Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
بدون شک وقتی ناخوش هستید، ناراحتی معده دارید یا سرما خورده‌اید، سراغ اولین چیزی که می‌روید غذا نیست

اما همیشه خوب است بدانید هنگام بیماری و ناخوشی چه چیزهایی نباید بخورید تا زودتر بهبود پیدا کنید.

قهوه

وقتی احساس می‌کنید حالتان خوش نیست یا ناراحتی در معده دارید بهتر است از مصرف قهوه پرهیز کنید؛ زیرا قهوه ذاتاً مدر است و باعث می‌شود بیشتر نیاز به دفع ادرار پیدا کرده و بدنتان دهیدراته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم آب رسانی کافی به بدن حالتان را بدتر می‌کند زیرا دهیدراته شدن بدن، سیستم بدنتان را در مبارزه با ویروس‌ها یا سایر عفونت‌ها ناتوان می‌کند. زمانی که اسهال یا استفراغ دارید نیز اصلاً نباید کافئین مصرف کنید زیرا هر دوی این حالت‌ها به خودی خود باعث می‌شوند مایعات بدن را از دست بدهید.

آب پرتقال

عاشق آب پرتقال هستید چون هم خوشمزه است و هم منبع خوبی از ویتامین C. خب تقریباً همه آب پرتقال دوست دارند اما اگر زمانی که ناخوش هستید هم آب پرتقال بنوشید به نفعتان نیست. زیرا آب پرتقال، قند زیادی دارد که می‌تواند توانایی گلبول‌های سفیدتان را کاهش بدهد. اگر سرفه می‌کنید، گلودرد دارید یا سرما خورده‌اید آب پرتقال به گلویتان آسیب خواهد زد و پروسه‌ی درمان را طولانی‌تر خواهد کرد.

شیرینی

مصرف قندهای تصفیه شده می‌تواند سلول‌های سفید را موقتاً سرکوب کرده و توانایی آن‌ها را برای مبارزه با باکتری‌ها کم کند. تا چند ساعت بعد از خوردن خوراکی‌هایی چون کیک و کلوچه و آبنبات، سیستم ایمنی‌تان ضعیف‌تر می‌شود و توان کمتری برای جنگیدن با میکروب‌هایی که بیمارتان کرده خواهد داشت. پس، از مصرف شیرینی‌ها چشم‌پوشی کنید تا به بدنتان کمک کنید زودتر بهبودی پیدا کند.

شیر

اگر سینوس‌ها یا بینی‌تان گرفته از مصرف شیر یا سایر محصولات لبنی خودداری کنید تا بهتر شوید. فرآورده‌های لبنی، مخصوصاً شیر می‌توانند باعث شوند ترشحات موکوس یا خلط بیشتری تولید کنید. خیلی از افراد متوجه می‌شوند که با مصرف شیر، ترشحاتشان غلیظ‌تر و آزاردهنده‌تر می‌شود.

تنقلات ترد و خشک

در زمان بیماری از مصرف چیپس و پفک و ... نیز اجتناب کنید زیرا بافت زبر این خوراکی‌ها باعث می‌شود حلقتان تحریک شده و دوره‌ی درمانتان بیشتر شود.

منبع: تبيان

در همین زمینه: غذاهایی که بهتر از داروها، با افسردگی مقابله می‌کنند خوراکی‌هایی که می‌توان زیاد خرید ۷ ماده غذایی افزایش‌دهنده تمرکز ۸ غذایی که پیر و بیمارتان می‌کند بدترین غذاها برای مغز تضمین عمر طولانی با چه خوراکی‌هایی؟

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۲۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!

آفتاب‌‌نیوز :

برای شروع روز باید به غذا‌هایی که می‌خورید اهمیت بدهید. بهتر است روز خود را با کربوهیدرات شروع نکنید، بلکه با چربی‌های خوب یا پروتئین جایگزین کنید که قند را تثبیت می‌کند و خلق و خوی بهتری به شما می‌دهد.

 در ادامه شش غذا که توصیه می‌شود برای تثبیت سطح قند خون با معده خالی بخورید آورده می‌شود.

جو کامل

مصرف جو کامل برای کنترل قند خون مفید است، زیرا حاوی مقدار زیادی بتا گلوکان است. این فیبر محلول یک ژل چسبناک تشکیل می‌دهد که تخلیه معده و جذب گلوکز در خون را به تاخیر می‌اندازد. غذا‌هایی مانند جو با شاخص گلیسمی پایین برای حفظ سطح قند خون ثابت ترجیح داده می‌شوند.

جو

جو به دلیل داشتن بتا گلوکان در تثبیت قند خون موثر است. این فیبر حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد و سطح قند خون را بعد از غذا کاهش می‌دهد.

حبوبات

غذا‌هایی مانند عدس و لوبیا سیاه سرشار از فیبر و پروتئین هستند که هر دو برای کاهش سرعت جذب گلوکز و جلوگیری از افزایش سریع قند خون بسیار مهم هستند.

آجیل

بادام، گردو و سایر آجیل‌ها ترکیب خوبی از چربی‌های سالم، پروتئین و فیبر هستند. این اجزا با هم کار می‌کنند تا هضم را کند کرده و سطح قند خون را تثبیت کنند.

سبزیجات

سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم پیچ دارای کربوهیدرات کم و فیبر بالایی هستند که به تعدیل سطح قند خون کمک می‌کند.

سبزیجات غیرنشاسته‌ای

هویج، کلم بروکلی و سایر سبزیجات غیر نشاسته‌ای مواد مغذی ضروری را بدون بار قند قابل توجهی فراهم می‌کنند و برای مدیریت قند خون ایده آل هستند.

سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم پیچ دارای کربوهیدرات کم و فیبر بالایی هستند که به تعدیل سطح قند خون کمک می‌کند.

ملاحظات و خطرات بالقوه

بهتر است با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا اطمینان حاصل کنید که هرگونه تغییر رژیم غذایی برای نیاز‌ها و شرایط خاص سلامتی شما مناسب است. برخی عوامل دیگر که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

حساسیت دستگاه گوارش: افرادی که تازه به رژیم‌های غذایی پر فیبر می‌پردازند ممکن است دچار نفخ یا گاز معده شوند. توصیه می‌شود مصرف فیبر را به تدریج افزایش دهید تا سیستم گوارشی تنظیم شود.

شرایط موجود: افراد مبتلا به دیابت باید هنگام امتحان غذا‌های جدید سطح قند خون خود را کنترل کنند. در حالی که غذا‌های ذکر شده به طور کلی برای کنترل قند خون مفید هستند، واکنش‌های فردی می‌تواند متفاوت باشد.

آلرژی‌ها و تداخلات: آجیل آلرژن‌های رایجی هستند و برخی از افراد ممکن است نیاز به اجتناب از آن‌ها داشته باشند. علاوه بر این، غذا‌های غنی از فیبر می‌توانند در جذب برخی دارو‌ها اختلال ایجاد کنند، بنابراین زمان مصرف دارو و وعده غذایی ممکن است نیاز به تنظیم داشته باشد.

منبع: سلامت نیوز

دیگر خبرها

  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • اگر این بیماری‌ها را دارید غذای کنسروی نخورید
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند