Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنفولانزای معده آنفلوانزای معده همان گاستروانتریت ویروسی است هیچ کس بیمار شدن را دوست ندارد به ویژه هنگامی که آن بیماری آنفلوآنزای معده باشد.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آنفولانزای معده آنفولانزای معده همان گاستروانتریت ویروسی است هیچ کس بیمار شدن را دوست ندارد به ویژه هنگامی که آن بیماری آنفلوآنزای معده باشد و علائمی مانند: تب، تهوع، لرز، اسهال و درد به آن اضافه شود و این فکر که ابتلا به ویروس آنفلوآنزای معده ممکن است در داخل باقی بماند احساس ترسناکی پدید می‌آورد در حالی که هیچ درمانی برای آنفلوانزای معده وجود ندارد راه حل‌های زیر ممکن است به تسکین علائم سخت این بیماری کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اسهال و استفراغ، عفونت معده و روده اغلب به نام "آنفولانزای معده" است. آنفولانزا معده و با آنفولانزا متفاوت است. آنفولانزا باعث گلو درد، آبریزش بینی، سردرد و درد عمومی می‌شود این به ندرت باعث مشکلات معده می‌شود. عفونت‌های ویروسی معمولا علت گاستروانتریت هستند. باکتری نیز می‌تواند گاهی اوقات سبب آن شوند.

بهترین درمان‌ها برای آنفلوانزای معده

آنفولانزا معده

آنفلوآنزای معده، یا اسهال و استفراغ، می‌تواند با تعدادی از ویروس‌های مختلف که به دستگاه گوارش شما حمله می‌کند ایجاد شود این ویروس می‌تواند از مواد غذایی آماده و یا به دلیل بهداشت ضعیف شستن دست انتقال یابد. مردم با آنفلوآنزای معده اغلب علائم اسهال، تهوع، استفراغ، تب، سردرد و درد عضلات دارند بسته به نوع ویروس در بدن شما، آنفولانزا می‌تواند از یک تا ۱۰ روز طول بکشد.

استراحت

استراحت اولین و مهمترین است اگر شما آنفولانزا معده دارید بدن شما به منظور مبارزه با ویروس به استراحت نیاز دارد. شما نیاز به مقدار زیادی از خواب و کاهش میزان فعالیت به طور معمول در طول روز دارید. این به این معنی است که زمانی که شما در رختخواب نیستید روی نیمکت لم بدهید به یاد داشته باشید که شما در حالی که دراز کشیده اید تنبل نیستید و بدن شما برای مبارزه با ویروس و تعمیر آسیب در سطح سلول سخت در تلاش است.

مایعات

مصرف مایعات در هنگام مبارزه با آنفلوآنزای معده مهم است. اطمینان حاصل کنید که شما در حال نوشیدن مقدار زیادی مایعات هستید به خصوص اگر شما یک تب یا استفراغ دارید هنگامی که شما به آنفولانزا معده دچار شوید این بسیار آسان است که دچار کم آبی بدن شوید مایعات تمیز مانند آب و غذا‌های مایع، بهترین نوع مصرف هستند. کودکان بزرگتر و بزرگسالان نیز می‌توانند نوشیدنی‌های ورزشی را برای کمک به جایگزینی الکترولیت در طول آنفلوآنزای معده داشته باشند.

اگر نمی‌توانید مایعات را تحمل نمایید سعی کنید جرعه‌های کوچک در فواصل منظم مصرف نماید. شما همچنین ممکن است نیاز به چای زنجبیل برای کمک به کاهش تهوع داشته باشید.

برخی از نوشیدنی‌ها ممکن است آنفلوآنزا معده یا حالت تهوع را بدتر کنند. شما باید از قهوه، الکل، نوشابه، چای و کافئین اجتناب کنند همچنین این نوشیدنی‌ها به طور بالقوه می‌توانند سبب ناراحتی معده شما شوند. اگر شما اسهال دارید از نوشیدن آب میوه جلوگیری کنید، زیرا می‌توانند این علامت را بدتر کند. نوشیدن بسیاری از اسید‌ها مانند (آب پرتقال) یا کافئین نیز می‌تواند مشکلات شکم شود. نوشیدن بیش از حد مایع می‌تواند استفراغ را بدتر کند سعی کنید ۱ قاشق چای خوری هر ۴ تا ۵ دقیقه مصرف کنید.

غذا

نگه داشتن غذا با داشتن آنفلوآنزای معده می‌تواند مشکل باشد. اگر شما می‌توانید بخورید مواد غذایی ساده مانند کراکر، غلات، نان تست، برنج، سیب زمینی و مقدار کمی از ماست، موز و سیب‌های تازه نیز می‌تواند به شما در اسهال کمک کند. اگر به اجبار غذا بخورید باعث می‌شود شما احساس حالت تهوع پیدا نمایید.

شما باید از خوردن غذا‌های حاوی کافئین، محصولات لبنی، غذا‌های ادویه دار و غذا‌های با چربی بالا اجتناب نمایید. این غذا‌ها ممکن است ناراحتی معده شما را تشدید و سپس تهوع و اسهال را بدتر کند.

بهترین درمان‌ها برای آنفلوانزای معده

دارو برای درد و سردرد

هنگامی که شما آنفلوآنزای معده دارید می‌توانید دارو را به مقدار کم مصرف کنید. اگر شما تب، سردرد یا درد‌های عضلانی دارید ایبوپروفن تا زمانی که سبب ناراحتی معده نشود می‌تواند به شما کمک کند. مصرف آن به مقدار کم با مواد غذایی معمولا بهترین روش است.

خوردن استامینوفن (تیلنول) معمولا برای آنفلوآنزای معده توصیه می‌شود مگر اینکه شما بیماری کبدی داشته باشید. اجتناب از مصرف آسپرین نیز خوب است. آنتی بیوتیک‌ها به آنفلوآنزای معده کمک نخواهد کرد، زیرا آنفلوآنزای معده یک بیماری ناشی از ویروس است و آنتی بیوتیک‌ها قادر به مبارزه با آن نیستند. قبل از مصرف هر دارو برای آنفلوآنزای معده، مهم است که با پزشک خود صحبت کنید.

دارو برای تهوع و اسهال

اگر شما به دنبال رهایی از حالت تهوع و یا اسهال هستید برخی از دارو‌های تجویزی که دکتر شما می‌تواند برای کاهش علائم شما تجویز کند وجود دارد. دکتر شما ممکن است ضد استفراغ مانند پرومتازین، پروکلرپرازین یا متوکلوپرامید برای جلوگیری از تهوع و استفراغ تجویز کند.

شما همچنین می‌توانید از دارو‌های بدون نسخه ضد اسهال مانند لوپرامید هیدروکلراید (Imodium) بیسموت ساب سالیسیلات (Pepto-Bismol) را برای کاهش علائم اسهال امتحان کنید قبل از استفاده از دارو‌های بدون نسخه با مراقبین سلامت مشورت نمایید.

کودکان را از شیر دور نگه دارید. آن می‌تواند مشکلات معده را بدتر کند. اگر شما پدر و مادر یک کودک هستید با دکتر خود در مورد تغذیه با شیر مادر و یا فرمول آن صحبت کنید.

آیا آنفولانزا معده واگیردار است؟

عامل آنفولانزا معده یا اسهال و استفراغ ویروس است. ویروس‌ها شایع‌ترین روتاویروس یا نوروویروس می‌باشند. علائم یک تا سه روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس ظاهر می‌شود. شما مسری هستند قبل از اینکه حتی علائمی داشته باشید. حتی بعد از بهبود نشانه‌های بیماری، شما می‌توانید تا دو هفته مسری باقی بمانید. کودکان می‌توانند برای یک دوره طولانی پس از آن مسری باقی بمانند. برای برخی از انواع روتاویروس واکسن در دسترس می‌باشد. در صورت امکان، از تماس نزدیک با افراد آلوده اجتناب کنید. مواد غذایی را با افراد آلوده به اشتراک نگذارید و بیشتر اوقات دست‌ها را بشویید.

بهترین درمان‌ها برای آنفلوانزای معده

در آنفولانزای معده چه هنگامی به پزشک مراجعه کنید

اغلب موارد اسهال خود به خود بهبود می‌یابد. اگر استفراغ و اسهال بیش از چند روز ادامه یابد و یا اگر شما متوجه هر علائم از دست دادن آب بدن مانند:

- نداشتن ادرار

- خشکی دهان

- گریه بدون اشک

- تب بیش از ۳۸.۸ درجه سانتی گراد

- کمبود انرژی

- بیقراری

- نقطه نرم در بالای سر نوزاد فرورفته است.

- خون یا چرک در مدفوع، یا مدفوع قیری تیره

اگر فرزند شما شرایط دیگر مانند دیابت دارد، زیرا سبب از دست دادن مایعات بیشتری می‌شود باید به پزشک مراجعه نمایید.

پیشگیری از آنفولانزای معده

داشتن آنفلوآنزای معده باعث می‌شود که شما احساس ناراحتی داشته باشید اگر مبتلا شدید درمان می‌تواند به کاهش برخی از ناراحتی‌ها کمک کند. یک گفته قدیمی می‌گوید هر اونس پیشگیری ارزش یک پوند درمان را دارد. برخی از راه‌های اساسی برای جلوگیری از گرفتن آنفلوآنزای معده (و به طور کلی بیماری) شامل شستن دست‌های خود را به طور منظم و گرفتن مقدار زیادی استراحت می‌باشد. دست‌ها را اغلب با صابون و آب گرم به ویژه هنگام استفاده از حمام، تغییر پوشک و قبل و بعد از غذا بشویید. تمام میوه‌ها و سبزیجات را قبل از غذا خوردن آن‌ها را بشویید.

- از خوردن غذا و آب آلوده اجتناب کنید.

- فرزند خود را در برابر روتاویروس، شایع‌ترین علت اسهال و استفراغ واکسینه کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آنفلوانزای معده اخبار سلامت توصیه های پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۲۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

مسعود قادر معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در گفتگو با خبرنگاران حوزه کشاورزی خبرگزاری صدا و سیما،  با اشاره به موفقیت دانشمندان جوان ایرانی در تولید واکسن ORT با بالاترین استانداردهای جهانی اظهار داشت: دستاوردهای چنین موفقیتی تنها به بی نیازی از واردات یک نوع واکسن محدود نمی شود و در عمل، دانش و توان تولید انواع واکسن های جدید را نیز به همراه دارد و از همین رو، به موازات این امر، تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد نیز در دستور کار قرار گرفت و مراحل مختلف آن با موفقیت سپری شده است.

وی با اشاره به سهم موثر و مفید موسسه رازی در حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی کشور، به تشریح سابقه تولید انواع واکسن های دامی اشاره کرد و گفت: سهم بزرگی از تامین و حفظ سلامت انواع مواد غذایی، به ویژه در زمینه گوشت و لبنیات به لطف زحمات و تلاش های دانشمندان گمنام موسسات تامین کننده واکسن ها، از جمله موسسه رازی بوده و در حال حاضر نیز، تحقیقات برای تولید واکسن های نوین و چندگانه با جدیت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه رازی با بیان خطرات و تهدیدات دائمی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان برای صنعت طیور کشور، تصریح کرد: این بیماری بطور مداوم صنعت طیور و حتی انواع پرندگان را تهدید می کند و به دلیل حضور پرندگان مهاجر در نقاط مختلف کشور، جلوگیری از ورود آن غیر ممکن است.
وی افزود: از همین روز تولید واکسن برای غلبه بر این بیماری اهمیت بسیاری دارد و خوشبختانه دانشمندان جوان ایرانی موفق شدند با روش ژنتیک معکوس به سویه این واکسن دست یافته و مراحل تولید آن را سپری کنند.

قادر با بیان اینکه تحقیقات در این زمینه با جدیت ادامه دارد، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی انجام شده، با تکمیل مراحل آزمایش و طی مراحل قانونی، این واکسن در یک سال آینده به تولید خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دستکم نیمی از انواع واکسن های جدید حوزه دام و طیور در داخل کشور و در موسساتی مانند موسسه رازی تولید می شود، تصریح کرد: دانش فنی برای گسترش تولید در دسترس است و می توانیم بطور کامل نیازهای کشور را در داخل تولید کنیم.
معاون موسسه رازی با اشاره به پیچیدگی های صنایع دارویی و بیولوژیک در سطح جهان، تصریح کرد: کشورهای دارای این دانش به هیچ وجه دوست ندارند با کشورهای دیگری از جمله ایران همکاری کنند و حتی از ارائه کوچکترین خدمات یا فروش تجهیزات خودداری می کنند، اما ما می توانیم بدون کمک آنها پیش برویم.

دکتر قادر با بیان اینکه یکی از عمده ترین موضوعاتی که باعث کندی پیشرفت این دانش می شود، فرسودگی تجهیزات است، از شرکت ها و صنایع داخلی خواست برای تامین نیاز موسسات سرم سازی اقدام کنند و گفت: ما از شرکت های سازنده تجهیزات می خواهیم که وارد این عرصه شوند و آماده ایم اطلاعات اولیه و نیازهای خود را به آنها ارائه کنیم تا این تجهیزات را در داخل کشور تولید کنند و در اختیار موسسات بگذارند.

وی از مردم و به ویژه مصرف کنندگان واکسن ها خواست با مطالبه محصول با کیفیت ایرانی، سیاستگذاران، مدیران و مسئولان در عرصه های مختلف را به حرکت در مسیر تولید بهترین و جدیدترین محصولات در داخل کشور تشویق کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری تب نزله‌ای بدخیم
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • ضرر‌هایی که نوشیدن قهوه به همراه دارد
  • خواص درمانی رازیانه
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است