Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@17:57:35 GMT

حق طلبی مهمترین کار قضات است

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۳۹۲۲۲

حق طلبی مهمترین کار قضات است

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در گلستان با تاکید بر اینکه حق طلبی مهمترین کار قضات است، گفت: اجرای عدالت، امانت الهی و مردمی است که در دستان قاضی قرار داده شده است و باید با دقت و در همه حال به دنبال تحقق این امر باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، آیت الله سیدکاظم  نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گرگان در دیدار مسئولان قضایی استان با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی، قضاوت را حساس و مهم خواند و گفت: رعایت عدالت و اخلاق مداری از مولفه های اساسی قضات است و قضات باید در همه حال به ویژه زمان صدور رای، هوای نفس را از خود دور کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تاکید بر اینکه حق طلبی مهمترین کار قضات است، افزود: اجرای عدالت، امانت الهی و مردمی است که در دستان قاضی قرار داده شده است و باید با دقت و در همه حال به دنبال تحقق این امر باشد.

 

آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه امروز دشمن آستانه تحمل مردم را با مسائل اقتصادی نشانه رفته است، گفت: تحریم‌های اقتصادی امریکا از جنگ نظامی هم بدتر است و نیاز است همه گروه‌ها از مسئولان و مردم تا بازاریان و اصناف برای مقابله با این فشارها و تحریم‌ها در کنار هم متحد باشند.

 

وی افزود: شرایط جنگ نظامی در منطقه وجود ندارد و دشمن می‌خواهد با تحریم ها آستانه صبر و تحمل مردم ایران به پایان برسد.

 

هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری گلستان هم در این دیدار با تشریح دستاوردهای دستگاه قضایی استان، گفت: دادگستری استان به صورت ویژه به دنبال حفظ امنیت و بالا بردن احساس امنیت در استان تا زمینه جذب سرمایه گذار در استان و رونق تولید ایجاد شود.

 

وی افزود: سال گذشته ستاد اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان تشکیل شد و به همه حوزه های قضایی بخشنامه کردیم به هیچ عنوان حکم تعطیلی واحدهای تولیدی در محاکم صادر نشود و تلاش قضات بر حل مشکلات طرفین پرونده و کمک به ادامه تولید باشد.

 

هاشمیان  اظهارداشت: اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی استان امسال از همه شهرک های صنعتی استان بازدید می کنند و در گفتگو با تولیدکنندگان برای حل مشکلات حقوقی و قضایی آن چاره اندیشی می کنند.

 

وی با بیان اینکه سود بالای تسهیلات بانکی را یکی از مهمترین مشکلات سرمایه گذاران عنوان کرد و گفت: برخی بانک ها بخشنامه های بانک مرکزی را اجرا نمی کنند و با دریافت سود های زیاد، ادامه فعالیت سرمایه گذاران و واحدهای تولیدی استان را سخت کرده اند.

 

رئیس کل دادگستری گلستان تصریح کرد: با کمک دادستان مرکز استان به دنبال رفع این مشکل هستیم.

 

وی با بیان اینکه گام های رو به جلوی دادگستری استان در دو سال اخیر به تنهایی امکان پذیر نبود، گفت: خوشبختانه در دیدارهایی که با علمای شیعه و سنی، مسئولان دستگاه های اجرایی و افراد شاخص و تاثیرگذار استان داشتیم، همراهی و بسیج استانی شکل گرفت که در نتیجه ی آن شاهد کاهش جرم  در استان بود.

 

هاشمیان از تلاش های دادگستری استان برای حفظ حقوق بیت المال هم گفت و یادآور شد: سال گذشته با حکم قضات ما 89 هکتار جنگل و بیش از 700 هکتار مرتع از متجاوزان پس گرفته شد.

 

پایان پیام/83

منبع: شبستان

کلیدواژه: دولت فوتبال مجلس قوه قضائیه سبک زندگی منتظرانه مهدویت آمریکا ایرانشهر سیاسی خبرگزاری شبستان هفته قوه قضائیه حق طلبی نماینده ولی فقیه در گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۹۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نفرین شاه باستانی ایران»؛ مهمترین یادگار تاریخ

نقش‌برجسته آنوبانی‌نی، که در حدود ۴ هزار سال پیش بر صخره‌ای در شهر سرپل‌ذهاب باقی‌مانده است، از مهم‌ترین یادگار‌های تاریخ ایران به شمار می‌رود. این نقش که همراه با کتیبه‌هایی از اقوام لولوبی ثبت شده، نگاهی به زندگی در کوهستان‌های غرب ایران در گذشته می‌اندازد.

به گزارش بیتوته، شاه پیروز آنوبانی‌نی با ریش بلند، کلاهی بر سر، و اسلحه در دستان، به عنوان یک شاه بومی باستان حاکم بر سرزمینی که اقوام «لولوبی» در آن ساکن بودند، نمایان شده است.

در مواجهه با این نقش، آثار دیگری از اقوام لولوبی، از جمله سنگ‌نگاره‌ای از «نرام‌سین»، پادشاه امپراتوری «اَکد» در عراق، که ایشان را به عنوان اسیران خود به تصویر کشیده، باقی مانده است. اما مهم‌ترین اثر باقی‌مانده از این قوم، سنگ‌نگاره «آنوبانی‌نی» است.

در این آثار، شاه پیروز به همراه ایزدبانوی باستانی به نام «ایشتار» ترسیم شده‌اند. ایشتار، خدای مهم منطقه بین‌النهرین، که برای اَکدی‌ها و آشوری‌ها نماد برکت و پیروزی بوده و قبل از آن‌ها با نام «اینانا» برای اقوام سومری ایزد جنگ و باروری بوده است.

این نقش با اهمیت تاریخی خاصی همراه است؛ زیرا نخستین سنگ‌نگاره به جا مانده از تاریخ ایران است که داستان پیروزی یک شاه بر اسیران را به تصویر می‌کشد. در تصویر، شاه آنوبانی‌نی پای خود را بر شکم یکی از اسیران گذاشته و شش اسیر دیگر دست‌بسته در زیر او دیده می‌شوند. یکی از این اسیران کلاهی متفاوت دارد، که احتمالاً نمایانگر قومی خاص است.

ایزدبانو نیز در تصویر دو اسیر زانوزده را به دست راست گرفته و با دست چپ یک حلقه به شاه نشان می‌دهد، که در ایستار خدایان باستان به معنای فرمانروایی بر زمان تعبیر می‌شود.

همچنین، خدای خورشید و عدل به نام «شَمَش» نیز ناظر این صحنه است و کتیبه‌ای به خط اکدی زیر پای ایشتار آمده که توضیح می‌دهد: «آنوبانی‌نی پادشاه توانای لولوبی نقش خود و الهه ایشتار را در کوه پاتیر رسم کرده است و هر کس که این لوح را محو کند، به نفرین و لعنت آنو، آنوتوم، بَعل، بَلیت، رامان، ایشتار، سین و شَمَش گرفتار باد، و نسل او بر باد رود».

آنوبانی‌نی تاکنون سال‌هاست که روی یک کوه در شهر سرپل‌ذهاب قرار گرفته و سنگ‌نگاره‌ای به گفته پژوهشگران، الهام‌بخش داریوش هخامنشی در نقر سنگ‌نگاره بیستون شده است. این نقش، نمادی از تاریخ ایران باستان است که در طول زمان، نقشش کمرنگ و محو می‌شود، اما همچنان به عنوان یک شاهکار هنری و تاریخی از ارزش فراوانی برخوردار است.

سوالات متداول درباره نفرین شاه باستانی ایران

۱. نفرین شاه باستانی ایران چه نقشی در تاریخ این کشور داشته است؟

نفرین شاه باستانی ایران، نمادی از پیروزی و حکومت در دوره‌ای حدود ۴ هزار سال پیش را نمایان می‌کند. این شاهکار هنری بر روی صخره در شهر سرپل‌ذهاب قرار گرفته و داستان پیروزی او در جنگ و اسارت اسیران را به تصویر می‌کشد.

۲. اقوام لولوبی چه نقشی در تاریخ باستانی ایران داشتند؟

اقوام لولوبی در زمان‌های باستان در مناطق کوهستانی غرب ایران، به ویژه در بخش‌هایی از کرمانشاه، کردستان و آذربایجان‌غربی ساکن بودند. آثار نفرین شاه نیز از پیروزی این اقوام بر روی دشمنان خود خبر می‌دهد.

۳. چه اهمیتی به نظر می‌رسد داستان نفرین شاه برای مردم باستانی ایران داشته باشد؟

داستان نفرین شاه باستانی ایران، علاوه بر نماد پیروزی و حکومت، نقشی در تقویت ایمان و اعتقادات مردم داشته و از اهمیت فرهنگی و مذهبی برخوردار بوده است. این نقش‌ها در تاریخ و هویت مردم باستانی جامعه را تقویت می‌کرده است.

۴. آیا نفرین شاه باستانی ایران تاثیراتی در هنر‌ها و معماری باستانی این منطقه گذاشته است؟

بله، نفرین شاه باستانی ایران تاثیرات قابل‌توجهی در هنر‌ها و معماری باستانی این منطقه داشته است. این آثار به عنوان یکی از مهمترین نمونه‌های هنر سنگ‌نگاره در ایران باستان شناخته می‌شوند و تأثیرات آن در سبک‌های هنری دیگر نیز قابل مشاهده است.

سخن پایانی مقاله درباره‌ی نفرین شاه باستانی ایران

با کاوش در داستان نفرین شاه باستانی ایران، به یک سفر در زمان می‌رویم و از عظمت و شکوه فرهنگ و تمدن این سرزمین باخبر می‌شویم. این نقش‌برجسته باقیمانده در سرپل‌ذهاب، به ما یادآور میراث باستانی ایران می‌شود و نشان‌دهنده روزگاری است که شاهان بر اساس اراده و هنر خود، به عنوان نماد‌های افتخارآفرین بر تاریخ نقش می‌زدند. با این نظر به گذشته، ما درک عمیق تری از فرهنگ و هویت کنونی پیدا خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • آب مهمترین مسئله در شرق اصفهان است
  • دادستان انتظامی قضات کشور به کرمان سفر کرد
  • دادستان انتظامی قضات کشور وارد کرمان شد
  • قانون امباپه چیست: خوش‌خدمتی یا فرصت‌طلبی!‏
  • مهمترین اخبار پنجم اردیبهشت/حذف«زوج و فرد»در طرح جدید ترافیک
  • صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر
  • متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است
  • متوسط زمان رسیدگی پرونده‌ها در شعب تجدیدنظر کرمان ۸۴ روز است
  • ۱۲۰ ثانیه| مروری بر مهمترین رویداد‌های دوشنبه سوم اردیبهشت قم
  • «نفرین شاه باستانی ایران»؛ مهمترین یادگار تاریخ