: متاسفانه به جاده‌های فرعی و روستایی ما توجه کمی شده و این در حالیست که آمار تردد در این جاده‌ها به دلیل آنکه مردم به سمت منابع و مناظر بکر می‌روند بیشتر شده است که ما باید این موارد را از وزارت راه پیگیری کنیم.

فرمانده ناجا افزود: در هر استان نیز فرماندهان موظف هستند تا موارد را به ادارات کل راهداری و استانداری‌ها منعکس کرده و پیگیر رفع مشکلات باشند. ما باید برای رسیدن به هدف، مسئول سازی کرده و دنبال کنیم.

اشتری با انتقاد از بی توجهی به برخی موارد در حوزه ایمنی راه‌ها گفت: چند سال است که نقاط حادثه خیز را اعلام می کنیم اما متاسفانه برخی باری به هر جهت عمل می‌کنند البته، مسئولان دلسوزی هم داریم؛ اما چرا نقاط حادثه خیز رفع نمی‌شود. بیایند و بگویند طی یک برنامه معین نقاط حادثه خیز در جاده‌ها رفع خواهد شد و اگر نقطه حادثه خیز در جاده‌ای قابل رفع نیست مسیر را تغییر دهند. متاسفانه در جاده‌های ما، نقاط حادثه خیزی هستند که بیش از 10 سال است مشکلش رفع نشده، خب این راه را باید مسدود کرد.

وی با تاکید بر اینکه تمام اقدامات پلیس برای سلامت و ایمنی مردم است، ادامه داد: خوشبختانه اعتماد و علاقه خوبی به نیروی انتظامی وجود دارد که ما قدردان این اعتماد هستیم.

فرمانده ناجا در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه قریب به اتفاق رانندگان مقید به رعایت قانون هستند، گفت: بنابراین با آن اقلیت نیز باید با قاطعیت برخورد شود.

اعمال قانون باید در کمال مهربانی و ادب و توأم با اقتدار باشد

اشتری با تاکید بر اینکه اعمال قانون باید در کمال مهربانی و ادب و توأم با اقتدار باشد، اظهارکرد: توهین به راننده و فرد متخلف به هیچ عنوان پذیرفته نیست. حتی متخلفان نیز حقوق شهروندی دارند که باید رعایت شود. از سوی دیگر برخی از حرکات همکاران ما نیز نگران کننده است. من از تمام همکاران می‌خواهم که برای گرفتن جلوی یک خودرو به هیچ عنوان به سطح راه و بزرگراه وارد نشوند. چرا که این کار خلاف است و جان آنان را به خطر می‌اندازد. الحمدالله سیستم‌های پیشرفته‌ای داریم که می‌توان شماره پلاک خودروهای متخلف را یادداشت کرد و در عوارضی بعدی خودرو متوقف شود. در موارد امنیتی و عملیاتی نیز مأموران پاوا و پلیس آگاهی ما در این زمینه ورود خواهند کرد.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۸۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت جنجالی گشت ارشاد به خیابان‌ها در میانه تنش بین ایران و اسرائیل؛  این چه تدبیری است؟ چه کسی دستور داد؟

آفتاب‌‌نیوز :

در شرایطی که تنش میان ایران و اسرائیل در اوج خود قرار گرفته است، کاربران شبکه اجتماعی اکس (توئیتر سابق) به موضوع گشت ارشاد و حجاب حساسیت بیشتری نشان می‌دهند.

به نوشته جماران، داده‌های توئیتر نشان می‌دهد که تا پیش از روز گذشته، فضای توئیتر کاملا متأثر از تنش میان ایران و اسرائیل بوده؛ اما از روز گذشته و به‌دنبال انتشار ویدئو‌های رفتار‌های گشت ارشاد بر سر موضوع حجاب، به‌مرور حساسیت‌ها نسبت به این موضوع افزایش یافته و به مهم‌ترین موضوع توئیتر تبدیل شده است.

براساس گزارش کانال تحلیل شبکه‌های اجتماعی مجازی، ذکر این نکته ضروری است که این نمودار فقط بر مبنای توئیت‌هاست؛ و اگر ریتوئیت‌ها نیز در نظر گرفته شوند، آنگاه مطالب مربوط به تنش میان ایران و اسرائیل بیشتر خواهد بود. با این حال از آنجایی که اقدامات سازمان‌یافته می‌تواند در تعداد توئیت یا ریتوئیت مؤثر باشد، در این مقایسه تعداد توئیت در نظر گرفته شده است. / 

واکنش آذری جهرمی

آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در دولت روحانی در کانال تلگرامی خود نوشت: نقل است که روزی بنده خدایی برای تزریق پنسیلین رفته بود به درمانگاهی. پرستار تزریق کننده از او پرسید: «تا حالا پنیسیلین تزریق کردی؟» و او جواب داد: «بله» و پس از این پاسخ تزریق انجام شد و به فاصله کوتاهی بیمار تشنج کرد!

سریعا اقدامات پزشکی برای بهبود انجام شد و وقتی بیمار سر حال شد، پرستار پرسید: «مگر نگفتی پنیسیلین زدم؟» بیمار گفت: «بله، اونبار هم که زدم همین حالت رخ داد!»

حجاب حکم خداست، اما احتمالا از توحید جایگاه بالاتری ندارد، خدا به موسی برای دعوت به توحید دستور به سخن نیکو داد. گسترش اسلام با زور و شمشیر نیز تا آنجا که من اطلاع دارم، سیره رسول گرامی اسلام و امیر ما علی علیه السلام نبود. در اجرای احکام الهی نیز جز در تخلفات مالی کارگزاران، گزارش‌های متعددی از تساهل علی علیه السلام در برخورد با مسلمین در تاریخ وجود دارد.

این برخورد‌ها نتیجه معکوس داشته

فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم نیز نوشت: روشی که مامورین در برخورد با بی حجابی پیش گرفته و در رسانه‌ها منتشر می‌شود، خلاف شرع و عقل است. از مسایل حجاب است، اگر زنان بی حجاب منتهی به نهی زبانی نشوند، لزومی برای پوشش نیست. تاکنون این برخورد‌ها نتیجه معکوس داشته. مگر حجاب از ضروریات دین است؟ هویت جامعه اسلامی عدالت اجتماعی و کرامت انسانی است.

واکنش دبیر سابق ستاد امر به معروف: این گشت ارشاد کار دولت است

به گزارش خبرآنلاین، جلیل محبی دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها را از اقدامات دولت نامیده است.

وی در پاسخ به یک کاربر گفته است؛ اون متن مرکز پژوهش‌ها کنار رفت متن آقای بانکی پور تصویب شد که هنوز قانون نشده، این اقدامات هم کار دولت است بر مدار سابق.

روز چهارشنبه هم غضنفرآبادی، رییس کمیسیون قضایی حقوقی مجلس گفت که طرح نور نیروی انتظامی جدا از قانون مجلس است.

نه امنیت ساز است و نه مقوم ارزش‌های دینی

علی ربیعی، سخنگوی دولت دوازدهم هم نوشت: واقعا من درک نمی‌کنم چگونه است که تا مردم ایران، به‌رغم روایت‌سازی‌های مختلف، در مقابله با رژیم اسرائیل حس خوب و غرورآمیزی پیدا می‌کنند، ناگهان جریانی جامعه را به تقابل می‌کشاند. با همه درک و فهمم از امنیت و منافع ملی، معتقدم شیوه برخورد و اقدامات خیابانی درخصوص حجاب، نه تنها به دور از تدبیر است، بلکه نه امنیت ساز است و نه مقوم ارزش‌های دینی.

 این چه تدبیری است؟

آذر منصوری، رییس جبهه اصلاحات نیز نوشت: قبل از مرگ مهسا و اعتراضات پس از آن، مکرر گفتیم که گشت ارشاد را جمع کنید و این مناقشه ویرانگر را خاتمه دهید. اما درست در موقعیتی که همبستگی ملی بیش از هر زمان ضرورت دارد، همان صحنه‌های زشت با شدت و خشونت بیشتر با زنان و دختران ایران در حال تکرار شدن است! این چه تدبیری است؟

واکنش آشنا

مشاور رییس جمهور در دولت روحانی به فعالیت مجدد گشت ارشاد واکنش نشان داد و نوشت: گشت را ارشاد کردند؟

دیگر خبرها

  • محمد مهاجری : آقای وزیر کشور برای رهبری هزینه نتراشید
  • حمایت تمام قد علم الهدی از بازگشت گشت ارشاد / بنای نیروی انتظامی بر برخورد و مقابله نیست / «آیا بی حجابی از یک تخلف رانندگی نازل‌تر است؟»
  • نباید با بانوان در معابر برخورد شود
  • عضو دفتر رهبری: برخی مسئولان به دلیل اقدامات نامناسب در برخورد با بی حجابی تذکر گرفتند
  • کشف محموله ۵۱۲ کیلویی شیشه در تایباد
  • بازگشت جنجالی گشت ارشاد به خیابان‌ها در میانه تنش ایران و اسرائیل؛ این چه تدبیری است؟ چه کسی دستور داد؟
  • بازگشت جنجالی گشت ارشاد به خیابان‌ها در میانه تنش بین ایران و اسرائیل؛  این چه تدبیری است؟ چه کسی دستور داد؟
  • وعده نائب رئیس مجلس برای برخورد با بی‌حجابی
  • ضربه میلیون دلاری به قاچاقچیان شیشه
  • توقیف تریلی حامل سنگ با یک تن مخدر شیشه