Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان اظهار کرد: مقدار توصیه شده از گروه سبزی‌ها در هرم راهنمای غذایی روزانه 3 تا 5 واحد است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، عصمت عباسی با اشاره به اینکه مصرف روزانه سبزی به دلیل دارا بودن ویتامین‌های گروه B ، ویتامین C و املاح معدنی از جمله آهن، منیزیم، پتاسیم و مواد آنتی اکسیدانی از جمله فلاونوئید ها و کاروتنو ئی ها می‌توانند از ابتلا به بیماری‌های مختلف پیشگیری کند، گفت: مقدار توصیه شده از گروه سبزی‌ها در هرم راهنمای غذایی روزانه 3 تا 5 واحد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هر واحد از سبزی‌ها حاوی 5 گرم کربوهیدرات، 2 گرم پروتئین و 25 کیلو کالری انرژی است.

عباسی با اشاره به اینکه سبزی‌ها در پیشگیری از سرطان مفید هستند، گفت: مصرف روزانه سبزی یکی از عوامل مهم پیشگیری از سرطان است که این اثر مرتبط با آنتی اکسیدان‌هایی مانند فلاونوئیدها، کاروتنوئید، ویتامین C، ویتامین A فولات و فیبر غذایی است. این مواد به عنوان مسدود کننده یا سرکوب کننده تومورهای سرطانی نقش به سزایی دارند.

این مسئول خاطرنشان کرد: فیبر موجود در سبزی‌ها در پیشگیری از سرطان به خصوص سرطان‌های دستگاه گوارش نقش به سزایی دارد.

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، اظهار کرد: سبزی‌های مختلف دارای عنصری به نام پتاسیم هستند، پتاسیم یکی از املاح معدنی مهم برای بدن است که کمبود آن در بدن می‌تواند زمینه‌ساز حملات قلبی باشد. بنابراین از طریق مصرف روزانه سبزی‌ها به خصوص جعفری، کرفس، لوبیاسبز و قارچ که غنی از این عنصر است می‌توان در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی و فشار خون بالا ایمن بود.

وی افزود: سبزی‌ها به دلیل دارا بودن فیبر بالا می‌توانند با کاهش جذب و کاهش روند آزاد شدن قند در خون احتمال ابتلا به دیابت را کاهش دهند. همچنین فیبر موجود در سبزی‌ها با کاهش جذب چربی‌ها در روده، باعث کاهش تری‌گلیسرید و کلسترول بد خون می‌شود و در نتیجه خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.

عباسی با اشاره به اینکه سبزی‌ها در پیشگیری از اضافه وزن و چاقی نقش دارند، گفت: وجود فیبر در سبزی‌ها به دلیل کاهش جذب مواد قندی و چربی‌ها و افزایش احساس سیری از اضافه وزن و چاقی هم پیشگیری می‌کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تغذیه سبزیجات سرطان آنتی اکسیدان مقابله با سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۸۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سلامت را یکی از اصول بنیادین در قانون اساسی جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه برقراری دسترسی عادلانه سلامت به عنوان یکی از حقوق اساسی مردم همواره مورد توجه بوده و موفقیت‌های بزرگی نیز در این زمینه به دست آمده است.

وی، استقرار نظام شبکه بهداشتی در شهرها و روستاها را به عنوان یکی از دستاوردهای حوزه سلامت برشمرد که مورد تحسین و توجه جهانیان است.

به گفته سهرابی، به رغم تمام تلاش‌های صورت گرفته به دلیل وجود بیماری‌های متنوع و بلایای طبیعی و عوامل محیطی تهدید کننده سلامت مانند آلودگی هوا متأسفانه حق سلامت به صورت کامل نمی‌تواند محقق شود و مشکلات و چالش‌هایی زیادی در حوزه سلامت وجود دارد که برای رفع آنها باید برنامه‌ریزی مؤثر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در تمام جهان، چالش‌های سلامت مطرح است به نحوی که در حال حاضر نیمی از مردم دنیا به خدمات ضروری با کیفیت دسترسی مناسبی ندارند.

سهرابی با اشاره به محوریت انسان سالم برای توسعه پایدار؛ زندگی سالم را پایه و اساسی برای زندگی مولد و ایجاد یک جامعه شاد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: برای تأمین سلامت در همه ابعاد باید زیرساخت‌های سلامت تقویت شود و مردم از نظر مکانی، زمانی و اقتصادی دسترسی مناسبی به خدمات سلامت داشته باشند.

سهرابی، تقویت بیمه‌ها و ارائه خدمات پیشگیری را راهکار اساسی برای تأمین سلامت عنوان کرد و افزود: خدمات پیشگیرانه مانع از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی سنگین ناشی از درمان بیماری‌ها به خانواده و جامعه می‌شود. بنابراین توسعه خدمات بیمه و خدمات پیشگیری می‌تواند راهکاری برای تأمین حق سلامت مردم باشد.

وی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را از جمله عوامل مهمی دانست که سلامت را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تبعیض، فقر، آلودگی‌های زیست محیطی را از عوامل بسیار مهم تأثیرگذار بر سلامت مردم در تمام دنیا برشمرد.

به گفته وی، با انجام مداخلاتی می‌توان بسیاری از شاخص‌های سلامت را تحت تأثیر قرار داد اما برای انجام مداخلات مؤثر نیاز به حمایت همه جانبه و همکاری‌های بین بخشی است.

سهرابی با اشاره به نقش مهم مشارکت مردم در تأمین سلامت و حمایت‌طلبی تاکید کرد: آحاد جامعه باید با نمایندگان خود در حوزه قانونگذاری و اجرایی در تماس باشند تا منجر به وضع و اجرای قوانینی شود که موجب ارتقای سلامت می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ترویج فرهنگ سلامت و استفاده از ابزارهای پیشگیری که حوزه سلامت در اختیار مردم قرار می‌دهد باید همه افراد را برای پیروی از الگوی زندگی سالم توانمند ساخت.

وی به افراد توصیه کرد که ضمن ارتقای سطح سواد سلامت خود حتماً اطلاعات مورد نیاز را از منابع معتبر تهیه کنند.

سهرابی، ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش‌های مختلف اجرایی و قانونگذاری و مشارکت هرچه بیشتر مردم با حوزه سلامت، شاهد تحقق شعار امسال هفته سلامت با عنوان «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» باشیم.

کد خبر 6094021 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سبزی‌های بی‌نظیر برای کنترل قند خون
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • آماده‌باش کامل اکیپ‌های پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان تا اتمام رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم