Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@06:40:18 GMT

تغییرات اساسی به کمیسیون امنیت ملی مجلس رسید

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۴۴۱۷۵

تغییرات اساسی به کمیسیون امنیت ملی مجلس رسید

تهران-ایرنا- مجلس شورای اسلامی امروز شاهد تغییرات اساسی در هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بود چراکه رییس و سخنگوی این کمیسیون پس از سال ها تغییر کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، انتخابات هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بعدازظهریکشنبه در حالی برای دومین بار برگزار شد که هفته گذشته به دلیل آبستراکسیون(نصاب شکنی) نمایندگان اصلاح طلب در این کمیسیون، جلسه انتخابات برگزار نشد و به امروز موکول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هفته گذشته جمعی از نمایندگان با خروج از جلسه اجازه برگزاری جلسه انتخابات هیات رییسه را ندادند، شنیده ها حاکی از این بود که برخی از نمایندگان مخالف ریاست دوباره بروجردی بر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بودند.
نهایتا امروز انتخابات هیات رییسه این کمیسیون برگزار شد و با انتخاب حشمت الله فلاحت پیشه به عنوان رییس این کمیسیون به ریاست 14 ساله بروجردی در این کمیسیون پایان داده شد.
در این انتخابات مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم، حشمت الله فلاحت پیشه و علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد نامزد ریاست بودند که فلاحت پیشه و ذوالنوری هر یک 9 رای و بروجردی پنج رای را کسب کردند که به دلیل تساوی آرای فلاحت پیشه و ذوالنوری قرعه کشی انجام شد و قرعه ریاست به نام فلاحت پیشه نماینده اسلام آباد افتاد.

**نگاهی به کارنامه فلاحت پیشه
حشمت الله فلاحت پیشه متولد 1350 نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره های هفتم ، هشتم و دهم از حوزه انتخابیه اسلام آبادغرب،دالاهو،گهواره و حمیل است که در این ادوار عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بود.
وی و تعدادی از مسئولان محلی و استانی در روز یکشنبه 20 تیر 1395 و پس از برگزاری جلسهٔ شورای اداری شهرستان دالاهو، ، عازم ریجاب شدند تا به مشکلات مردم منطقه رسیدگی کنند اما در مسیر به کمین برخوردند و چهار ضارب، خودروی حامل آنها را به رگبار بستند.
در این حادثه، فرماندار دالاهو و مدیر شیلات کرمانشاه به‌شدت زخمی و رییس دامپزشکی منطقه و رانندهٔ فرماندار هم کشته شدند ولی به خود فلاحت‌پیشه آسیبی نرسید، وی در مجالس هفتم و هشتم نیز نماینده بوده است.

**پایان ریاست بروجردی در کمیسیون امنیت ملی
علاءالدین بروجردی که پس از مسئولیت در وزارت امور خارجه در سال 1379 به مجلس ششم از حوزه انتخابیه بروجرد راه یافت در مجالس هفتم ، هشتم، نهم و دهم نیز نماینده و ریاست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی را برعهده داشت.

**نقوی حسینی نیز از سخنگویی کمیسیون امنیت ملی مجلس کنار رفت
سید حسین نقوی حسینی که در دو سال مجلس دهم سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس بود، امروز در رای گیری نتوانست آرای لازم را کسب کند و از مسند سخنگویی این کمیسیون کنار رفت و علی نجفی خوشرودی نماینده بابل جای وی را گرفت.
در این انتخابات نجفی خوشرودی با 11 رای به عنوان سخنگوی کمیسیون انتخاب شد، سید حسین نقوی حسینی 10 رای از مجموع 23 رای اعضای این کمیسیون را کسب کرد و انتخاب نشد.
همچنین محمدجواد جمالی نماینده فسا و محسن علوی نماینده لامرد به عنوان دبیران این کمیسیون انتخاب شدند.
محمدمهدی برومندی نماینده مرودشت و کمال دهقانی نماینده تفت نیز به عنوان به عنوان نواب اول و دوم رییس برگزیده شدند.
سیام**9121**1336

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي مجلس بروجردي انتخابات كميسيون امنيت ملي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با اشاره به مراعا ماندن تصمیم‌گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست‌های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده‌ است اما پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش‌ها و کانون‌های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

وی در گفتگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می‌شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه‌ای مبنی بر تعطیلی شنبه‌ها به جای پنجشنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم‌شدن شرایط برای سفرهای کوتاه‌مدت به‌منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده‌ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه‌ها به‌جای پنج‌شنبه‌ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه‌ را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899355

دیگر خبرها

  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم/اسرائیل وارد جنگ تمام عیار با ایران نمی‌شود
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • خبر مهم وحیدی درباره مرحله دوم انتخابات مجلس
  • انتخاب ۴۵ نماینده در دور دوم انتخابات مجلس
  • نماینده مجلس: از فراجا برای اجرای طرح نور حمایت می‌کنیم