Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست خبری دادستان عمومی و انقلاب استان خوزستان به مناسبت هفته قوه قضائیه با خبرنگاران استان ظهر امروز یکشنبه سوم تیرماه در مجتمع قضایی شهید باهنر اهواز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، حسینی پویا، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان، با تبریک هفته قوه قضاییه و یادی از شهدای هفت تیر، دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، عنوان کرد: به رسم هر ساله، یک روز را در خدمت اصحاب رسانه هستیم تا گزارشی از عملکرد قوه قضائیه در استان ارائه دهیم چراکه اصحاب رسانه در اصل حلقه اتصال مردم جامعه و مسئولین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص آمار دادسرای استان در سال ۹۶ گفت: بر اساس چارت سازمانی، یک بازپرس باید در طول ماه ۹۰ فقره پرونده را مختومه اعلام کند، ولی اکنون هر بازپرس ما  حدود ۲۰۰ پرونده را در ماه، مختومه اعلام می‌کند که نشانه تلاش مضاعف در راستای رسیدگی به شکایات مردم است. در ابتدای سال گذشته، ۱۶ هزار و ۹۶۴ هزار پرونده موجود از سال‌های قبل و ۸۴ هزار و ۹۶۴ فقره در سال ۹۶ وارد شده که خروجی (مختومه) ما در سال ۹۶، ۸۶۷۸۵ هزار فقره پرونده بوده که در پایان سال گذشته ۱۵۲۲۲ پرونده باقی مانده است.

حسینی پویا در خصوص آمار عملکرد رسیدگی در شعب اجرای احکام استان گفت: در ابتدای سال ۹۶،تعداد پرونده‌های موجود،۱۹۷۹۶ عدد بوده که در طول سال،۱۷۹۴۰ پرونده اضافه شده و خروجی ما،۲۰۵۰۵ پرونده بوده که مختومه اعلام شده است.در مجموع ۲۵۶۵ فقره پرونده نسبت به سال ۹۵ کاهش داشته‌ایم و در برنامه امسال ۱۵ درصد کاهش پرونده، در دستور کار است.

وی همچنین در خصوص آمار عملکرد شورای حفظ حقوق بیت‌المال که به ریاست رئیس‌کل دادگستری استان اداره می‌شود ،اظهار کرد: در سال ۹۶ تعداد پرونده‌های متشکله،۵۰۶ فقره ثبت‌شده و تعداد متهمین دستگیرشده ۹۲۲ نفر بوده‌اند که مهم‌ترین نکته این است که در بحث زمین‌خواری، ۲۷۴۸ هکتار از این اراضی باز پس گرفته و به دولت اعاده شده است. همچنین تعداد پرونده‌های متشکله در حوزه‌ی تغییر کاربری ۱۴۷ فقره،تعداد متهمین،۲۶۲ نفر و میزان اراضی اعاده شده به وضع سابق، ۵۵/۹ درصد می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب استان خوزستان در خصوص حوزه حقوق عامه، گفت: دادستان مدعی‌العموم است، باید مطالبه گر حق مردم باشد. اهم اقدامات ما در حوزه حقوق عامه در سال ۹۶ عبارت است از: جلوگیری از آلودگی هوا توسط فلرها یا مشعل‌های گازی که با پیگیری‌های ما، شرکت نفت موظف به انعقاد قراردادی برای مهار این مشعل‌ها که هم آلودگی زیست‌محیطی و هم ضرر مالی دارند، شد. بحث و تلاش برای بهبود کیفیت آب اهواز در بحث کلر زنی و جمع‌آوری انشعابات غیر مجاز در سطح شهر، جمع‌آوری بعضی از کلاس‌های کانکسی در برخی مدارس، ساماندهی وضعیت ایمنی و برق شهربازی پادادشهر اهواز که سریعاً آنجا را تعطیل و شهرداری و اداره برق و فضای سبز را موظف به ساماندهی شهربازی کردیم که به حمدالله رسیدگی و با نظارت معاون عامه بازگشایی شد. همچنین به اتوبوس‌های حمل‌ونقل شهری تأکید شد که در فصل گرما سیستم سرمایشی باید روشن باشد، اگر در این صورت نارضایتی بود حتماً به ما اطلاع دهید.

وی همچنین در مورد دست‌فروشان و خودروهای حامل میوه گفت: جلسات متعددی با شهرداری و نیروی انتظامی داشتیم، در بعضی مناطق جمع‌آوری شده‌اند و دستور پاک‌سازی در دیگر مناطق را نیز داده‌ایم اما ازآنجاکه عمده این افراد بعضاً بیکار یا از اقشار کم‌درآمد جامعه هستند شهردار اهواز از ما درخواست کرد تا وقتی‌که بازارچه‌های محلی برای دست‌فروشان درست نکرده‌ایم، جمع‌آوری آن‌ها به تعویق بیفتد.

حسینی پویا در خصوص پیگیری از تجاوز به حریم رودخانه کارون نیز اظهار داشت: در بازدیدهای میدانی که اخیراً داشتیم تعداد ۱۳ یا ۱۴ خانه غیرمجاز در حریم رودخانه و جاده ساحلی ساخته شده‌اند که دستور تخریب آن‌ها صادر شده ولی به علت ایام عید و ماه مبارک رمضان اجرای احکام را به تعویق انداخته‌ایم.

همچنین در مورد جاده اهواز، بندر امام مشکلاتی عنوان شده مبنی بر عوارض بیش از سایر جاده‌ها که مکاتباتش انجام‌شده و در دست بررسی است، عدم روشنایی مطلوب و خط‌کشی جاده، عدم وجود پمپ‌بنزین و مرکز خدمات رفاهی که از مدیرکل پایانه‌ها خواستیم این مشکلات بررسی و مرتفع گردد هرچند به علت گرمای شدید هوا و نرم شدن آسفالت و استهلاک بالا کار سختی است.

وی در ادامه از تغییر نام کمیته حمایت از سرمایه‌گذاری به ستاد اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: در این ستاد مسائل و مشکلات شرکت‌ها بررسی می‌شود و سعی بر این است که از تعطیلی شرکت‌ها و بیکار شدن کارگران جلوگیری شود. در سال گذشته مشکلات زیادی را بررسی کردیم ازجمله پیگیری و بررسی وضعیت تردد خودروهای اروندی که مدتی متوقف شده بود، ترخیص خودروهای اروندی، مشکلات خودروهای اروندی با راهوران که حدود ۳۰۰۰ دستگاه وارد شده بود و ترخیص نمی‌شدند که با پیگیری‌های فراوان ما، بخش بزرگی از مشکلات حل شده است.

وی در ادامه گفت: در سال ۹۶ دوازده جلسه اصلی و یازده جلسه فرعی در ستاد اقتصاد مقاومتی داشتیم  که طی آن ۶۸ فقره پرونده مربوط به شرکت‌های سطح استان  بررسی شد و مشکلات بخش زیادی از آن‌ها حل و باقی در حال پیگیری است

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 استان خوزستان تجاوز دادستان عمومی و انقلاب روشنایی فضای سبز جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۶۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسامحه دستگاه‌های متولی حجاب پذیرفتنی نیست

به گزارش خبرنگار مهر، جلال آفاقی عصر سه‌شنبه در جلسه عفاف و حجاب که همزمان با آغاز طرح انتظامی نور به منظور هماهنگی‌های قضایی در محل دادستانی برگزار شد، با انتقاد شدید از مسامحه گذشته نهادهای متولی حجاب اظهار کرد: این مسئولان در ترویج و اعتلای فرهنگ سرنوشت‌ساز حجاب کوتاهی کرده‌اند.

وی از حجاب به عنوان ناموس کشور تعبیر و خاطرنشان کرد: مسئولان فرهنگی باید به موقع به وظیفه خود عمل می‌کردند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل با تشریح آثار مؤثرتر اقدامات ارشادی و فرهنگی با محوریت تذکر لسانی، اقدامات ایجابی و سلبی را در صورت هرگونه تظاهر به بی‌حجابی و بی‌عفتی در جامعه ضروری دانست.

آفاقی گفت: قانونگذار برای کشف حجاب مجازات تعیین کرده و مأموران مؤظف به اجرای قانون در مواجهه با این جرم مشهود هستند.

دادستان اردبیل ادامه داد: در کنار بی‌حجابی و بدحجابی پوشیدن لباس‌هایی که خلاف شرع و عفت عمومی است، جرم محسوب می‌شود.

وی با اعلام حمایت دستگاه قضایی از مأموریت‌های پلیس و ضابطین در اجرای قانون عفاف و حجاب تضعیف پلیس را تضعیف نظام دانسته بر ورود مقامات اجرایی و فرهنگی استان و همکاری شایسته در اجرای طرح نور فراجا تأکید کرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل افزود: امروز افسران فرهنگی باید در کنار افسران و نیروهای انتظامی در کف خیابان به رسالت خطیر خود در مقابله با هنجارشکنان عمل کنند.

آفاقی با تاکید بر ضرورت رعایت موازین شرعی در اماکن عمومی نیز بر پلمب طولانی مدت اماکن صنوف متخلف بیان کرد: رعایت شایسته عفاف و حجاب در ادارات و مجموعه‌های وابسته، مراکز آموزشی و درمانی ضروری است.

وی ادامه داد: در صورت وجود هرگونه بی‌حجابی در اماکن یاد شده مدیران مرتبط تحت تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت.

کد خبر 6080301

دیگر خبرها

  • دادستان کرمان صدور حکم قطعی محکومان پرونده «الماس مال» را اعلام کرد
  • صدور حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال
  • اولتیماتوم یک ماهه به تکمیل تصفیه خانه پساب مشگین شهر
  • حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال صادر شد
  • بررسی مسائل و مشکلات کوی امام علی(ع) اراک
  • فسخ یکطرفه قراداد تامین آب منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم خلاف قوانین است/چوب لای چرخ صنعت نگذارید
  • ‌نشست جنگ و صلح از منظر سعدی در شیراز برگزار می‌شود
  • صلح و سازش بیش از 12 هزار و 800 فقره پرونده در آذربایجان‌غربی
  • دادستان اردبیل: پوشیدن لباس‌های خلاف شرع، جرم است
  • مسامحه دستگاه‌های متولی حجاب پذیرفتنی نیست