Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان گفت: در حال حاضر هیچ کارگری به دلیل تحصن و اعتراضات گروه ملی بازداشت نیست اما کارگران باید اجازه دهند تا مسئولان بر مبنای اصول مشکلات آنها را پیگیری و حل کنند. ۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۷ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم در اهواز، عباس حسینی‌پویا امروز در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضاییه با تبریک این هفته و سالروز شهدای هفت تیر، اظهار داشت: خبرنگاران حلقه اتصال میان جامعه و مسئولان هستند و رسالت مهمی برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که خبرنگاران باید علاوه بر حقایق جامعه و مشکلات آن، خدمات مسئولان و نظام را بدون دخل و تصرف منتشر کنند، ادامه داد: انعکاس اخبار و واقعیت‌ها به همکاری بیشتر مسئولان با اصحاب رسانه نیازمند است تا از این طریق خدمات نظام منتشر و مشکلات حقیقی مردم به دست مسئولان برسد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان با بیان این‌که اجرای عدالت و احقاق حق برعهده دستگاه قضایی و عدلیه است، گفت: بر اساس قانون هر شخصی که مورد ظلم و تعدی قرار گرفته اختیار دارد که به دستگاه قضایی مراجعه کند و ما نیز وظیفه رسیدگی داریم.

وی با اشاره به این‌که 16 هزار و 964 پرونده از اول فروردین سال گذشته داشتیم، افزود: در مدت سال گذشته 84 هزار و 964 پرونده وارد دادسرای عمومی و انقلاب اهواز و در این مدت 86 هزار و 785 پرونده نیز مختومه اعلام شد.

حسینی‌پویا با اشاره به این‌که براساس تکلیف مشخص شده یک بازپرس در طول ماه 90 پرونده را باید مختومه کند اما در حال حاضر بازپرس و دادیارها 180 تا 200 پرونده در ماه را مختومه اعلام می‌کنند، بیان کرد: 19 هزار و 796 پرونده در اول فروردین سال گذشته به عنوان پرونده مانده اجرای احکام وجود داشت که بیش از 17 هزار پرونده به آن اضافه شد و در نهایت از این تعداد 20 هزار و 505 پرونده مختوم شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان به فعالیت‌های شورای حفظ حقوق بیت المال اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 506 فقره پرونده در حوزه تصرفات اراضی ملی و منابع طبیعی تشکیل شده و 922 نفر نیز متهم وجود داشت؛ دو هزار و 748 هکتار اراضی تصرف شده را به دستگاه های دولتی اعاده کردیم.

وی با بیان این‌که  147 پرونده در سال گذشته در زمینه تغییر کاربری وجود داشت که در این‌باره 262 نفر متهم نیز وجود داشت، اظهار داشت: 55 و نه دهم درصد از اراضی اعاده شدند؛ یک سری از فعالیت‌ها که در آن بدون وجود شاکی خصوصی حقی از مردم ضایع یا باعث ایجاد نارضایتی شود، پیگیری لازم خواهیم کرد.

حسینی‌پویا جلوگیری آلودگی هوا به وسیله فلرها و تعیین میزان آلودگی را از جمله پیگیری‌های انجام شدخ بدون شاکی خصوصی و توسط قوه قضاییه عنوان کرد و افزود: دراین خصوص شرکت نفت به انعقاد قرارداد جهت جمع‌آوری فلرهای نفتی حاصل از چاه‌های نفتی متعهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان با اشاره به پیگیری مسأله بهبود کیفیت آب شرب اهواز با برگزاری جلسات بسیار با بهداشت و آبفا در جهت بهبود وضعیت آب در زمینه کلرزنی و یا حتی جمع آوری انشعابات غیرمجاز اقدامات انجام شد، عنوان کرد: درباره مدارس کانکسی در استان خوزستان به آموزش و پرورش مهلت داده شد تا با جمع‌آوری شوند.

وی با اشاره به نا ایمن بودن وسایل برقی پارک شهربازی و عدم پرداخت حقوق بیت‌المال در استفاده از برق توسط تعدادی از افراد، ادامه داد: موضوع را پیگیری کردیم که الحمدالله اتاق برق بازسازی و اصول ایمنی ایجاد شد.

حسینی‌پویا با اشاره به صدور دستور تخلیه و تخریب 13 الی 14 منزل غیرمجاز حریم رودخانه جاده ساحلی شرقی اهواز، عنوان کرد: برخی از این منازل به قهوه‌خانه تبدیل شده که باید تخریب شوند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان با اشاره به اقدامات خوب صورت گرفته در زمینه وجود دستفروشان در مناطق مختلف شهری، گفت: تعدادی از این دستفروشان در مناطق بسیار جمع‌آوری شدند و با شهرداری نیز به توافق رسیدیم تا برای این افرد بازارچه‌های محلی ایجاد شود تا در فعالیت کنند.

وی با اشاره به تغییر نام کمیته حمایت از سرمایه گذاری به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری، اظهار داشت: در این ستاد مشکلات و مسائل شرکت‌ها مورد بررسی می‌گیرد و از طریق اقدامات مختلف تلاش می‌شود تا مانع از بیکاری کارگران شود؛ در سال گذشته 68 فقره پرونده مربوط به شرکت‌های استان خوزستان بررسی شدند.

حسینی‌پویا با اشاره به مشکلات بسیار گروه ملی، عنوان کرد: اهم مشکلات بدهی بسیار بالای شرکت به دارایی، بانک‌ها، افراد خصوصی، شرکت‌های برق، گاز یا شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه و جذب بیش از حد نیاز نیروی انسانی است؛ طلبکاران با اجرائیه تمامی حساب‌های گروه ملی را مسدود کردند

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان ادامه داد: در حال حاضر هیچ کارگری به دلیل تحصن و اعتراضات گروه ملی بازداشت نیست اما کارگران باید اجازه دهند تا مسئولان بر مبنای اصول مشکلات آنها را پیگیری و حل کنند.

وی با اشاره به نابسمانی‌های طرح پاکبان‌ها که کاری غیرقانونی است، بیان کرد: برای این مساله دو دیدگاه وجود دارد که نخست تأکید بر جمع‌آوری این طرح دارد و دیگری معتقد است که خلاف این باید انجام شود؛ دخانیات نیز بحث قانونی دارد ولی برمبنای قانون توزیع یا عرضه قلیان ممنوع است اما مجازاتی برای آن مشخص نشده است.

انتهای پیام/ش

R41468/P1377/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۵۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد

روزکارگر بهانه‌ای برای سخن گفتن درباره کارگر است، اما چالش‌های کارگران صرفا به این یک روز خلاصه نمی‌شود و هر لحظه با چالش‌هایی از جنس بحران معیشت، ایمنی کار، مسکن و... مواجه هستند. دولت رئیسی نیز در میان دولت‌های دیگر، شرایط سخت تری برای کارگران از نظر دستمزدی ایجاد کرده است.

به گزارش انتخاب؛ ناصر چمنی، رئیس سابق کانون انجمن صنفی کارگران ایران، درباره عمده مطالبان کارگران ایران در سال ۱۴۰۳ به «انتخاب» گفت: عمده‌ترین مطالبات جامعه‌ی کارگری از دهه هفتاد شروع شد؛ وقتی که دادنامه ۱۷۹ از طریق دیوان عدالت اداری آمد و عنوان شد که در کار‌های مستمر، کارفرما می‌تواند قرارداد موقت ببندد و شروع مشکلات کارگری آغاز شد. هیچ دولتی برای حل این مسأله گام برنداشت و شاهد این هستیم که بیش از ۹۷ درصد جامعه‌ی کارگری با قرارداد‌های موقت و سفید امضا و یا قرارداد‌های ۲ ماهه و ۳ ماهه کار می‌کنند که بزرگترین دغدغه جامعه‌ی کارگر همین مسأله عدم امنیت است.

امنیت خود به خود آرامش بخش است، اما اگر نباشد، از نظر روانی برای نیروی کار خیلی اثرات بدی دارد. از اواسط دهه هشتاد با روی کار آمدن احمدی نژاد و بحث هدفمندی یارانه‌ها که آن زمان هم کارگران مخالف آن بودند، باعث شد تورم شدیدی شکل بگیرد و دستمزد کارگران را هم در آن سال ۱۰ درصد مصوب کردند. این اتفاقات باعث شد معیشت کارگر، بعد از امنیت شغلی از دست برود.

او افزود: متأسفانه دولت‌های بعد از احمدی نژاد هم در بحث معیشت کار خاصی نکردند. بحث امنیت و ایمنی شغلی هم برای کارگران یک دغدغه است. ما نسبت به استاندارد‌های جهانی وضعیت خوبی در حوادث کار نداریم. جامعه‌ی کارگری یعنی ۵۰ درصد جمعیت کشور؛ با اتفاقی که در بحث دستمزد افتاد، جامعه‌ی کارگری فهمید که دولت علاقه‌ای به حقوق کارگران ندارد. کارگران ۱۴ هزار شهید دادند، اما تنها جامعه‌ای که نادیده گرفته شده، جامعه‌ی کارگری است.

وی در ادامه در رابطه با مشکلات ایجاد شده برای کارگران در دولت رئیسی بیان کرد: دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات جامعه‌ی کارگری اضافه کرد. در دو سال گذشته افزایش دستمزد‌های کمتر از تورم تصویب شد و سال ۲۷ درصد و امسال ۳۵ درصد، بدون امضای نماینده کارگران اجرایی شد. امسال که مصوبه‌ی مزد را بدون امضا نماینده کارگران ابلاغ کردند، یک ضربه‌ی خیلی بزرگ به جامعه‌ی کارگری بود. تشکل‌های کارگری و نمایندگان آن‌ها را نادیده گرفتند و بدون در نظر داشتن نظر مثبت کارگران، هر کاری دلشان خواست کردند. درصد نادیده گرفته شدن کارگران، در دولت رئیسی بیشتر از تمام دولت‌ها بوده است.

چمنی درباره لزوم گفتگو با جامعه‌ی کارگری از سوی دولت گفت: شعار امسال به مشارکت مردم اشاره می‌کند؛ وقتی جامعه‌ی کارگری را به نان شب محتاج می‌کنیم، نباید انتظار داشته باشیم که مشارکت خیلی بالایی داشته باشند و رشد اقتصادی به دست بیاوریم. به نظر من هنوز هم دیر نشده است، اگر دولت می‌خواهد کاری بکند، باید اول حرف‌های جامعه کارگری را بشنود و شرایطی که امسال برای دستمزد به وجود آوردند را اصلاح کنند. باید دل جامعه‌ی کارگری به کار کردن گرم شود تا تمام نیروی جوان ما وارد شغل‌های کاذب نشوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جزئیات عجیب از گمشدن یسنا کوچولو؛ او را دزدیده بودند؟
  • تشکیل پرونده قضایی برای حادثه آتش سوزی امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • یسنا ربوده شده بود؟
  • جزئیات بیشتر از گم شدن یسنا کوچولو/ دختر ۴ ساله دزدیده شده بود؟
  • احتمال ربوده شدن یسنا قوت گرفت
  • جزئیات جدید دادستان از پرونده یسنا |‌ شواهد و قرائن نشان می دهد ...
  • دادستان کلاله: یسنا ربوده شده بود
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • تقدیر از کارگران میبدی