Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی فرهودی مدیر مرکز رشد انستیو تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشست خبری سومین رویداد ملی اینوتک گفت: با توجه به توسعه بیوتکنولوژی در کشور و گسترش این حوزه باید از استارت‌آپ‌ها در حوزه صنایع غذایی حمایت کنیم تا شاهد جریانات خوبی در عرصه استارت‌آپ‌های غذایی کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: یکی از رسالت‌های انستیو تغذیه دانشگاه شهید بهشتی کارآفرینی و نوآوری است که رویداد ملی اینوتک در این جریان می‌تواند نقش خوبی را ایفا کند و از فناوران این عرصه حمایت کند.

فرهودی با تاکید بر اهمیت تغذیه در سلامت اظهار کرد: در این پنل‌ها از حضور اساتید با تجربه و سازمان‌هایی نظیر سازمان پژوهشی استاندارد، سازمان غذا و دارو، اتاق بازرگانی و غیره  استفاده شده تا این گروه‌ها پاسخگوی نیاز استارت‌آپ‌های فعال در عرصه صنعت غذایی باشند.

وی افزود: با استارت‌آپ های حوزه صنایع غذایی باید بدانند که به اخذ چه مجوزهایی نیاز دارند و قانون‌گذاران چه انتظاراتی را از استارت‌آپ ها دارند که این موارد در پنل‌های تخصصی در رویداد ملی اینوتک 3 ارائه خواهد شد.

توسعه بیوتکنولوژی محصولات پروبیوتیک و آنزیم‌های کشور

فرهودی گفت: محصولات تخمیری پروبیوتیک و آنزیم‌ها با توجه به توسعه تکنولوژی در حال گسترش هستند که با توجه به اهمیت این محصولات جدید پنل‌های تخصصی برای این گروه‌ها اهمیت خاصی دارد و در رویداد ملی اینوتک و در پنل استاندارد و مجوزها در حوزه صنایع غذایی به این موارد پرداخته خواهد شد.

وی در ادامه از پنل فرصت‌های کارآفرینی و نیازمندی‌های فناورانه در صنایع تخمیری خبر داد و افزود: چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در صنایع تخمیری و آشنایی با وضع موجود کشور در صنایع تخمیری نیز مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

وی با توجه به تصویر وضعیت اقتصادی کشور در روند دانش‌بنیان شدن اظهار کرد: در رویداد اینوتک 3، فرصت استفاده از سرمایه‌گذاران بخش صنایع غذایی و تخصصی شدن کارگزاری‌ها که به اخذ مجوزها و تاییدیه‌ها می‌انجامد برای شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی شده که امیدواریم افراد علاقه مند با حضور در این رویداد از اطلاعات شرکت‌های دانش‌بنیان موفق در عرصه صنایع غذایی و تخمیری بهره‌مند شوند.

وی افزود: نوآوری و فناوری از اخبار نویدبخش اینوتک است که امیدواریم با توجه به نقش فناوری در کشور شاهد حضور حداکثری استارت‌آپ‌ها در سومین رویداد ملی اینوتک باشیم.

فرهودی گفت: سومین رویداد ملی اینوتک سلامت در حوزه تجهیزات پزشکی و توانبخشی‌، فرصت‌های کارآفرینی و نوآوری در امنیت، سلامت غذا و تغذیه و فناوری اطلاعات در سلامت از چهاردهم الی شانزدهمین تیر در بوستان گفتگو برگزار خواهد شد.

شرایط برای فناوران کشور سخت است

در ادامه این مراسم محمد مهدی آخوندی رئیس انجمن علمی جنین شناسی ایران  گفت: رویداد ملی اینوتک به دنبال نهادینه کردن آموزش، علم، تولید، تجارت و پیوند صنعت و علم است که این موارد می‌تواند شرایط فناوری را تسهیل کند.

وی اظهار کرد: در شرایط کنونی وضعیت برای فناوران کشور سخت است، اما تلاش خواهیم کرد تا با رویداد‌های ملی و مشارکت بین بخشی شاهد توسعه فناوری در کشور باشیم تا شرکت‌های فناور بتوانند در فضایی مطمئن با حضور اساتید خبره، کارآفرینان، فناوران و افراد موفق در عرصه بازار پیشرفت‌های خوبی داشته باشند.

آخوندی اظهار کرد: سومین رویداد ملی اینوتک در سه محور اصلی آی تی و سلامت، امنیت غذایی و سلامت پزشکی کار خود را آغاز خواهد کرد که با بسترسازی وزارتخانه و دانشگاه‌ها در قالب پارک‌های علمی فناوری، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانشگاهیان و حمایت از زیرگروه‌ها در عرصه ساخت و تولید محصولات شاهد نتایج خوبی خواهیم بود.

رئیس انجمن علمی جنین شناسی ایران  اظهار کرد: در حوزه ستادی دفتر فناوری وزارت بهداشت گام‌های خوبی را برداشته است و در سال‌های گذشته اینوتک در کرمانشاه، اینوتک دو توسط پژوهشگاه ابن سینا و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و در سومین رویداد شاهد مشارکت‌های بین‌بخشی دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران هستیم که با توسعه مشارکت‌ها محور‌هایی توسعه پیدا خواهد کرد و جریان خوبی در عرصع فناوری کشور رخ خواهد داد.

 اینوتک زمینه ساز پیوند دانشگاه و صنعت

وی گفت: در سال‌های گذشته ارتباط بین دانشگاه و صنعت مشکلاتی داشته است و امید داریم رویداد اینوتک3 با مشارکت دانشگاه‌ها و صنعت به رفع این مشکل بیانجامد که در این عرصه در یکی از پنل‌ها نمونه‌های موفق و ناموفق ارتباط دانشگاه و صنعت بررسی شده است که می‌تواند نقش مؤثری در توسعه فناوری برای فناوران کشور ایجاد کند.

آخوندی در پایان گفت: ایجاد زمینه برای شرکت‌های تولید محصول و افراد نوپا در این عرصه بستری برای توسعه فناوری در کشور است که امیدواریم با مشارکت بین بخشی دانشگاه و صنعت شاهد توسعه فناوری در کشور باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۱۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد ماجد، کمیسر سازمان جهانی تبلیغات در ایران گفت: این رویداد با نام «فارِس ابراهیم ابوحمد» به عنوان یکی از بزرگترین نسل آفرینان رسانه و تبلیغات در قرن بیستم، نام گذاری شده است. 

ماجد ادامه داد: جایزه «فارِس» در حوزه‌ مسئولیت اجتماعی و پرورش ستارگان آینده، بر معرفی افرادی تمرکز دارد که برای تعالی نسل بعدی و تمهید شرایط رشد استعدادهای جوان نقش ویژه‌ای ایفا کرده‌اند.

 کمیسر IAA در ایران افزود: این رویداد روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۴ تا ۱۸ در استیج اینوتکس و با حضور و سخنرانی اساتید برجسته‌ و چهره‌های شاخصی از کشورهای هلند، استرالیا، روسیه، چین، ترکیه، مالزی، لبنان و شماری از اعضای هیئت مدیره سازمان جهانی تبلیغات (IAA) برگزار می‌شود.

ماجد در ادامه با اشاره به سایر برنامه‌های سازمان جهانی تبلیغات در نمایشگاه اینوتکس گفت: به مناسبت ۵۰ سالگی حضور ایران در سازمان جهانی تبلیغات، اعضا و فعالان حوزه رسانه و ارتباطات بازار در سومین روز از برگزاری نمایشگاه اینوتکس گردهم می‌آیند تا به بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌های این سازمان بپردازند.

وی تصریح کرد: نشست پنجاه سالگی سازمان جهانی تبلیغات (IAA) در ایران، علاوه بر استفاده از تجربیات اساتید و خبرگان بین‌المللی این حوزه، به بررسی شرایط و زمینه‌های رشد و پیشرفت نسل آینده از منظر اندیشمندان ایرانی می‌پردازد. 

ماجد ادامه داد: سازمان جهانی تبلیغات به عنوان نهاد بین المللی حوزه ارتباطات و بازار (MARCOM) از سال ۱۹۳۸ (۷ سال قبل از شکل گیری سازمان ملل متحد) به استانداردگذاری، نظم گ‌دهی، طراحی رگولاتوری و سلف رگولاتوری‌ها، آموزش، انتقال فناوری و تکثیر و انتقال دانش در عرصه بین‌المللی می‌پردازد و امروز با بیش از ۸۶ عضو جهانی، از بالاترین سطح تأثیرگذاری در بین متخصصان و جوانان حوزه رسانه، مارکتینگ، تبلیغات و توسعه بازار برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «فارس ابوحمد» نیز که طی پنج دهه فعالیت حرفه‌ای در  سازمان جهانی تبلیغات (IAA)، چهار دوره قائم‌مقام و سه دوره پرزیدنت و دبیرکل این سازمان بوده است، به عنوان موثرترین حامی رشد و تعالی جوانان کشورهای کم‌برخوردار شناخته شده و بسیاری از بزرگان تبلیغات و رسانه در کشورهای آسیایی و اروپایی در زمره شاگردان او هستند.

 اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۵۰ مجموعه شرکت‌کننده و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور