Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، عباس حسینی‌پویا دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان امروز در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضاییه با تبریک این هفته و سالروز شهدای هفت تیر، اظهار داشت: خبرنگاران حلقه اتصال میان جامعه و مسئولان هستند و رسالت مهمی برعهده دارند.

وی با اشاره به این‌که خبرنگاران باید علاوه بر حقایق جامعه و مشکلات آن، خدمات مسئولان و نظام را بدون دخل و تصرف منتشر کنند، ادامه داد: انعکاس اخبار و واقعیت‌ها به همکاری بیشتر مسئولان با اصحاب رسانه نیازمند است تا از این طریق خدمات نظام منتشر و مشکلات حقیقی مردم به دست مسئولان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان با بیان این‌که اجرای عدالت و احقاق حق برعهده دستگاه قضایی و عدلیه است، گفت: بر اساس قانون هر شخصی که مورد ظلم و تعدی قرار گرفته اختیار دارد که به دستگاه قضایی مراجعه کند و ما نیز وظیفه رسیدگی داریم.

وی با اشاره به این‌که 16 هزار و 964 پرونده از اول فروردین سال گذشته داشتیم، افزود: در مدت سال گذشته 84 هزار و 964 پرونده وارد دادسرای عمومی و انقلاب اهواز و در این مدت 86 هزار و 785 پرونده نیز مختومه اعلام شد.

حسینی‌پویا با اشاره به این‌که براساس تکلیف مشخص شده یک بازپرس در طول ماه 90 پرونده را باید مختومه کند اما در حال حاضر بازپرس و دادیارها 180 تا 200 پرونده در ماه را مختومه اعلام می‌کنند، بیان کرد: 19 هزار و 796 پرونده در اول فروردین سال گذشته به عنوان پرونده مانده اجرای احکام وجود داشت که بیش از 17 هزار پرونده به آن اضافه شد و در نهایت از این تعداد 20 هزار و 505 پرونده مختوم شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان به فعالیت‌های شورای حفظ حقوق بیت المال اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 506 فقره پرونده در حوزه تصرفات اراضی ملی و منابع طبیعی تشکیل شده و 922 نفر نیز متهم وجود داشت؛ دو هزار و 748 هکتار اراضی تصرف شده را به دستگاه های دولتی اعاده کردیم.

وی با بیان این‌که  147 پرونده در سال گذشته در زمینه تغییر کاربری وجود داشت که در این‌باره 262 نفر متهم نیز وجود داشت، اظهار داشت: 55 و نه دهم درصد از اراضی اعاده شدند؛ یک سری از فعالیت‌ها که در آن بدون وجود شاکی خصوصی حقی از مردم ضایع یا باعث ایجاد نارضایتی شود، پیگیری لازم خواهیم کرد.

حسینی‌پویا جلوگیری آلودگی هوا به وسیله فلرها و تعیین میزان آلودگی را از جمله پیگیری‌های انجام شدخ بدون شاکی خصوصی و توسط قوه قضاییه عنوان کرد و افزود: دراین خصوص شرکت نفت به انعقاد قرارداد جهت جمع‌آوری فلرهای نفتی حاصل از چاه‌های نفتی متعهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان با اشاره به پیگیری مسأله بهبود کیفیت آب شرب اهواز با برگزاری جلسات بسیار با بهداشت و آبفا در جهت بهبود وضعیت آب در زمینه کلرزنی و یا حتی جمع آوری انشعابات غیرمجاز اقدامات انجام شد، عنوان کرد: درباره مدارس کانکسی در استان خوزستان به آموزش و پرورش مهلت داده شد تا با جمع‌آوری شوند.

وی با اشاره به نا ایمن بودن وسایل برقی پارک شهربازی و عدم پرداخت حقوق بیت‌المال در استفاده از برق توسط تعدادی از افراد، ادامه داد: موضوع را پیگیری کردیم که الحمدالله اتاق برق بازسازی و اصول ایمنی ایجاد شد.

حسینی‌پویا با اشاره به صدور دستور تخلیه و تخریب 13 الی 14 منزل غیرمجاز حریم رودخانه جاده ساحلی شرقی اهواز، عنوان کرد: برخی از این منازل به قهوه‌خانه تبدیل شده که باید تخریب شوند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان با اشاره به اقدامات خوب صورت گرفته در زمینه وجود دستفروشان در مناطق مختلف شهری، گفت: تعدادی از این دستفروشان در مناطق بسیار جمع‌آوری شدند و با شهرداری نیز به توافق رسیدیم تا برای این افرد بازارچه‌های محلی ایجاد شود تا در فعالیت کنند.

وی با اشاره به تغییر نام کمیته حمایت از سرمایه گذاری به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری، اظهار داشت: در این ستاد مشکلات و مسائل شرکت‌ها مورد بررسی می‌گیرد و از طریق اقدامات مختلف تلاش می‌شود تا مانع از بیکاری کارگران شود؛ در سال گذشته 68 فقره پرونده مربوط به شرکت‌های استان خوزستان بررسی شدند.

حسینی‌پویا با اشاره به مشکلات بسیار گروه ملی، عنوان کرد: اهم مشکلات بدهی بسیار بالای شرکت به دارایی، بانک‌ها، افراد خصوصی، شرکت‌های برق، گاز یا شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه و جذب بیش از حد نیاز نیروی انسانی است؛ طلبکاران با اجرائیه تمامی حساب‌های گروه ملی را مسدود کردند

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان ادامه داد: در حال حاضر هیچ کارگری به دلیل تحصن و اعتراضات گروه ملی بازداشت نیست اما کارگران باید اجازه دهند تا مسئولان بر مبنای اصول مشکلات آنها را پیگیری و حل کنند.

وی با اشاره به نابسمانی‌های طرح پاکبان‌ها که کاری غیرقانونی است، بیان کرد: برای این مساله دو دیدگاه وجود دارد که نخست تأکید بر جمع‌آوری این طرح دارد و دیگری معتقد است که خلاف این باید انجام شود؛ دخانیات نیز بحث قانونی دارد ولی برمبنای قانون توزیع یا عرضه قلیان ممنوع است اما مجازاتی برای آن مشخص نشده است.

انتهای پیام/ب

توضیحات دادستان ‌مرکز ‌خوزستان‌ درباره  اعتراض کارگری گروه ملی اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس

 

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی افزود: در نتیجه این غفلت‌ها امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس فعال هستند و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم.

پورثاني:گفت: تقریبا از سال ۱۳۶۳ که معاونت پرورشی در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت و تا ۱۳۸۰ ادامه داشت، که در دولت دوم اصلاحات، معاونت پرورشی منحل شد. خیلی کار اشتباهی بود با این توجیه که معلم مدرسه باید در کلاس درس، کار تربیتی انجام دهد؛ حرف درستی که کار غلطی با آن انجام شد و حضرت آقا هم در دیدار اخیر با معلمان دقیقا به همین موضوع اشاره کردند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز که هنوز هست، معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد، نیست.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: در این ۱۸ سال بعد از قانون احیا، ما تقریبا یکبار جذب مربی پرورشی داشتیم و بقیه جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ سالی ۸۰۰ نفر بوده است. اوضاع به جایی رسیده که امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم؛ یعنی مدرسه‌ای که ۱۲۰۰ دانش آموز دارد، مدرسه‌ای که ۹۰۰ دانش‌آموز دارد، مدرسه‌ای که ۶۰۰ دانش‌آموز دارد، ما یک عنصر فعال پرورشی در آن نداریم. اگر اسم این را خیانت نگذاریم، چه باید بگذاریم؟!.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: من امروز توئیت یکی از وزرای سابق وزارت آموزش و پرورش را می‌خواندم، یاد حرف رئیس‌جمهور وقت افتادم که می‌گفت من از هر چیزی نگذرم از آن کسانی که گفتند ما ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنیم نخواهم گذشت. معاون اول دولت، قانون اجرای ۲۰۳۰ را در دو ماه ابلاغ می‌کند، در حالیکه سند تحول به قول حضرت آقا در کشو‌های میز می‌ماند و سند تحول اجرا نمی‌شود. خیلی جالب است که در کنار عدم اجرای سند تحول، در دولت قبل، نیروی پرورشی در مدارس گرفته نمی‌شود و حتی اداره کل امور تربیتی که قلب معاونت پرورشی است، ادغام می‌شود تا کارایی خود را از دست بدهد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی پس از اعلام وضعیت نیروی پرورشی و وضعیت ساختاری، درباره فضا‌های پرورشی نیز افزود:
تقریبا اکثر فضا‌های پرورشی در سال‌های اخیر و قبل از روی کار آمدن این دولت، به یک متروکه تبدیل شده بودند.
ما تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. اردوگاه‌هایی داشتیم که مثل برخی از مغازه‌ها بعد از ۲۰ و ۳۰ سال کرکره مغازه را بالا می‌کشند، واقعا کرکره اردوگاه بالا کشیده شد و مدیران اردوگاه‌ها می‌گفتند تازه پس از سال‌ها این اردوگاه‌ها، دانش‌آموز به خود دیده‌اند. 

وی گفت: در بحث محتوا هم حوزه پرورشی نه به طور صد درصدی، اما خیلی از جا‌ها به یک حوزه کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده و دیده شده است. یعنی دیدی که به یک عنصر موثر تربیتی در مدرسه بوده به یک عنصر کناردستی تبدیل شده بود که نه کلاسی در مدرسه دارد و نه هیچی. 

آموزش و پرورش در سه ضلع اصلی کار تربیتی با مشکل مواجه است

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی تصریح کرد: مربی پرورشی ما در مدرسه از ابزار لازمی که باید برای تربیت دانش آموزان بهره‌مند باشد، نیست؛ لذا عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا، سه ضلع اصلی کار تربیتی، امروز در هر سه این موارد مشکل داریم، کمبود داریم و احساس می‌کنیم تا رسیدن آن جایی که مطلوب است، فاصله بسیار زیادی داریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش امروز قریب ۱۱۲ هزار مدرسه یعنی ۶۰۰ هزار کلاس درس و قریب ۱ میلیون همکار فرهنگی دارد، گفت: ظرفیت به این بزرگی حتما به تنهایی توسط آموزش و پرورش قابل جمع کردن نیست. آقا فرمودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند. حضرت آقا فرمودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد؛ بنابراین ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت را دارند استقبال می‌کنیم. 

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان