Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@18:02:43 GMT

کدام رئیس کمیسیون‌های مجلس تغییر کردند؟

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۴۳۰۱۰

کدام رئیس کمیسیون‌های مجلس تغییر کردند؟

روسای ۷ کمیسیون مجلس شامل امنیت ملی، آموزش، بهداشت، فرهنگی، کشاورزی اجتماعی و تدوین آیین نامه داخلی در این دوره تغییر کردند.

به گزارش مشرق، برگزاری انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های پارلمان در اجلاسیه سوم مجلس دهم شورای اسلامی در دستور کار نشست کمیسیون‌ها قرار داشت.

اعضای هیأت رئیسه کمیسیون‌های مجلس با حداکثر آراء نمایندگان و اعضای کمیسیون‌ها انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

اسامی کامل هیأت رئیسه جدید کمیسیون‌های مجلس

روسای ۷ کمیسیون مجلس شامل امنیت ملی، آموزش، بهداشت، فرهنگی، کشاورزی اجتماعی و تدوین آیین نامه داخلی در این دوره تغییر کردند.

براساس این گزارش، سلمان خدادادی (فراکسیون نمایندگان ولایی) رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شد؛ پیشتر عبدالرضا عزیزی (فراکسیون مستقلان ولایی) تصدی ریاست این کمیسیون را بر عهده داشت.

رئیس سابق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هم علی نوبخت (فراکسیون امید) بود که حسینعلی شهریاری (فراکسیون نمایندگان ولایی) جایگزین وی شد.

دیگر تغییر در ریاست مربوط به کمیسیون تدوین آئین نامه مجلس بود که براساس آرای نمایندگان غلامرضا کاتب (فراکسیون مستقلان ولایی) جایگزین عزت‌الله یوسفیان‌ملا (فراکسیون مستقلان ولایی) شد.

کمیسیون فرهنگی هم شاهد تغییر در ریاست کمیسیون بود که براین اساس، جمشید جعفرپور (فراکسیون نمایندگان ولایی) جای خود را به احمد مازنی (فراکسیون امید) داد.

در کمیسیون کشاورزی هم علی اکبری (فراکسیون امید) از مسند ریاست کمیسیون رفت و احمدعلی کیخا (فراکسیون امید) بر کرسی ریاست تکیه زد.

کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری دیگر کمیسیونی بود که رئیس آن تغییر کرد که بدین ترتیب محمدرضا عارف (فراکسیون امید) بر صندلی محمدمهدی زاهدی (فراکسیون نمایندگان ولایی) تکیه زد.

حشمت الله فلاحت پیشه (فراکسیون نمایندگان ولایی) آخرین کمیسیونی بود که رئیس جدیدش با پیشی گرفتن از رئیس سابق توانست بر کرسی ریاست بنشیند. فلاحت پیشه توانست از علاالدین بروجردی (فراکسیون مستقلان ولایی) برای ریاست پیشی بگیرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی روسیه برجام حمایت از کالای ایرانی کره شمالی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی کمیسیون های مجلس مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۳۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جلسه علنی روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ و بخش دوم آن که به جداول بودجه مربوط است در دستور کار قرار گرفت و جدول شماره (۲۰) که از سوی کمیسیون تلفیق به لایحه بودجه ۱۴۰۳ الحاق شده و مربوط به مطالعه برای طرح‌ها پروژه‌های استان‌های مختلف است، به تصویب نمایندگان رسید.

نمایندگان همچنین جدول شماره (۱۶) که درباره ﺗﻌﺮﻓﻪ‌های درآمدی است را تصویب کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در توضیح جدول شماره ۲۰ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: جدول شماره ۲۰ جایگاهی است که هر پروژه‌ای شرایط مطالعه و اجرا دارد، طبق این جدول برای عملیاتی کردن آن پروژه وارد عمل می‌شود.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ افزود: کمیسیون تلفیق بودجه، امسال ۲۰۰ میلیارد تومان برای جدول شماره ۲۰ در نظر گرفته که هر پروژه‌ای نیاز مالی دارد، به اجرا برسد. به عبارتی جدول شماره ۲۰ جدول اعتماد و اطمینان نمایندگان و مسوولان است و این جدول در کمیسیون تلفیق احیا شده است.

علیرضا سلیمی در مخالفت با جدول شماره ۲۰ گفت: جدول شماره ۲۰ سرابی است که به نمایندگان نشان داده شده است. یعنی هر نماینده که یک پروژه‌ای به ذهنش برسد برای اینکه پاسخ آن فرد را بدهند آن پروژه را در جدول شماره ۲۰ قرار می‌دهند.

نماینده مردم محلات در مجلس ادامه داد: با توجه به تصویب برنامه هفتم و سیاست کلی که درباره این برنامه ابلاغ شده است، جدول شماره ۲۰ دیگر جایگاهی ندارد. اگر برای پروژه‌ای مقدمات فنی و مسیر مالی آن طی شده است که بودجه لازم به آن اختصاص داده شده و عملیاتی شود. اما هزاران پروژه‌ای که از گذشته مانده است به دلیل همین جدول شماره ۲۰ بودجه است.

وی خاطرنشان کرد: باید ارقام در بودجه کاملا مشخص شود که چه میزان و چه عددی برای کدام پروژه اختصاص داده می‌شود و جدول شماره ۲۰ با اصل ۵۲ و ۵۳ قانون اساسی مغایرت دارد.

محمدرضا میرتاج الدینی نماینده مردم تبریز در مجلس در موافقت با جدول شماره ۲۰ بودجه گفت: جدول شماره ۲۰ سبب خواهد شد خط ترانزیت شرق به غرب و نزدیک شدن ترانزیت کشور به اروپا فراهم شود.

مهدی نیازی به عنوان نماینده دولت در مخالفت با جدول شماره ۲۰ لایحه بودجه که توسط کمیسیون به آن اضافه شده است، گفت: این جدول به پروژه‌هایی که به دلیل کمبود منابع مجال رسیدگی نداشتند و حتی مطالعات برای آن صورت نگرفته، ضرورت ندارد و فقط یک فهرستی است که انتظارات را افزایش می‌دهد.

وی افزود: یک طرح به دلیل محدویت منابع سال‌ها در جدول شماره ۲۰ می‌ماند در حالی که امسال طرح‌های تملک دارایی سرمایه ۶.۷ درصد رشد دارد و در شرایط تورمی چند سال اخیر، اعتبارات عمرانی به شدت کاهش یافته است.

نیازی خاطرنشان کرد: ایجاد یک فهرست از طرح‌ها و پروژه‌هایی که اعتبارات عمرانی ندارد و باید به تازگی در فهرست مطالعه قرار گیرد، فقط ایجاد انتظار، عدم پاسخ گویی و کاهش اعتماد مردم را فراهم خواهد کرد و دولت با این جدول مخالف است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمک‌گیری نمایندگان مجلس به سبک قالیباف؛ بریز بپاش در هتل گرانقیمت برای حفظ ریاست؟!
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تصویب جدول مربوط به مصارف استانی در مجلس
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • کدام نمایندگان جلسه عصر مجلس را تعطیل کردند؟
  • کدام نمایندگان جلسه مجلس را تعطیل کردند؟