Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی حجت الاسلام والمسلمین ناصر خدایاری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی صبح امروز در ششمین محفل خاطره مجاهد نستوه آذربایجان مرحوم حسنی اظهار کرد: ما باید فرهنگ حسنی پرور را شناخته و در جامعه بخصوص در میان نسل جوان رواج دهیم.

وی با اشاره به اینکه مردم آذربایجان با شخصیت مرحوم حسنی زیست فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را تجربه کرده اند، افزود: مراتب شخصیت ایشان باید در تمام موارد انقلابی، ناامنی های داخلی، جنگ تحمیلی و پایان آن و پذیرش قطعنامه تبیین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین خدایاری تاکید کرد: مرحوم حسنی در قلب ها نشسته و جایگاه ایشان در روزنامه نیست، مطبوعات، برای بازتاب شخصیت آن مجاهد بزرگوار و خستگی ناپذیر بسیار کوچک است.

وی با بیان اینکه مرحوم حسنی نماد واقعی وحدت، انسجام در حفظ یکپارچگی ملی و انحرافات سطح استان الگویی برای نسل های بعدی است، تصریح کرد:
اساسا جنس انسان، منبه کرامت، ذخایر استراتژیک و رشد و ترقی است و این که یک شخصیت، سرمایه باشد بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی ادامه داد: مرحوم حسنی از سرمایه های پایان ناپذیر فرهنگی و انسانی است، حسنی پس از مرگش نمی پوسد، از یادها نمی رود، چرا که در عمق و ژرفای وجود مردم آذربایجان و تاریخ ما عجین شده است.

وی با اشاره به اینکه شخصیت بی بدیل مرحوم حسنی می تواند خلاهای نسل جدید را پر کند، بیان کرد: مرحوم حسنی، قرائتی قابل تامل از شخصیت و اندیشه امام خمینی است، قرائتی که هم مبارزه، هم سیاست، تلاش برای معیشت، تلاش برای تقویت مناسبات اجتماعی و برای وحدت محوری تلاش کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین خدایاری افزود: از جمله امتیازات مرحوم حسنی این بود که روزنامه ها و رسانه ها را به دنبال خود کشاند و واکنش منفی در پی نداشت و شخصیت بزرگوارش خبرساز گردید.

وی با تاکید بر اینکه شخصیت ایشان بسیار والا و بزرگ تر از ظرفیت استان ما بود، خاطرنشان کرد: ما باید این سرمایه فرهنگی را ارج نهاده و صرفا واژه مجاهد نستوه سبب نشود تا از دیگر وجوه شخصیتی ایشان غافل بمانیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: هرجا که انسانی متعصب به انقلاب کشور حضور دارد، حسنی به او نیز متعلق بوده و ما نباید شخصیت آن مجاهد بزرگ را مصادره کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی اندیشه تمدنی امام رضا(ع) در استانبول

پیش نشست پنجمین کنگره جهانی امام رضا(ع) با رویکرد اندیشه تمدنی امام رضا(ع) عدالت برای همه و ظلم به هیچ کس با موضوع محوری «اندیشه تمدنی امام رضا(ع)؛ عدالت برای همه، ظلم به هیچ‌کس» در پردیس دانشگاه آرال استانبول برگزار شد.  

در این نشست، قدیر جان‌آتان، عضو هیأت علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه صباح الدین زعیم استانبول، علی راد، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم قرآن و حدیث دانشگاه تهران، محمد نوردوغان، عضو هیأت علمی دانشگاه آرل استانبول، حسن کارابولوت، مترجم و نویسنده و امید آکتاش نویسنده، شاعر و محقق  ترک سخنرانی کردند.

در ابتدای این نشست، حسن کارابولوت، پژوهشگر و نویسنده ترک دبیرپیش نشست، پیام حجت‌الاسلام والمسلمین سید سعیدرضا عاملی، دبیر علمی پنجمین کنگره جهانی امام رضا(ع) را قرائت کرد. در این پیام آمده است: تلاش کنگره جهانی امام رضا(ع) بر این است که بتواند با جلب توجه اندیشمندان سراسر جهان، امتداد حوزه‌های فکری و تمدنی امام رضا(ع) را در دنیا به صورت بهتر و گسترده تری توسعه دهد، امروزه عدالت، یک مسأله جهانی است و جزو اصول عامه بوده و در نوع خود موضوع بسیاری از مسائل در سطح جهان است.

قدیر جان‌آتان، عضو هیأت علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه صباح الدین زعیم استانبول نیز در سخنان خود، به مفاهمه و همگرایی عدالت و در خصوص دوسویی عدالت در اسلام از جمله عدالت، حقیقت، کرامت، تبعیض، ظلم پرداخت.

از دیگر سخنران این نشست؛ علی راد، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم قرآن و حدیث دانشگاه تهران در سخنانی به ضرورت توجه کانونی به اندیشه تمدنی امام رضا(ع) و احیای میراث گرانقدر رضوی در فراگیری عدالت و پرهیز از ظلم خواهند اشاره داشت.

محمد نوردوغان هم در سخنانی، درباره حیات پربرکت امام رضا علیه السلام گفت: در اهمیت عدالت همین بس که قرآن آن را غایت ارسال رسل و انزال کتاب و میزان توصیف می‌کند.

شایان ذکر است، این نشست از طریق کانال ۱۴ ترکیه و کانال سحر جمهوری اسلامی ایران و همچنین، کانال یوتیوب نمایندگی فرهنگی کشورمان در استانبول پخش شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دیدار فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی با مادر و خانواده طلبه مجاهد مرحوم حاجی حسینلو در خوی 
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حل مشکلات مردمی، پیشتاز باشد
  • شاهد وحدت قابل توجهی بعد از وعده صادق هستیم
  • ویدیو کست| پیام امام رضا علیه‌السلام به محبینش در سفارش به عبدالعظیم حسنی
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان 
  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • جمع کردن کتب ضلال، گاهی اثر عکس دارد!
  • بررسی اندیشه تمدنی امام رضا(ع) در استانبول
  • ارسال بیش از ۵۰۰ اثر به دبیرخانه هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی