Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@04:23:38 GMT

برای تمیزکاری خانه برنامه ریزی کنید

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۴۸۲۲۷

برای تمیزکاری خانه برنامه ریزی کنید

   تمیز نگه داشتن خانه اگر براساس برنامه ریزی و اصول باشد کار سختی نیست. روش‌های زیر به نقل از بیتوته راه‌هایی برای یک تمیزکاری راحت و سالم است.

چگونه خانه‌ای همیشه تمیز داشته باشیم

برای تمیز نگه داشتن خانه بهتر است از نظمی خاص پیروی کنید. برای مرتب کردن بخش‌های مختلف خانه برنامه ریزی کنید و از بالاترین نقطه در خانه کارتان را شروع کنید و به ترتیب به پایین‌ترین آن برسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فراموش نکنید باید هر قسمتی را به طور کامل مرتب کنید و تمیزکاری را نیمه کاره رها نکنید. به این ترتیب مطمئن می‌شوید هیچ فضایی در خانه وجود ندارد که آلودگی‌ها در آن جا خوش کرده باشند.


تمیز نگه داشتن مداوم خانه کار راحتی نیست؛ اما داشتن یک خانۀ تمیز مساوی داشتن یک خانۀ شاد است. پس ما به شما کمک می‌کنیم تا خانه‌ای درخشان داشته باشید. در ادامه یک تقویم ۱۲ به شما می‌دهیم. تمرکز این مقاله روی کار‌های مهمی است که معمولاً نادیده گرفته می‌شوند، نه وظایف کوچک‌تر و عادی. اجرای کامل این برنامه زمانی در هر ماه به شما کمک می‌کند.

فروردین

سال نو شده است و به تازگی از گردگیری و خانه تکانی عید راحت شده اید. اما برای سال آینده نیازمندی‌های خانه را به صورت یک فهرست درآورید و در طول سال شروع به تکمیل آن کنید.

اردیبهشت

در این ماه صبح‌ها هوا روشن‌تر و روز‌ها طولانی‌تر است؛ بنابراین زمان خوبی برای رسیدگی به پنجره‌ها ست. تابش آفتاب باعث می‌شود که حتی کوچک‌ترین لکه‌ها و کثیفی‌های پنجره‌ها به خوبی نمایان شوند.

خرداد

مناطقی را که روی آن‌ها به سرعت گرد و غبار می‌نشیند، شناسایی کنید. جا‌هایی مانند لامپ ها، پرده ها، قفسه‌ها، قاب‌ها، پرده‌ها، تابلو‌ها و جا‌هایی که ممکن است در گردگیری نادیده بگیرید.

تیر

حالا که بچه‌ها در تعطیلات تابستانی به سر می‌برند، لباس‌ها و اسباب بازی‌های آنان را دسته بندی و ساماندهی کنید.

مرداد

فضای بیرونی خانه را تمیز کنید. مثلاً پارکینگ را سروسامان دهید و نظافت کنید، جدول و راه فاضلاب را تمیز کنید و در باغچه گل بکارید.

شهریور

حالا تقریباً نیمی از سال را پشت سر گذاشته ایم. برای داشتن یک خانۀ تمیز و از بین بردن گرد و خاک نشسته بر مبل‌ها، تشک‌ها و کوسن از بخارشو استفاده کنید.

مهر

پس از گذشت فصل تابستان و گشت وگذار‌های تابستانی، کف پوش‌ها و فرش‌ها حسابی کثیف و خاکی شده اند، نیازمند یک نظافت درست و حسابی هستند.

آبان

با طولانی‌تر شدن شب ها، بهتر است که پردۀ همۀ اتاق‌ها را بشویید تا در پاییز و زمستان تمیز باشند و در خانه احساس راحتی کنید.

آذر

اگر فقط می‌خواهید نقاشی کنید یا اگر می‌خواهید تعمیرات انجام دهید، مراقب تغییر دکوراسیون باشید.

دی

فضای زیر تخت، مبل، کمد و کابینت را هدف قرار دهید. مطمئن شوید زیر، پشت و اطراف هر قسمتی در خانه کاملاً تمیز و مرتب شده است.

بهمن

برای داشتن یک خانۀ تمیز در سال نو، لوازم آشپزخانۀ خود را برای عید نوروز آماده کنید. به یاد داشته باشید که علاوه بر تمیز کردن سطوح آشپزخانه، یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی و اجاق گاز هم باید کاملأ تمیز شوند.

اسفند

همچنان که به استقبال نوروز می‌روید، بهتر است که سرویس بهداشتی و آشپزخانه را به خوبی نظافت کنید.

ترفند‌های تمیز نگه داشتن آشپزخانه در زمان آشپزی

ترفند‌هایی رابرای تمیز نگه داشتن آشپزخانه در زمان آشپزی آشنا می‌نماییم که می‌تواند به شمادر تمیز نگه داشتن آشپزخانه کمک کند.

برای تمیز ماندن پیشخوان آشپزخانه تان ظروف همه‌ی مواد لازم رادر یک سینی قرار بدهید که دم دستتان باشد.

اطراف در روغن را دستمال کاغذی ضخیم ببندید تا قطره‌های روغن را به خودش جذب کند.

به جهت جلوگیری از چرب شدن بطری روغن زیتون، اطراف در آن را دستمال کاغذی ضخیم و تاخورده ببندید و یک کش دور آن بیندازید، این دستمال کاغذی قطره‌های روغن را به خودش جذب می‌کند.

به جهت پاکیزه ماندن کاغذ دستور آشپزی تان از چربی‌ها و جلوگیری از لک شدن، آن را زیر در شیشه‌ای قابلمه‌ای تمیز بگذارید.

تکه‌های لیوان شکسته را با یک تکه نان سفید بردارید. اگر یک لیوان از دستتان لغزید و افتاد شکست، خرده‌های آن رابا یک تکه نان سفید بردارید، به این صوررت که نان را روی خرده‌ها بگذارید و این گونه حتی خرده‌های ریز هم به نان می‌چسبند.

تمیز نگه داشتن آشپزخانه

در زمان آشپزی ضایعات مواد لازمتان راداخل یک کاسه بزرگ بریزید. همانگونه که درحال آشپزی هستید، ضایعات مواد لازمتان، پوست تخم مرغ‌ها و سایر زباله‌ها راداخل یک کاسه بزرگ بریزید. این ترفند از بی نظمی و کثیفی جلوگیری می‌کند و درصورتی که سطل زباله دم دستتان نیست، اینگونه درزمان هم صرفه جویی می‌کنید. حتی می‌توانید یک کیسه زباله بچسبانید لبه کاسه که آشغال‌ها را یک باره بریزید داخل آن و به این شکل تمیز ماندن آشپزخانه تان راحت‌تر است.   منبع: بیتوته 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خانه داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۸۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه استان یزد، جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه (طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه ۹۰ شمسی سخن گفت.

رحمانی با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متأسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگ‌تر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جز اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

در ادامه این نشست افشین کسالائی، معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

کد خبر 747957

دیگر خبرها

  • بازدید سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی فارس از طرح‌های عمرانی خرامه
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • حریق در آشپزخانه هتل در اطراف حرم مطهر رضوی
  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان
  • برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۵۰ روستای کرمانشاه
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • پاچه‌ ورمالیده کیست؟؛ چگونه از حواشی یک شغل یک ناسزا خلق شد؟
  • گلستان میزبان دومین کنگره چهار هزار شهید استان
  • معرفی کابینت های جدید
  • تورم سالانه قم پس از ۱۹ ماه به زیر ۴۰ درصد رسید